אני בלחץ..

LienWest

New member
אני בלחץ..

היי בננות אני חייבת עזרה.. יום חמישי חבר שלי חזר בהפתעה ,לא הודיע לי כלום אבל מילא..הייתי מאושרת עד הגג! הוא התקשר אליי להודיע לי שהוא בבית..באותו רגע עזבתי הכל ונסעתי אליו,היה משהו מוזר בטון שלו אבל לא ייחסתי לזה ממש חשיבות,הייתי בטוחה שהוא פשוט עייף כרגיל וזה יעבור לו שאני יגיע..ואז שנכנסתי בקושי נשיקה שאלתי עם קרה משהו הוא לקח אותי לחדר ואמר במבט מוזר כזה"שבי",לא הבנתי מה הולך בכלל.. ואז הוא אומר לי דבר כזה: "אני חוזר יום ראשון לבסיס לחודשיים",כמובן שהייתי מצוברחת אבל זה לא משהו לא שיגרתי למדתי להתרגל לדברים האלה..בערך..אז אמרתי אווקי,ואז הוא אומר: "ואני חושב שאנחנו צריכים להפסיק את הקשר" ככה בריקנות מטורפת!,אני כזה WTF?!?! על מה אתה מדבר הכל נהדר,ואז הוא טוען שהוא לא לידי,ואנחנו בקושי מתראים והוא לא רוצה שאני אסבול ,אמרתי לו שאני סובלת בשבילו וזה שווה את זה,והוא אמר לי שהוא לא חושב,באותו רגע לקחתי את הרגליים שלי ויצאתי משם! אני לא מבינה מה עשיתי שזה מגיע לי,ויתרתי על הכל בשבילו,אני אוהבת אותו יותר מכל דבר אחר ואנחנו שלוש שנים ביחד,ופתאום זהו? ,אני שבורה לגמרי..הוא התקשר מאז ואני לא עונה אני לא יודעת מה לעשות אני לא יכולה בלעדיו! אין לי מושג מה לעשות בנות :( ,הוא החיים שלי.. ודר"א זה ה MSN שלי למקרה שמישהי רוצה לדבר.. [email protected]

Conviction

New member
אוי, אני ממש מצטערת. ../images/Emo201.gif

אני מבינה אותך לגמרי. אחר הדברים שאני לא אהיה מוכנה לסבול זה כשהחבר יפרד בטענה ש"זה מה שטוב בשבילי". אני מאמינה שאת יודעת מה את רוצה, וזה מטריף שהוא מאמין שהוא יודע יותר טוב. אני מצטערת לשמוע, מקווה שהכל יסתדר, ושהוא יבין שזה לא מקומו להחליט אם טוב לך או לא להיות בקשר הזה. ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

Tanya 18

New member
זה ממש מטומטם.

אף פעם לא הבנתי את סוג הפרדות ש: "אני לא רוצה שתסבלי" "אני רוצה שיהיה לך טוב" בלי לפגוע בך, לדעתי זה נשמע ממש מגוכך. אם הקשר הוא רציני אז אחרי 3 שנים [במיוחד אחרי 3 שנים], דבר כזה לא צריך לקרות. והוא בטח יודע שהפרידה תהרוס אותך, ואת תסבלי עוד יותר. תוציאי ממנו את הסיבה האמיתית, כי זה נשמע לי מטומטם להיפרד מהסיבה הזאת. אני מצטערת, זה הרגיז אותי כל כך. [אני במקומך לא הייתי עונה לטלפונים ומתעלמת לחלוטין, אותי זה היה שובר כל כך, כי מילים כאלה לא זורקים סתם ככה באוויר, ובטח שלא אחרי 3 שנים].

מאורי6

New member
לא עשית שום דבר שזה מגיע לך

זה לא מגיע לך! וקשה מאוד להסביר מה לעזאזל עבר לו בראש באותו רגע.... כמה שזה קשה לדעת את זה על הבן זוג שלך.... לפעמים גם הוא עושה טעויות ונותן לכל מיני זיוני שכל לחדור לו למוח..סביר להניח שחפרו לו על כמה זה יעשה לך טוב לטווח הארוך. וקשה להתעלם כשאנשים מסביבך אומרים לך שאתה גורם לחברה שלך לסבול. אני לא חושבת שאחרי 3 שנים הייתי מסננת אותו הרבה זמן במיוחד לא אם זו הפעם הראשונה וזה לא משהו שאופייני לו לעשות כ שני וחמישי.... דברי איתו ותסבירי לו שמילים הן כמו ציפורים..ברגע שמשחררים אותן הן עפות ועושות את הנזק שלהן ואתה לא יכול להחזיר אותן. תגידי לו שאמנם קשה לך אבל החיים קשים באופן כללי מה לעשות?! תגידי לו שאם הוא רוצה הוא יכול להיכנס לפה לפורום... שיראה כמה קשה לנו ועם זאת כמה טוב לנו... ושקשה זה לא תמיד רע!

Ray512

New member
אויי מתוקה ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

כל כך חבל לזרוק ככה לפח 3 שנים. והם נוטים לעשות את זה הרבה. "אני רוצה שיהיה לך טוב, לא רוצה שתסבלי, בטח יש מישהו אחר שיסב לך יותר שמחה ממני, אני רוצה להיות אנוכי אבל אני לא יכול...." וכו' וכו'. אני מבינה את כמה נפגעת, וכמה את שבורה, ואני מתארת לעצמי שגם בכית הרבה. אני הייתי במצב דומה לפניי כמה ימים. אבל את צריכה להבין שהוא רואה את זה באופן שונה, מנקודת מבט שונה. וזו הסיבה לכך שכדאי לך כן לדבר איתו. תדברו, תגידי לו את מה שאת מרגישה- אבל את כל מה שאת מרגישה. בלי רמזים, בלי הסתרות. תקשיבי לו, למה הוא רוצה להיפרד, למה הוא מתייאש. אם תתני לו לחזור לבסיס בלי שתבררו את העניינים, את תצטערי על זה מאוד בשלב מאוחר יותר. זה באמת יגדע לכם את הקשר. בכל מקרה, תהי חזקה, תדברי איתו, תאספי את עצמך, וקבלי חיבוק ../images/Emo201.gif יהיה בסדר, אני מקווה בשבילך.

מילים כדורבנות ../images/Emo45.gif.

הבנות פה כתבו דברים נכונים אחת אחת. דברי איתו על זה, תנסי להבין אם זאת באמת הסיבה.. אם כן, חבל לזרוק ככה 3 שנים. אם לא, זה כבר סיפור אחר.... מקווה בשבילך שיסתדר ../images/Emo201.gif

B o o o o M

New member
אז תירגעי ../images/Emo24.gif

יפה שקמת והלכת. אין לך כל כך לעשות, כשצד אחד רוצה להיפרד.. ייתכן שהוא באמת "רוצה שיהיה לך טוב", ייתכן וזה גם ה"תירוץ" שלו, את לא יכולה לדעת. מה שאת יכולה לעשות זה לקוות שהוא יבין שהוא אידיוט.. ובינתיים להמשיך הלאה. אני מקווה בשבילך שהוא באמת רוצה שיהיה לך טוב ויחזור אלייך. והכי חשוב, ידוע שזה מלחיץ, ומגעיל, והרגשה הכי רעה בעולם. אל תתני לזה לנצח אותך! את חזקה ואת תתמודדי עם הכל כמו גדולה. בהצלחה !!

למעלה