אני במינוס גדול של 50,000 ש"ח

m i n u s

New member
אני במינוס גדול של 50,000 ש"ח

ברור לי שאני משלם המון כסף על ריבית, ברור לי שאצטרך לפרוס את החוב על מנת שאוכל לעמוד בהחזר כפי יכולתי (הס מלהזכיר שאינני מועסק כרגע מאחר והתפטרתי מעבודה בה סבלתי) ... סכום שאוכל דיי בקלות להחזיר כרגע לבנק הוא 1000 - 1500 ש"ח בחודש. השאלה שלי פשוטה - כיצד (והאם בכלל) ניתן להגיע להסדר מול הבנק על פריסת חובי, ללא משכון הבית ו\או הרכב וללא ערבים. אינני לקוח חדש וידוע לבנק כי בשנים האחרונות עבדתי במשרה ניהולית והנני אחראי ומסודר. (המשכורת שלי נעה בסביבות 8000 ש"ח נטו).

נפתלי ג

New member
פתרון

בקשר למצב חשבונך על פי הסבירך נראה שאתה יודע טוב מאד מה צריך לעשות. עובדה על האפשרויות הלא הגיוניות אתה רושם (אם בכלל). תתחיל לרכז את האפשרויות הקיימות לפתרון מעשי להערכתי הן: 1. בנק למשכנתאות - גם כנגד משכון בית אור רכב. 2. בנק אחר - שים לב יש מבצע בבנק איגוד למשל. 3. הבנק שלך. 4. הלוואה מקרובי משפחה/ חברים. לכל אפשרות תרכז נתונים על העלויות (גובה ריבית, עמלות, בטחונות, התחייבויות לא כספיות) ותקבל החלטה בהתאם.

פלוס

מינוס שלום, אני ממליץ לך לפעול בכל החזיתות אבל לא להסתפק בהחזר של 1000 - 1500 אלא להתאמץ יותר שכן כך גם תימנע מלהגדיל את החוב ותפרע אותו מהר יותר. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

דר דודו

New member
הצעה

אני מציע לך לקחת הלואה מבנק טפ ל5שנים וזה יצא לך940ש בחדש בערך לפי ריבית 5% אבל אתה חיב לזרוק את הכרטיס אשראי אחרת...

בקש להפוך את האוברדרפט להלוואה

של 50,000 ש"ח, לתשלום ב60-48 תשלומים. זה יאפשר לך לעמוד בהחזר בגובה שהוצע על ידך, בתנאי שלא תיכנס לחריגות נוספות.

למעלה