אני במשבר.

המממ....

אם היית קוראת את התגובה הנוספת היית רואה שאני מסכים איתך לגבי זה שלא בכל מקום צריך "להסתיר" אותם ואכן עבורי הבית הוא מעין מבצר של שקט,שם בחדר החביב שלי אני יכול לטקטק כאוות נפשי :)

yakovs

New member
שימו לב למשפט המחץ של דניאל:

תהיו שלמים עם עצמכם, אי אפשר להסתיר את השמש עם כף יד קטנה, קרניות האור עדיין יצאו מתחימת היד.

תודה דניאל

אני מתבייש מכיוון שהרבה אנשים ראו את מצבי ופיתחו לעצמם תקוות גדולות שאולי גם הם יהיו כמוני, וכל כך לא נעים לי עם זה. אני לא מתבייש בעצמי, אבל תודה לך ולכולם על העצות, לא אנסה להלחם בטיקים, לא חשבתי על זה קודם לכן.

last day

New member
אין לך מה לא להרגיש בנוח

זה הטוראט וככה זה, בעליות וירידות כל מה שנותר לי לעשות זה לאחל לך בהצלחה

עמי, ברוך הבא../images/Emo140.gif

ראשית - אני מצטרפת באופן מלא למה שכתבו כאן תיקי וגם "קצינוס". שנית - לדעתי (למרות שאין חובה להסכים איתי...) אתה יכול להיות אחראי רק על מה שאתה מרגיש ולא על מה שמרגישים אחרים... בנוגע להתמודדות שעוברת עליך - אני לא כל כך יודעת לייעץ לגבי טיקים, כי אף פעם לא התמודדתי עם טיקים משלי. אבל, אני ממליצה בחום לקרוא "משהו שימושי" שכתב כאן ה"נונקונפורמיסט" בזמנו. משום מה, מה שכתבת "זרק" אותי למשפט שהוא כתב - "הטיקים הם לא יותר מאשר מענה לרעב תחושתי"... אולי המשהו השימושי יעזור לך בכל זאת... בכל מקרה - אני מקווה שהתקופה הסוערת תחלוף במהירה. כך או כך - אנחנו כאן, בייחוד אם אתה מחפש "מישהו לטקטק איתו"...

למעלה