אני בי.

ארנבת8

New member
אני בי.

אני הבנתי לאחרונה שאני בי. ואני שלמה עם עצמי.
עדיין כמעט אף אחד לא יודע. רק כמה חברות שלי.
אני לא יודעת מתי אני אספר. אבל בנתיים אני שלמה עם עצמי.

Apikachu L

New member

ברוכה הבאה. תספרי כאשר הזמן המתאים יבוא.

ארנבת8

New member
תודה רבה.

תודה רבה. נראה מתי ואיך אני אספר.
נכון לעכשיו אני מעדיפה לספר לכאלה שאני יודעת שבטוח יקבלו אותי.
ולגבי המשפחה שלי אני לא יודעת מתי אני אספר. כשאני ארגיש נוח לספר להם אני אספר להם.

Apikachu L

New member
זו גישה טובה

אבל כדאי שתדעי, שלפעמים יתכן מצב בו תאלצי לצאת או תצאי בטעות בפני אנשים. זה לא נעים, אבל זה עלול לקראת.
בכל מקרה, תצאי בקצב שלך, ואת צודקת לגבי לצאת כשנוח - אז דברים הולכים יותר טוב.

תישארי אצלנו בפורום?

ארנבת8

New member
כן אני אשאר בפורום :)

כן אני אשאר בפורום. תודה רבה. :)
ומזאת אומרת "שלפעמים יתכן מצב בו תאלצי לצאת או תצאי בטעות בפני אנשים."? אם יש בן אדם מסויים שנכון לעכשיו אני לא רוצה לצאת לפניו ולספר לא אני לא חייבת לא? אז אם אני לא רוצה למה שאני אאלץ לצאת בפניו? לא הבנתי.

Apikachu L

New member
ברור שאת לא חייבת

אבל יכולים להיות מקרים, שכדאי להתכונן אליהם שא. א/נשים אחרים יוציאו אותך מהארון (ולכן כאשר יוצאות צריך לבקש שלא יוציאו אותך) ב. יאלצו אותך לומר (נראה לי זה תלוי משפחה ואינטרקציות...לי זה סוג של קרה...
).
אני לא רוצה להרפות את ידייך ולהפחיד אותך, חלילה. רוב הסיכויים שזה לא יקרה, אבל - שתדעי כדי שתהיי מוכנה אם יקרה. בכל מקרה, אל תפחדי יותר מידי מזה. את לא חייבת לצאת בפני אף אחד, ואם צריך ודוחקים אותך אל הקיר, את תמיד יכולה לשקר אם זה לא נוח לך.

שמחה שאת נשארת.

ארנבת8

New member
אה אוקיי זה כבר סוג של קרה לי היום...

הייתי אצל חברה שלי שיודעת כבר שאני בי כי היא גם בי.
בהתחלה היינו בקניון ואז הלכנו לגן שעשועים ליד הבית שלה ואז אליה. אז דודה שלה שהיא מורה אצלי בבית ספר (היא המורה שלי לכימיה אבל אני והחברה הזאת חברות הרבה לפני) שגרה איתם בבית הייתה קצת בלי קשר אלינו בגן שעשועים כדי לקרוא ספר שהיא רצתה לסיים בלי שיפריעו לה. אז היינו בספסלים איפה שדודה שלה ישבה. ואז התחלנו לדבר ואז איכשהו הגענו לדבר על זאתי שאני אוהבת למרות שאהבה בינינו לא תוכל להתמשש לצערי. אז דודה שלה אמרה שהיא ממש חמודה אותה אחת אז אמרתי לה "נכון! אני אוהבת אותה! היא מדהימה!" אז חברה שלי התחילה לומר "כשהיא מדברת על אוהבת היא מתכוונת קטע מי..." (היא התכוונה לומר מיני) ואז אני שמתי לה יד על הפה כדי שהיא לא תמשיך אז היא אמרה "טוב טוב סליחה".

והיום בקניון היינו בסופר לקנות בורקסים אז המוכרת שאלה אותי אם אני יכולה להלוות לחברה שלי כסף כדי שהיא לא תצטרך להחזיר כסף אז אמרתי שכן שאנחנו יחד. התכוונתי יחד מבחינה שבאנו יחד ולא של זוג. אז היא אמרה שהיא תפוסה והיא לא תבגוד בליאור (ככה קוראים לחברה שלה) ואני באתי לומר שאני גם תפוסה ואת השם של זאת שאני אוהבת אבל אני לא באמת תפוסה. ואז המוכרת שאלה את החברה מזה ליאור. אז בגלל שליאור זה שם גם של בן וגם של בת היא באה לומר חבר שלי משוהם אבל היא בטעות אמרה לה חברה שלי משוהם. ואז היא הסתכלה עליה. והחברה ברכה ממבוכה שהיא בטעות גלתה לה אז המוכרת אמרה עדיף שתלכי לא רוצים כאלה כמוך אז אני התחלתי לומר לה שזה לא יפה ובאתי לצרוח עליה. אבל אז פשוט רצתי לחברה לנחם אותה שלא קרה כלום ושהיא לא תתייחס למוכרת הזאת. ושאני איתה. באותו המצב. גם אם אני בנס לא הספקתי לומר לה שאני גם מאוהבת במשהי.

אוי, זה כל כך מגעיל מקומות כאלה...

מה הבעיה של אנשים מסויימים עם זה שאנשים חיים את חייהם??

זה כל כך מתסכל, כי זה עניין כזה שתמיד צריך להסתיר חלק ממך...

ארנבת8

New member
כל כך.

שקרה לחברה שלי את המקרה הזה בסופר. ברגע שהיא אמרה "לי יש את ליאור" (כאילו החברה שלה - הבת זוג) באתי לומר "ולי יש את..." ולא ידעתי מה לענות.
מי שאני אוהבת אפילו לא יודעת על זה. וגם אם היא תדע זה לא אהבה שתוכל להתממש ובלי קשר היא הטרו. כאילו היא בטוח תבין אם אני אספר לה למרות שהיא הטרו, כמו האהבה הקודמת שלי.
אבל רציתי לומר את השם של זאתי שאני אוהבת. אבל היססתי ואז בזמן הזה המוכרת שאלה אותה מזאת ליאור והיא אמרה לה משהי משוהם. ואז כבר הייתה התגובה המגעילה של המוכרת. והחברה רצה. אז לא אמרתי את מה שרציתי ושמחתי שלא אמרתי לה ופשוט אמרתי לה שזה מגעיל והכל ואז רצתי לחברה לפני שאני אפלוט משפט על זה שאני גם כמוה בי ואני מאוהבת במשהי וגם כדי להספיק לחברה שרצה הרחק משם פגועה כדי להרגיע אותה.

maayani2295

New member
לפעמים צריך להיזהר מאלה שאומרים שהם בי

החברה הכי טובה שלי לשעבר תמיד הכריזה שהיא בי, אבל זה היה רק בשביל הפוזה. כשהתוודתי בפנייה מלאה מבוכה ובושה שאני נמשכת לבנות -וגם- נמשכת לחבר שלי (כיום, אקס) היא הטיחה בי שזה אומר שאני לא נאמנה, ושהקשר לא טוב, ושאני לא בטוחה בקשר. חארות יש מכל צורה וסוג, וצריך להיזהר מהם ולנסות לתת לדברים הפוגעים לעבור לידך שהם נאמרים. את החוויה הזו סיפרתי מאות פעמים פה בפורום, אבל אני מניחה שזה פשוט מאד פגע בי ואני עוד חייבת לפרוק ולשתף את זה...
מצטערת על מה שקרה לך.. אני יכולה לומר לך שלי אישית הפורום היה מקור נחמה כשהרגשתי מבולבלת ושאף אחד לא מבין אותי בקטע הביסקסואלי...
ויש פה אנשים נחמדים ששמחים לעזור לך

ארנבת8

New member
ההתאהבות שלי בבנות.

המשיכה וההתאהבות המינית והרומנטית גם וגם למרות שאני יודעת שזה לא אותם מושגים אצלי זה גם משיכה מינית וגם רומנטית.
זה מאז כתה ה' קורה לי כל פעם מחדש אני מתאהבת בבת. וגם היו איזה 2-3 בנים שחיבבתי.
ולכן בגלל שאני נמשכת גם לזה וגם לזה אז אני הבנתי אחרי מלא התאהבויות בבנות שאני בי.

The LadyKiller

New member
כל הכבוד לך

העיקר שאת שלמה עם עצמך, תספרי לשאר הסביבה שלך אם וכאשר תרגישי שאת רוצה.

trans25ftom

New member
היי ארנבת

אין ספק שאני שמח לשמוע שאת שלמה עם עצמיך...אני קרלוס טרנסג'נדר ftomואני אשמח להכיר כדי

לתמוך נפשית בכל מה שאת צריכה [email protected]

למעלה