אני בלחץ אטומי

מסכימה עם כובע שחור

היי, בנות

הפורום נועד לתת תמיכה, זוכרות?
מה שאנחנו יודעות על מילקי ועל החיים שלה, זה רק ממה שהיא מספרת ואנחנו לא יודעים את כל הסיפור. אני מבקשת ממכן לנסות לשפוט פחות ולשמור על ראש פתוח כמה שאתן יכולות.
במידה ואתן מרגישות שהודעה כלשהי עלולה לגרור מכן תגובה קשה כלפי הכותב, אני מבקשת ממכן לא לכתוב אותה, על מנת לא לפגוע באף אחד.

rain drop8

New member
האמת?

התלבטתי אם להגיב...אבל חייבת...
זה ממה לא יפה מה שכתבת...
זה מרגיש כאילו היית עצבנית על משהו והחלטת להוציא את העצבים שלך כאן...
בעיניי זה ממש לא במקום...
ואפרופו קצת רגישות.....
באמת..

Lady Stark

New member
זה משיג את התוצאה ההפוכה

ממטרת הפורום.
כולנו פה בלי יוצא מהכלל נאבקים במחשבות רעות שיש לנו על עצמנו.
אז אמרתם למילקי את הדברים שהחברה אמרה לה מספיק בחיים שלה.
מה עשיתן פה?
היא מתדרדרת לשנאה עצמית. זאת התוצאה.
בבקשה תתייחסו לאנשים כמו שהייתם רוצים שיתייחסו אליכם.
מילקי, תנסי לא ללכת לשם. התחלת טיפול וזה ישפר מאוד את הדרך בה את תופסת את עצמך

מילקי110

New member
אני בלחץ אטומי

מצאתי דירה , אבא שלי בא איתי לראות . קודם כל הדירה ליד בית קברות , נכון שידעתי את זה אתמול כאשר הלכתי לראות לבד

אבל הדירה עצמה מאד מצאה חן בעיניי וגם הסביבה שהיא שקטה ויחסית במקום מרכזי . מקום מרכזי שבו יש מוניות שירות בשבת ואוכל ללכת לחדר כושר החלומות שאני

רוצה .

בית הקברות נמצא מעבר לכביש יש קיר ולא רואים מצבות רק קצת מהמרפסת , בעלי הבית נראים ממש נחמדים .. והכל טוב חוץ מבית הקברות ( והארנונה שהיא 650 ש"ח

לחודשיים ) .

כמו כן אולי חשבתם שהוריי עשירים אז ממש לא , אבא שלי אמר שבדירה החדשה אני אשלם את כל החשבונות כולל חשמל והכל זה לא מתוך רוע ממש לא , אבא שלי לא אדם

רע ממש לא ואני מתנצלת אם נוצר הרושם שהוא כזה ממש לא אדם רע . כי הנה הוא בא לראות איתי את הדירה הוא עוזר לי כלכלית כאשר הוא יכול.

הוא פשוט אמר שבקרוב הוא ייצא לפנסיה ואז לא יוכל לעזור לי לא לא ירצה לא יוכל כי הפנסיה שיקבל לא תהיה כזאת גבוהה , וחוץ מזה אני צריכה לחיות על חשבוני והוא

צודק הגיע הזמן .. אני חשבתי שמהפינוי בינוי אוכל לחסוך כסף אבל אז הוא אמר שאשלם מזה חשבונות וזה בסדר גמור . כי הנה עכשיו הוא כן יעזור לי עם החדר כושר

מה שמפחיד זה כניסה לעולם של המבוגרים .. התעסקות עם כספים , נכון שכיום אני עובדת אבל כל הכסף הולך על מחייה , קצת אוכל ... בגדים אם אני צריכה , הקבוצה שאני

הולכת , וזהו , מעולם לא שילמתי חשבונות וזה מלחיץ כי אני אוהבת כסף וקניות ושרק לא אבזבז את הכסף של השכ"ד חשבונות על מותרות ...

כמו כן הוא אמר לי עכשיו וגם בעבר שבגלל שהוא ייצא לפנסיה ובקרוב לא יוכל לעזור לי אז כדאי שאלך ללמוד מקצוע ואז אוכל להרוויח יותר כסף והוא צודק הבעייה היא שאני

לא יודעת מה אני רוצה ללמוד , בשנה בעברה חשבתי ללכת ללמוד נטורפותיה כבר התעניינתי והכל ועמדתי להירשם וברגע האחרון ... במסגרת הנטורפתיה צריך לקחת שיעורים

כמו שיאצו הם מחייבים ומה שהטריד אותי זה שיגעיל אותי לגעת באנשים , תארו לכם שבא מישהו מזיע או מישהו עם פצעים באור ...

אם אלמד נטורפתיה אוכל להיות תזונאית ולעזור לאחרים ..

אני הולכתלראות דירה נוספת עכשיו ביי .

מילקי110

New member
זה בסדר , בואו לא נתחיל לריב

זה בסדר אני בטוחה שהיא לא התכוונה ..

אין לי רצון ליצור כאן מתח בפורום .. בואו נפסיק טוב ?

Lady Stark

New member
מזל טוב, מילקי

זה מעולה שמצאת דירה.
אל תדאגי לחשבונות. זה שאת מקבלת עזרה בסכום המשמעותי של שכר הדירה זה החלק החשוב.
החשבונות זה החלק הקטן בסיפור ואת תלמדי איך לעשות את זה.
ואם זה ייתן לך פוש לחשוב מה את רוצה ללמוד, מה טוב.

מילקי110

New member
הגורל מכוון אותי לגור ליד בית קברות

הלכתי לראות עכשיו דירה נוספת והיא לא מתאימה לי

ואתמול איך שראיתי את הדירה הזאת אמרתי אני הולכת לגור ליד בית קברות

אתם יודעים למה הגורל שולח אותי לשם ? כי הנושא הזה מפחיד אותי מאד וזה ידוע שלאלוהים יש חוש הומור ציני

סבתא של נפטרה נפטרה לפני שש שנים הייתי בלוויה שלה אבל מעולם לא הלכתי לאיפה שהיא קבורה , כלומר ראיתי כמובן את הבור הפתוח וכל מה שהיה

אבל לא הלכתי שבוע אחרי ובטח שלא הלכתי לגילוי מצבה , סבא שלי שנפטר כמה שנים לפניה כנ"ל הייתי בלוויה אבל לא הלכתי לאזכרות והפעם הראשונה שבה ראיתי

את המצבה שלו הייתה בלוויה של סבתא שלי הם לא קבורים אחד לי השני אבל באותו בית קברות ואמא שלי על הדרך באותו ים הלכה אז לא הייתה לי ברירה , אבל אחרי זה

לא חזרתי לשם . אבא של אבא שלי שנפטר לפני עשרים וחמש שנה , הלכתי לאזכרה פעם אחת כל פעם כאשר הייה מגיע הזמן של האזכרה הייתי מתחמקת וממציאה תירוצים

ובסוף אמרתי את האמת : זה מפחיד אותי ניסו לשכנע אותי אבל אני .... ובגלל כל הפחד , זה לא פחד אלא חרדה שגורמת לי לרעוד כאשר אני חושבת על מוות וכל מה

שקורה .... אז בגלל זה גורל מביא אותי שאגור ליד בית קברות ... אולי זה יעזור לי לי ואוכל ללכת לקבר של סבתא שלי.

אני לא לבד היום בעבודה כאשר סיפרתי שהדירה ליד בית קברות אז היו שאמרו לי אוי ואבוי , וחברתי הטובה לעבודה אמרה " אז מה ? " אבל היו עוד שזה הרתיע אותם

וגם אבא שלי אמר שהמחיר יקר יחסית לזה שהדירה ממקומת ליד בית קברות אותו זה לא מטריד אבל הוא אמר לי מה אנשים לא רוצים לגור ליד בית קברות

אבל כאשר שאלתי אותו האם הוא היה גר ליד בית קברות אז הוא אמר שזה לא מה שהיה מונע מבעדו , שכן אבא שלי הוא איש מאד חזק והוא בד"כ לא מפחד מכלום

משום דבר . ואני ... ואלוהים או גורל מכוון אותי לשם כי הנה כל הדירות שראיתי לא מצאו חן בעיניי חוץ מזאת .. ונראה שזאת הולכת להיות הדירה ..

* סליחה על החפירה והדיבורים על מוות , אבל אין לי ברירה אין איש מלבדכם שאני יכולה לשפוך את הלב ככה , זה עוזר לי , כל ההתקדמות שלי בחיים זה בגלל הפורומים

של תפוז , את הניתוח עשיתי בגלל שקראתי הרבה בפורום של הקיצורי קיבה , כמובן ששמעתי גם מחוץ על כאלה שעשו אבל ישבתי וקראתי הרבה וגם בפורום

אחר שנקרא משורוולים , קיבלתי המלצה ללבב ולפסילוכלוגית בגלל הפרום או יותר נכון בגלל אלומה מהפורום , אז הנה לכם זה ממש עוזר ונותן תמיכה לדעת שאפשר פשוט

לשפוך את הלב .. אז תודה .

נ.ב- האור של חיי - צמר גפן מתוק אני רק מתסכלת עליו ולא צריך כלום הוא כמו ואליום ( למרות שאף פעם לא לקחתי ואליום) הוא יגור איתי בדירה ויגרש את הרוחות הרעות ..

אתם מאימינים ברוחות רפאים ?

אני ממש לא מאמינה בדברים שלא רואים

ולא יודעים אם הם קיימים.

לא הייתי מכניסה את עניין הקרבה לבית קברות למערכת השיקולים שלי. אולי אפילו להפך, לפחות האזור שקט לרוב וזה יתרון לא רע בכלל.

שיהיה בהצלחה בכל מקרה!

מעליי

יותר מדיי אזכורים של מוות, מצבות, הלוויות ובתי עלמין... סורי, לא מסוגלת לקרוא הודעה כזאת. רק לומר בגדול שאני באופן אישי לא הייתי מוכנה לגור ליד בית קברות. רק זה חסר לחיים שלי... ראיתי יותר מדיי כאלה, NO THANX...

מילקי110

New member
נשארתי בבית היום לא הלכתי לעבודה

בגלל הצינון , מחלות אפילו כגון צינון מגבירות את הרחמים העצמיים

וגם מה שהכי חסר לי , התאבון שלי כמובן עקב המחלה אין לי תאבון בכלל , גם אין לי חוש טעם

ממש הכרחתי את עצמי לאכול משהו היום , כך אני יודעת שאני חולה כאשר התאבון נעלם

* אתמול בערב הלכתי לראות דירה נוספת אומנם כבר חשתי לא בטוב אבל עדיין והיא לא מצאה חן בעיניי

היום ניסתי שוב באינטנרט וכבר פשוט אין לי כוח לזה יותר , אז אמרתי לאבא שלי במסרון שיעביר את החוזה לבדיקה ואם הכל יהיה חלק אז ... זה יהיה רישמי ואגור ליד

בית קברות . האמת שזה לא נורא שם אתמול כאשר באתי בשעות היום זה כבר לא הטריד אותי ופשוט אסגור את הדלת של המרפסת ואז לא אראה את זה ..

כי כפי שחפרתי כאן ארוכות הדירה והסביבה מוצאים חן בעיניי .. וגם זה ששמעתי שהוא לא פעיל מה שאומר שאין שם גופות זה עתיק בטח כבר אין שם כלום אפילו לא

עצמות אולי עצמות ושלדים אבל לא גופות .. זה לא שאני בחרתי בזה מבינים ? אני כמו מובלת לשם כי עובדה שראיתי יותר מדירה אחת וזאת הכי מתאימה ...

בטח זה גם ממש מכניס לפרופורציה לגור ליד בית קברות , וגורם להכל להתגמד כי רואים יום יום כמה שהכל חסר משמעות , ושלא משנה סבל או אושר בסוף מה שנישאר

מהבן אדם זה אבן קרה ... אני כאמור ממש מפחדת מהמוות ובגלל זה כיום אני ממש בחרדות בגלל גילי המופלג ואני יודעת שזה אוטוטו .

אין סופרפארם , אין אוכל , אין בעלי חיים ( חוץ מהתולעים ) , אין טלוויזיה , אין איטנרנט , אין בריכה , אין ים , אין שמש , אין שוקולד , אין ארצות הברית , אין כלום , אין אין .

מילקי110

New member
נראה לי שאני לא רוצה את הדירה

ככל שאני חושבת על זה לא נראה לי שאוכל לגור ליד בית קברות

ועצם העובדה שאני חופרת על זה כל כך הרבה ויש לי מחשבה בראש של "בית קברות" אומרת לי שזה לא נכון עבורי

אני רואה את עצמי חוזרת בלילה מאיזה מקום ורצה בהתנשפות במדרגות מפחד .. המחשבה של לאכול , לצפות בטלוויזיה , להתקלח , לקרוא ספר , לשמוע מוסיקה

וכל אותם דברים שאני אוהבת לעשות בביתי כאשר ליד גם אם לא אראה זאת בעיניים יש עצמות של אנשים , שלדים - עושה לי לא טוב .

נכון שהייתי יכולה לחשוב על זה ואתמול גם אמרתי לאבא שלי שיעביר את החוזה לעו"ד , וגם אני מרגישה לא נעים מבעלת הבית , אבא שלי ואני אמרנו לה שנודיע לה ביום

ראשון כאשר נקבל תשובה מהעו"ד האם החוזה בסדר והיא אמרה שבינתיים היא תגיד לאנשים שמתקשרים שזה לא אקטואלי .

גם הארנונה במקום היא ממש גבוהה 650 ש"ח , וגם השכ"ד שני חדרים והול אומנם , אבל הול לא לגדול ב - 4000 ש"ח זה יקר - וכמובן הדובדבן בית הקברות

אני מחר הולכת לראות דירה נוספת דירה של 3 חדרים במחיר מוזל משמעותית וגם כמובן הדירה לא ליד בית קברות.

בלי קשר לדירה שאראה דבר ראשון על הבוקר אודיע לה שאני לא מעוניינת אם היא תכעס .. אז אני אתנצל , לא אומר לה שזה בגלל בית הקברות שכן אז היא תכעס מאד

ותגיד שמה ראית את זה מהמרפסת איך שנכנסת .. אומר לה שחשבתי וזה לא נראה לי , אם היא תתעקש אז אומר לה שזה בגלל המחיר שזה יקר לי .

ובנוגע לאבא שלי : אומר לו שאני אשלם על העו"ד לא יודעת כמה זה עלה , אבל אני באמת לא בנויה לגור ליד בית קברות אני עם החרדות והפחדים שלי אני פשוט לא בנויה

לזה .

אני חושבת שאת עושה בשכל

לא הייתי רוצה לשכנע אותך ולקבוע במקומך, שאחר כך לא תגידי לי "בגללך" כך וכך, אבל עכשיו, שאת בעצמך כתבת את זה, אז כן, אני חושבת שזה לא נכון לך. אני הצטמררתי כשכתבת על זה הרבה, זה ממש עשה לי רע ברמה שלא יכולתי אפילו לקרוא את כל ההודעות האלה. אני חושבת שתוכלי למצוא מספיק דירות נחמדות שאינן ליד בתי קברות, השם ישמור.

וסתם שאלה, את כמובן לא חייבת לענות - בשביל מה את צריכה 3 חדרים? זה לא גדול לך קצת? אם תתפשרי על פחות, זה יצא לך הרבה יותר זול, ולדעתי את גם לא צריכה את זה. מקסימום סלון וחדר שינה. מה תעשי עם החדר הנוסף? גם לי זה גדול, בגלל זה אני משכירה את החדר הנוסף לדיירת (שהלוואי שאמצא כבר!). אולי בכלל תחפשי דירה עם שותפה נחמדה? זה יכול גם לחסוך לך כסף וגם לתת לך קצת חיי חברה... זה, כמובן, בתנאי שתסכימי להתפשר על הפרטיות שלך. זה דבר גדול מאוד לוותר עליו, במיוחד כשאת גרה כל כך הרבה שנים לבד, אבל זה משתלם כלכלית וזה גם נחמד לא לחזור לבית ריק (רק עם חתול). לא יודעת, סתם זורקת לך רעיון שתחשבי עליו. ככה גם כן תוכלי לחסוך קצת כסף מהפינוי-בינוי לפחות בשביל החשבונות שאביך כבר לא יוכל לממן. מה את אומרת? וכמובן, תרגישי טוב, שמרי על עצמך.

ועוד משהו

אל תרגישי לא נוח מבעלת הבית. את יודעת כמה כמוך היא שמעה ועוד תשמע? את יודעת כמה בחורות באות לפה ומתלהבות ואחר כך אני לא שומעת מהן שום דבר? ככה זה בשוק הדירות, את לא חייבת לה שום דבר כל עוד לא חתמת לה על מסמכים. לא נעים - לא נורא, היא תתגבר על זה. ולפעמים, שעושים קטע כזה, פתאום בעלי הדירות רודפים אחרייך ומציעים להפחית לך את שכר הדירה (בגלל זה אמרתי לך בהתחלה לשחק 'לא מעוניינת' או לפחות 'קשה להשגה', כדי שככה אולי יורידו לך במחיר). קיצר, אל תתביישי ממנה. אני מבינה שזה לא נעים, אבל מבטיחה לך שאת לא הראשונה ולא האחרונה שמתחרטת - לא רק אצלה, אלא בכלל. צריך לנשק הרבה צפרדעים עד שמאחד מהם יוצא נסיך

הוי, אלליי, אני כבר עייפה. סורי על כל שגיאות

הלשון המזוויעות שאין לי אפילו כוח לתקן.

ועוד משהו...

אם היא תשאל - ואני מעריכה שהיא לא תשאל - אל תגידי לה שזה בגלל המחיר, אחרת היא באמת תוריד לך את שכר הדירה, ומה תעשי? כן תגורי שם רק כי לא יהיה לך נעים ממנה? אם היא תשאל - מה שסביר שלא יקרה - ולא נהוג ששואלים - אבל אם היא כן - את יכולה להגיד לה את האמת, שחשבת שוב על לגור מול בית קברות ושיש לך הרגשה לא טובה מזה. עם זה אי אפשר להתווכח, ואם את סגורה על זה שאת לא רוצה, אל תיתני לעצמך להגיע למצב שבו את חותמת על חוזה רק כי לא נעים לך מבעלת הדירה. או שתחרטטי משהו - שמצאת משהו אחר במקום יותר טוב לך, או לא יודעת מה. את ממש לא חייבת לנמק. מה שאת כן חייבת לעשות, בתור מישהי בעלת יושרה, זה להודיע לה את זה כמה שיותר מהר ברגע שתחליטי, כדי שהיא כן תמשיך לפרסם את הדירה לאנשים אחרים.

למעלה