אני ביסקסואל ?!
אני מגדיר את עצמי כהומו מבחינת הנטיה - זכר שנמשך לזכר
וג'נדרקוויר מבחינת המגדר - מתחלף גבר-אישה . גברי-נשי
האם המקרה הזה יש בו להעיד שאני ביסקסואל ?!
יש מישהי בעבודה, שאני ממש דלוק עליה, אני אוהב איך שהיא נראית ,מתלבשת, מדברת וכו'
בא לי פשוט לשכב איתה ששנינו בעירום להתנשק איתה וכו'..
אני לא מתחבר בכלל לאקט החדירה (לא ביחסים הומואיים ולא ביחסים הטרויים)
האמת שמה שאני מחפש בגבר ואישה די דומה. רק שעם הגברים קל מאוד לעשות סקס, אז אני עושה איתם יותר.
הבחורה הנ"ל אני לא מת על האופי שלה, אבל משהו בה מושך אותי מאוד. מהרגע הראשון שראיתי אותה , ואני מכיר אותה כבר הרבה זמן..
האם המקרה הזה אומר שאני בי?
האם יש עוד אנשים שלא מתחברים לאקט החדירה? אלא יותר בקטע של סקס רך ללא חדירות?
אני מרגיש שיש אנשים שאמשך אליהם ברמה הפיזית - בשביל לעשות איתם אהבה. כלומר אני לא אמשך רגשית אבל עדיין ארצה לעשות איתם "סקס רך" . זה יכול להיות עם גבר / אישה באותה המידה
יש אנשים שאמשך אליהם ברמה הרגשית והפיזית - בדרכ' יותר לנשים
ויש אנשים שאמשך אליהם רק בשביל לעשות סקס - שהוא קצת יותר קשה מסקס רך - וזה בדרכ' גברים
זה מבלבל אותי מאוד...
אני מגדיר את עצמי כהומו מבחינת הנטיה - זכר שנמשך לזכר
וג'נדרקוויר מבחינת המגדר - מתחלף גבר-אישה . גברי-נשי
האם המקרה הזה יש בו להעיד שאני ביסקסואל ?!
יש מישהי בעבודה, שאני ממש דלוק עליה, אני אוהב איך שהיא נראית ,מתלבשת, מדברת וכו'
בא לי פשוט לשכב איתה ששנינו בעירום להתנשק איתה וכו'..
אני לא מתחבר בכלל לאקט החדירה (לא ביחסים הומואיים ולא ביחסים הטרויים)
האמת שמה שאני מחפש בגבר ואישה די דומה. רק שעם הגברים קל מאוד לעשות סקס, אז אני עושה איתם יותר.
הבחורה הנ"ל אני לא מת על האופי שלה, אבל משהו בה מושך אותי מאוד. מהרגע הראשון שראיתי אותה , ואני מכיר אותה כבר הרבה זמן..
האם המקרה הזה אומר שאני בי?
האם יש עוד אנשים שלא מתחברים לאקט החדירה? אלא יותר בקטע של סקס רך ללא חדירות?
אני מרגיש שיש אנשים שאמשך אליהם ברמה הפיזית - בשביל לעשות איתם אהבה. כלומר אני לא אמשך רגשית אבל עדיין ארצה לעשות איתם "סקס רך" . זה יכול להיות עם גבר / אישה באותה המידה
יש אנשים שאמשך אליהם ברמה הרגשית והפיזית - בדרכ' יותר לנשים
ויש אנשים שאמשך אליהם רק בשביל לעשות סקס - שהוא קצת יותר קשה מסקס רך - וזה בדרכ' גברים
זה מבלבל אותי מאוד...