אני בלחץ היסטרי!!!

love d animals

New member
אני בלחץ היסטרי!!!

תקשיבו.. אני לא זוכרת אם קיבלתי חודש שעבר (כלומר-ינואר).. מה אני אעשה?!?!?!

miki barrr

New member
מה לחץ היסטרי למה..?

זה קורה,וזה קרה גם לי..אז לא להכנס לפניקה,אלא אם כן יש לך צורך להכנס אליה....הכי חשוב,שתדעי,שגם אם יש לך צורך,אל תלחצי סתם..תבדקי את הסיבה לכך,זה חשוב! אם לא מקבלים חודש אחד אז זה ממש לא בעיה,שתדעי.

Ed Hunter

New member
עם כל הכבוד...

"ונראה לי שיש טיפת כבוד"... לדעתי את השאלה הזאת את צריכה להפנות לפורום של בנות... לא ניראטה לי שפורום שמיניסטים מקום מתאים לזה....

Ez sLeeP

New member
אני דווקא לא. ממש לא.

אם יש מקום לפוליטיקה-ביזנס פה, יש גם מקום לדיסקוסי מחזור. זה לא החלטה פרטית של אף אחד כאן בפורום מה מותר להעלות לדיון ומה לא. ועד כמה שאני יודע, בגיל הזה, המחזור לא תמיד סדיר. אם אצלך הוא כבר היה סדיר במשך זמן-מה, הסיבה לאי-הופעתו היא אולי חוסר-תזונה מספקת, לחץ, דיכאון או סתם חוסר-איזון הורמונלי. אם הוא לא יופיע בקרוב, כדאי שתילכי להיוועץ בגניקולוגית. אם יש סיבה לדאגה, כלומר unprotected sex, רצוי שתלכי להיבדק, וכמה שיותר מהר - יותר טוב.

לא ממש הבנתי.. כמה זמן עבר מהפעם

האחרונה שקיבלת? הסיבה ללחץ היא בגלל שקיימת יחסי מין? אם לא אין לך מה להלחץ לפעמים זה לא סדיר..זה לא בהכרח אומר משו לעתיד

love d animals

New member
אני מקווה..

בכל מקרה-ני חזרתי עכשיו הבייתה....אז אני זזה לנוח

Stillwater

New member
הווווו...

כמה זה נוח להיות לבד, בלי הדאגות האלה...הוא מאחר מה יהיה? כן, הכי טוב זה להיות לבד, אף פעם לא צריך להיכנס ללחץ אטומי ממחזור שמאחר! כן! הכי טוב לבד! כן, כן...תאימנו לי, הכי טוב לבד לבד, לבד... מי צריך יותר מזה..רק להיות לבד! אין חבר אין סקס, אין מחזור אבל אין דאגות! לבד...מה רע בלהיות לבד? אףףףףףף אחחחחחדד לאאאאאאאא אווווהההההההההההההבבבבבבב אווווווותתתתתתיייייייי

shay1986

New member
ניראה לי ש...

את פשוט אומרת את זה כי זה פשוט חסר לך מאד... גררר......את ממש לא היחידה!!! אני במצב הזה בידיוק...

Nimst

New member
נשימות עמוקות

מה הלחץ? דבר ראשון, אם את לא זוכרת - יכול להיות שכן קיבלת. ויכול להיות שהיית קצת בלחץ החודש והוא קפץ.. לא ביג דיל. אם העניין הוא סקס (מוגן או לא מוגן), תעשי מחר בדיקה.. אבל בינתיים, תרגעי. להלחץ בטח לא יעזור.

גם אני בלחץ מטורף!!!!

לא רק שלא קיבלתי כבר 17 שנה וכמעט שלושה חודשים.. אני גם מת להשתין!!!!!!!!!!!!!!!!

OpticalIllusion

New member
חחח ....

זה אחד מהדברים שאני לא יכול להגיד עליהם - אפשר לשנות את זה ....

Law Ho

New member
לא נורא אחי

הוא יגיע בסוף.... זה רק עניין של זמן. זה בגלל שאתה בלחץ... אז אני מציע שתלך להשתין. אם אתה מודאג מהמחזור בגלל שקיימת יחסי מין לעומת זאת.... קרעת אותי

למעלה