נשארתי בבית היום לא הלכתי לעבודה
בגלל הצינון , מחלות אפילו כגון צינון מגבירות את הרחמים העצמיים
וגם מה שהכי חסר לי , התאבון שלי כמובן עקב המחלה אין לי תאבון בכלל , גם אין לי חוש טעם
ממש הכרחתי את עצמי לאכול משהו היום , כך אני יודעת שאני חולה כאשר התאבון נעלם
* אתמול בערב הלכתי לראות דירה נוספת אומנם כבר חשתי לא בטוב אבל עדיין והיא לא מצאה חן בעיניי
היום ניסתי שוב באינטנרט וכבר פשוט אין לי כוח לזה יותר , אז אמרתי לאבא שלי במסרון שיעביר את החוזה לבדיקה ואם הכל יהיה חלק אז ... זה יהיה רישמי ואגור ליד
בית קברות . האמת שזה לא נורא שם אתמול כאשר באתי בשעות היום זה כבר לא הטריד אותי ופשוט אסגור את הדלת של המרפסת ואז לא אראה את זה ..
כי כפי שחפרתי כאן ארוכות הדירה והסביבה מוצאים חן בעיניי .. וגם זה ששמעתי שהוא לא פעיל מה שאומר שאין שם גופות זה עתיק בטח כבר אין שם כלום אפילו לא
עצמות אולי עצמות ושלדים אבל לא גופות .. זה לא שאני בחרתי בזה מבינים ? אני כמו מובלת לשם כי עובדה שראיתי יותר מדירה אחת וזאת הכי מתאימה ...
בטח זה גם ממש מכניס לפרופורציה לגור ליד בית קברות , וגורם להכל להתגמד כי רואים יום יום כמה שהכל חסר משמעות , ושלא משנה סבל או אושר בסוף מה שנישאר
מהבן אדם זה אבן קרה ... אני כאמור ממש מפחדת מהמוות ובגלל זה כיום אני ממש בחרדות בגלל גילי המופלג ואני יודעת שזה אוטוטו .
אין סופרפארם , אין אוכל , אין בעלי חיים ( חוץ מהתולעים ) , אין טלוויזיה , אין איטנרנט , אין בריכה , אין ים , אין שמש , אין שוקולד , אין ארצות הברית , אין כלום , אין אין .