אני בלחץ

8שירלי8

New member
אני בלחץ ../images/Emo10.gif

היי, אני נרשמתי למועד שמתחיל בינואר והבחינה היא ב-1.4 נרשמתי לאנקורי... אני ממש מפחדת, התחלתי קצת לתרגל "להסיר את החלודה" יש לי ראש ואין לי בעיה לחרוש כל היום. אבל אני קצת חלשה במתמטיקה, ולא קראתי יותר מידי ספרים אז כנראה גם בעברית, למרות שאני לומדת עכשיו את אוצר המילים. באנגלית אני סבבה. אתם חושבים שזה יכול להשפיע? מניסיון? אני ממש מפחדת כי אני במיוחד לחוצה במבחנים בעיקר בזמן וכל הקטע של הפסיכומטרי הוא הזמן.

8שירלי8

New member
רק רציתי להוסיף..

שממש מלחיץ אותי לראות מה שאתם כותבים פה, כל השאלות כי אני ממש לא מבינה. זה בסדר? אני לא אומרנ להבין לפני הקורס? וחו מזה למישהו יש רעיון איך אני יכולה לשפר את המתמטיקה (עשיתי כבר את ההסרת חלודה) ואת העברית? תודה!

mesoo

New member
היי

שלום לך, אי לך ממה לפחד,אף אחד לא נולד עם 750,כולם התחילו כך.יש המון זמן עד אפריל אז תנצלי אותו בכדי ללמוד טוב טוב. מפחדת מהשאלות שמופיעות פה:זה נורמלי כי עוד לא נככנסת לעניינים ואת לא אמורה לדעת לפתור דברים לפני הקורס,אבל מצד שני תנצלי את הזמן בלימוד מילים ובקריאת ספרים בעברית ובאנגלית. בהצלחה

Chris Redfield

New member
באיזו עיר הקורס?

יש עוד כ``כ הרבה זמן! תתחילי ללמוד את המילים בעברית, שתדעי את רובן עד תחילת הקורס. קחי לך ספר באנגלית, אף פעם לא מאוחר לקרוא. תעשי את תרגילי הסרת החלודה עד שתרגישי שאת שולטת ב`חומר`. בהצלחה.

a p p l e m a n

New member
קודם כל אין לך להלחץ

אני בטוח שכמעט כל אחד פה לפני שהוא למד יסתכל פה וזה יראה לו סינית. אני לפחות בטוח לפני לא הייתי מבין פה כלום. זה בסדר שלא מבינים לפני שלומדים. אחרת לא היה מה ללמד. כל דבר בעיתו. כרגע את לפני קורס. מה שכדאי לעשות זה מה שהחברה כאן אמרו שזה להתחיל ללמד מילים. איך שתלמדי מילים עכשיו ובקורס זה אותו דבר בדיוק, למדריך אין איך ללמד אותך מילים. מה שתלמדי עכשיו פשוט בקורס יהיה לך פחות "קקי" להתעסק איתו, יותר זמן לחומר ת'כלס. עכשיו ציינת שהאנגלית שלך ברמה טובה. אז בכלל קחי איזה ספר, עדיף ספר שיש בו מילים מהפסיכומטרי. כלומר נגיד ג'ון גרישם או דן בראון.(דה וינצ'י קוד) פשוט אם תתחילי לקרא איזה ספר שמספר על תיאורים גיאוגרפים יותר מידי ועל חיות יהיה בו פחות מילים שתתקלי פעם בטקסטים של הפסיכומטרי. למרות שהכל עוזר. בשביל לשפר קריאה בעברית. אני חושב שזה טוב להתחיל לקרא מגזינים כמו סיינטיפיק אמריקן וגלילאו. כתבות יחסית קצרות ברמה גבוהה. הכי חשוב לא לבחון את עצמך כל הזמן. אלא ללמד ולהתחיל לבחון רק כאשר מגיעים לקו הסיום. אני באופן אישי תירגלתי כל הזמן עם סטופר 5 תרגילים 5 דקות. או 10 תרגילים ב-10 דקות. וזה עזר לי להתרגל לזמן. בכל מקרה תזכרי שאם תשקיע תשתפרי בהמון מהרמה התחלתית שלך אז אין לך מה לדאוג.

8שירלי8

New member
תודה רבה!!!

זה מעודד, איפה אני יכולה לקנות את המגזינים האלו בשביל לשפר את העברית?

a p p l e m a n

New member
סטימצקי

בתחילת דצמבר יוצא סיינטיפיק אמריקן חדש, שזה באמת ברמה סבבה, אפילו ברמה יותר גבוהה מהפסיכומטרי.ויחסית מעניין. כותבים שם הרבה על מחקרים רפואים על נגיפים על איידס. ואפילו בגליון האחרון היתה כתבה על ההשפעה של הסדרה בטלויזיה CSI מיאמי על מערכת המשפט של ארה"ב ועל זיכויים של נאשמים ע"י המושבעים שמושפעים מהסדרה. היה כתבה על מכוניות היברידיות עתידניות. סיינטיפ אמריקן זה יחסית מענין אותי. אבל נגיד אם את יותר טיפוס של חיות ופחות של טכנולוגיה. אולי כדאי לך לבדוק מגז'ין כמו נשיונל ג'אוגרפיק בעבירת או מדע וכאלה. אני פשוט פחות בקטע.

Chris Redfield

New member
באיזו עיר הקורס?

יש עוד כ``כ הרבה זמן! תתחילי ללמוד את המילים בעברית, שתדעי את רובן עד תחילת הקורס. קחי לך ספר באנגלית, אף פעם לא מאוחר לקרוא. תעשי את תרגילי הסרת החלודה עד שתרגישי שאת שולטת ב`חומר`. בהצלחה.

Chris Redfield

New member
באיזו עיר הקורס?

Chris Redfield

New member
באיזו עיר הקורס?

אין לך מה להלחץ

אין מה להשוות בין היכולות לפני ואחרי קורס הכנה טוב בהנחה שאת לומדת כמו שצריך כי זה מה שחשוב. בהתחלה מסתכלים על השאלות וזה נראה בלתי אפשרי לפתור הכל כל-כך מהר אבל אחרי תרגול מבינים שזה לא כזה נורא

8שירלי8

New member
תודה על העזרה../images/Emo13.gif

דרך אגב, למישהו יש אתר או משהו שעושה בחנים על המילים..כבר כואב לי הראש מלשנן......

יש אתרים מעולים בקישורי הפורום

אני נמנע מלהמליץ כי אחרי זה יגידו לי למה אני ממליץ על אחד ולא על השני - בכל אופן בקישורי הפורום תמצא את כולם

למעלה