אני בלחץץץץץץץץ

דינה35

New member
אני בלחץץץץץץץץ

הי חברה מדי פעם אני מרשה לעצמי להיכנס לכאן ושאול אותכם שכבר עברתם בדרכי מה עושים? מה עושים עם הלחץ ההולך וגדל לקראת הלידה,תקראו לי לחוץ ,אבל אנחנו 38 ימים מהלידה ועדין לא עשניו הזמנת לידה[עגלה ,שידה ,מיטה],עוד לא ארגנו חדר לתינוקת,עוד לא בחרנו לה שם,עוד לא סידרנו את התיק לבית החולים,ועוד לא עשינו אלף דברים שכבר היו צריכים להיות מוכנים. מה לעשות רק לפני שבוע יצאנו מתקופה של מבחנים,אבל מאז עברו להם 7 ימים ולא זז עדין כלום,אני בלחץ אטומי,ומאוד מקווה שהקטנטונת לא תיצא לפני הזמן ותיתן לנו להכין הכל כמו שצריך, אז מה עושים עם כל הלחץ הזה של לפני נלידה?ומה באמת חשוב שהיה מוכן לפני,? שהיה ערב טוב

hirshfe

New member
קודם כל להרגע

אנחנו לא עשינו כלום לפני הלידה (פרט מלסדר תיק) בגלל שמשפחתה של אישתי טענה שזה מזל רע סדרו תיק היום. חצי שעה ונגמר הזמנת לידה תעשו מחר שעה-שעה וחצי ונגמר ושם - בטח יש לכם כינוי, מקסימום היא תחייה עוד יום-יומיים איתו לא אסון

דינה35

New member
היום הכל נראה אחרת

הכנו תיק ,הזמנו חבילת לידה שממש אהבנו והכל מתחיל להיות מוכן,פשוט היתי צריך לחכות עוד טיפה בסבלנות,נשאר להחליט רק על השם וגם זה יגיע,תודה על העידוד

shno

New member
נו, בבקשה ../images/Emo8.gif

הלחץ מובן - בנקודה מסוימת נראה שכלום לא מוכן, שיש עוד ה-מ-ו-ן דברים לעשות, אבל ברגע שמתעשתים ומחליטים להתחיל לפעול - פתאום מגלים שהשד פחות נורא, ובעצם יש עוד המון זמן פנוי שבו רק מחכים לצירים
שיהיה בהצלחה!

aviah

New member
אין צורך לחשוש

תלכו לחנות טובה, ימכרו לכם דברים איכותיים, יהיה בסדר. אנחנו בחרנו את השם לקראת הברית (גיל שבוע) ויצא אחלה שם דווקא

למעלה