"אני בלתי מזוהה"

I מ י ר ב I

New member
"אני בלתי מזוהה"

שמעתי עכשיו(תודות לורד) את הראיון אתמול ברדיו אמצע הדרך. היה ראיון ממש יפה,אהבתי את השאלות של הראל שגב.בין היתר גם חזרו על עצמם השאלות אבל היו כמה יציאות יפות. קרן אמרה שלא מזהים אותה ברחוב וזה ממש נדיר אם כן,דיברה קצת על הפורום שאנחנו איתה עוד מהדיסק ה-1 ושהיינו פעם קומונה ושהיא פה כל יום.כבוד
אמרה גם שהיא הצביעה במצעד השנתי עם הת.ז שלה ומזל שלא זכתה בוידאוטייפ.חחחחח,ממש הצחיקה אותי. בין היתר היו את השירים-רצה הביתה,מבול,פג'ו 92,במכונית ליד הים,סקס עם האקס ואל אישך שתיקתך. מי שרוצה הקלטה יכול לפנות ל-ורד(veredmp) מסר ויקבל לינק. תהנו

שלחית מסר../images/Emo3.gif

קרן (אמרת שאת נכנסת כל יום, אז את בטח קוראת את זה
), אם אני אראה אותך ברחוב אני מבטיחה לזהות אותך ולקפוץ עלייך בחיבוקים, ואז את עוד תתחרטי על זה שאמרת את זה
תודה מירבי, תודה ורד!

BRANGELINA

New member
כן כן....קרן תיזהרי

הפורום עוד יעשה עליך מארב יום אחד וכולנו נקפוץ עליך בחיבוקים....

ה 22

New member
מה הבעיה?

שקרן תגיד איפה היא מסתובבת ואין מצב שהיא לא תזוהה ..?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
או שעדיף לה ככה...
*** כל-כך הרבה תמונות... כל-כך הרבה קישורים לכתבות.... כל-כך הרבה וידאו... שאין סיכוי לא לזהות...

Rony 05

New member
../images/Emo207.gif קרן מוזכרת בידיעות

בכתבה שערכו עם מאיה בוסקילה... מאיה אומרת שלקרן יש שיר שהיא אומרת בו " אנשים טיפשים" וכנראה שהיא צודקת ובאמת קיימים אנשים טיפשים בעולם כי כל אחד מתלונן וצוחק על זה שהיא התגייסה...או משהו בזה

veredmp

New member
../images/Emo207.gif מי שרוצה את הראיון ברדיו ירושלים

לשלוח מסר

שירו12

New member
../images/Emo207.gif ב5 למאי קרן וארז

מגישים את שיר השישים [זה למי שלא ראה את ההפרסומת]

גלגולש

New member
ראיתם את הפרומואים לזה? ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

ארז שר עם גיטרה, אז קרן לוקחת לו את הגיטרה ואומרת : "אני לא חושבת".
!

shir828

New member
יש עוד אחד-

היא שרה איזה שיר עם בוא שאין לי מושג למה שחכתי עכשיו. ואז ארז שואל- "מי?!" סטלנים><"

mikey girl

New member
../images/Emo207.gif

אני צריכה עזרה..אני מכינה עבודה במוסיקה על קרן פלס.. ואני צריכה הסבר לשיר "מבול" או משהו.. תודה מראש לכל העוזרים

למעלה