אני במועקה עצבנית

משיייי

New member
אני במועקה עצבנית

לא יודעת אם זה המקום לשתף אבל חייבת להוציא הבחור שלי ניקרא לפני יומיים בצו 8 למילואים כן הוא האקס נו אז מה אנחנו יותר מידי קרובים בשביל שאמחוק אותו מהחיים שלי במיוחד עכשיו אתמול דיברתי איתו בערב והוא נישמע רע בחיים לא שמעתי אותו ככה ולא ידעתי מה להגיד פתאום המילים התבלבלו לי אז אמרתי לו לשמור על עצמו אז אמרתי לו שלא יפחד אבל גם שלא יהיה רמבו והוא כולו מפוחד ולא יודע לקראת מה הוא הולך לפי מה שסיפר לי מת מפחד אני מתה לשלוח לו הודעה שתתן לו זריקת חיוך לפנים או ללב וכלום לא עולה כי אני מרגישה כמוהו במחינת העצב הוא אמר שאמא שלו בוכה וכל החברים מתנהגים אליו כאילו זה הסוף ואני אמרתי לו שזה שום סוף שהוא יחזור ויהיה אאיתנו פה עם האנשים שאוהבים אותו איתי שאוהבת אותו כל כך ורוצה רק שיהיה לו טוב ואני לא מצליחה להוציא את המצב רוח הרע שניקלעתי אליו אין לי חשק להיות בעבודה כל הלילה לא ישנתי המחשבות לא עוזבות אותי אני רוצה אותו בריא ושלם אני רוצה את נש שליייייייייייייי הדמעות לא
מפסיקות לרדת לי אי אפשר להמשיך ככה יותר עצוב לי

היי בובה

גם פה אני יגיד לך... אני חושבת ונדמה לי שכנראה כולם מדברים ככה מפחד לא כי באמת הם חושבים שזה הסוף. אני יודעת שדאגה של הורים או חברים יכולה להיות תומכת אבל אין כמו תמיכה של בת זוג אין כמו האישה שלצידך... תהיי חזקה בשבילו תראי לו שאת בטוחה בעצמך ולא מפחדת כי הכל יבוא על מקומו בשלום תהיי תומכת וחזקה בשבילו ואני יהיה פה חזקה בשבילך... יהיה בסדר אחותי אופטימיות וחיוביות זאת המילה (המילים)

Natalila

New member
אמרת את זה הכי טוב../images/Emo45.gif

תהיי חזקה בשבילו
זה הכי חשוב.. תגידי שאת מחכה לו שרק יחזור, תדברי כמה כיף יהיה לכם להתחבק שוב
אני מבינה שתמיד יש את הפחד והדאגה אבל חשוב שזה אל ישתלט עליך.. אני מאמינה שבכל הטירוף שם הוא צריך כמה מילים של שפיות ואת יכולה להעניק לו את זה...
רק שלום ובריאות

העכביש2

New member
משייי ../images/Emo23.gif

בלי להתכוון יוצאים המילים
"את צריכה להאמין ולחשוב איך לגרום לעצמך להרגיש טוב יותר...כי לשקוע בבאסה זה הכי סבבה....השאלה מה ייצא לך מזה..."

טל205

New member
ניחומים ועצות כבר קיבלת

וכרגע אין לי איך להוסיף כי בכל זאת זה האקס... מה שכן אפשר להרגיש זה את הטוב לב שלך,את רוחב הלב שלך... ובנימה אופטימית אומר לך, יהיה טוב..

מותר לי

New member
../images/Emo24.gif

משי... תזכרי דבר אחד: דאגות לא יעזרו! הדאגות והמחשבות לא ישלחו אותו למקום אחר ממה שתיכננו לו, ולא יעשו לו מצב רוח טוב יותר... תזכרי שכמה שיותר רחוקים יותר מפחדים, והוא לא צריך את הפחדים של הרחוקים, מזה יש לו מספיק... הוא צריך עידוד, ואת זה תוכלי להביא לו עם קצת פחות לחץ
תעדכני אותנו!

משיייי

New member
תודה לכם../images/Emo201.gif

אני מאמינה שרק שהוא יהיה בבית ירד לי הפחד והדאגה כרגע כמה שיגידו לי לא לדאוג זה לא עוזר הלב שלי במקום אחר רחוק מכאן

למעלה