אני במצב רוח לחלוק...

Deadly Silence

New member
אני במצב רוח לחלוק...

אז הנה תמונה אחת שצילמתי. תגובות כנות יתקבלו בברכה :)

מגיקל

New member
איפה התמונה?

ניסיתי לראות את התמונה שלך אבל זה לא עולה...

יפה מאוד

אהבתי איזה מעצבן זה לצלם אנשים שאת לא מכירה ... זה מזכיר לי שפעם אחת עברתי בגן ציבורי .. וראיתי נקר מנקר על גזע עץ .. וזה היה פשוט יפה, ובמקרה הייתה לי מצלמה בתיק ... והיו בגן הזה מלא אנשים, שזה פדיחה לצלם לידם ... בסוף שמתי עליהם זיין והחלטתי לצלם. ואז התגנבתי בשקט כדי שהנקר לא יברח לי, ונראיתי מאוד מגוחך .. וכל הזקנים שם יסתכלו עליי :) בסוף הוא ברח לי וזה היה ממש פדיחה. חפיף .. :)

Deadly Silence

New member
LOL :)

מצב מוכר! אני תמיד הולכת עם המצלמה בתיק, וכן, זה די פדיחות להוציא פתאום באמצע הרחוב ולצלם, אבל מה כפת` לי :) אחת המשימות שנתנו לנו בהתחלה זה לצלם מרקמים- אז בכלל, אנשים רואים אותי מצלמת את הרצפה ודברים כאלו- וזה בכלל נראה מגוחך מהצד. אההה..ותודה :)

mishmish17

New member
חחח... :)

אני גם עושה את זה! אנשים מסתכלים עליי כאילו מה אני כבר עושה.. מצלמת גם טקסטורות של דברים מעניינים..לא נפלתי מהירח :) מוזרים, הה? :) אהבתי את מה שצילמת! את יכולה לראות עבודות שלי בדף ב``במה חדשה``, ואני אשמח לקבל תגובות :) טל.

Deadly Silence

New member
:)

תודה רבה. ועל הדף שלך- עברתי כבר מזמן, יש בו דברים שנורא אהבתי, נורא מעניינים. גם לי יש דף שם, ואולי אני ישאיר פה את הכתובת, אבל רק אחרי שהם יאשרו לי עוד כמה דברים. ושוב,תודה :) אהה..והתמונה שהשארת מדהימה במיוחד. מה זה באמת?

mishmish17

New member
תודה!

מצטערת שרק עכשיו אני רואה את ההודעה.. התמונה שהשארתי כאן צולמה במוזיאון בצרפת. צילמתי בתוך כדור ענקי שעשוי ממוטות ברזל.. לא היית מנחש, נכון? טל :)

למעלה