אני ביסקסואלית ??

stav150

New member
אני ביסקסואלית ??

אני בת 15..
כעיקרון אין לי בעיה להתאהב בגברים..
לפנמי שבועיים בערך סוג של נדלקתי על בחורה.
לא דמיינתי שזה יקרה לי בחיים , מאבל זה קרה..
מאז , אני מתחילה לגלות שיש לי משיכה לנשים..
אני דיי מתחילה להשלים עם זה , לא מתכחשת למי שאני

זה לא שבגיל 15 אני מתכוונת לשכב עם מישהו , ממש לא !
אבל בכל מה שקשור למיניות..מאז שנדלקתי על אותה אחת אני לא מצליחה לדמיין אותי עם גבר במיטה גם לא בעוד כמה שנים..
זה פתאום מגעיל אותי אפילו..אבל שאני מדמיינת אותי עם אישה במיטה..זה ממש לא מגעיל אותי..
ואת כל הצדדים האלו שבי התחלתי לגלות רק בשבועיים האחרונים..

מה זה אומר עליי ?
אני ביסקסואלית ? או לסבית ?

Bell4Ever

New member
האם את ביסקסואלית או לסבית?

את בעיקר בת 15. את יכולה גם להיות חתול.
זרמי עם החיים, אל תחפשי הגדרות כל כך מוקדם ותעשי מה שטוב לך.

doro500

New member
מה שהיא אמרה

Apikachu L

New member
את לא חייבת לשכב עם אף אחד בכלל...

יש אפשרות ואת נמצאת בכל מקום על הסקאלה המינית (הטרוסקסואלית-ביסקסואלית-לסבית). לדעתי את צריכה לתת לעצמך את הזמן ולחשוב על זה. את לא חייבת למהר להגדיר את עצמך.
אם את מתאהבת בגברים בד"כ והתאהבת (או נדלקת) על אישה, זה יכול להיות כל דבר שהוא. לסבית כנראה את לא, אבל שום דבר לא בטוח לאף אחד בקטע הזה.יתכן ואת התאהבת בה, ולכן זה מה שאת מדמיינת כרגע.
חוץ מזה, אפשרי שיש אנשים שהמגדר שהם נמשכים אליו יותר יכול להשתנות באופן תקופתי. פעם ככה, פעם ככה. אולי את בתקופה כזו.

בכל מקרה, רק את יכולה לדעת מי את.
אני ממליצה שתקראי את השאלות הנפוצות, ותתני לעצמך זמן לחשוב על זה, ותמשיכי לשאול.

נשמח אם תישארי

Kutaly

New member
זה משנה?

תראי, את מדברת על מה שקרה לפני שבועיים.
זה לא הרבה זמן ויכול להיות שאת עדיין בשלב של להתלהב מאותה בחורה ומהרעיון של להיות עם בנות שכרגע אין לך זמן לחשוב על בנים.
ויכול להיות שלא קשור.

עצה שלי: קודם כל להרגע.

נניח לרגע שנגיד לך שאת ביסקסואלית
את הולכת לעזוב את הארץ בגלל זה? לשנות את השם?
לשנות את התסרוקת? את הצבע בציפורניים?
אני מאמין שלא וגם אם כן זה לא יהיה בגלל שמישהו פה בפורום אמר לך. נכון?!

יותר חשוב שתלכי לפי מה שמושך אותך ולעזאזל אם יקראו לזה לסבית או ביסקסואלית או צנון....

קודם כל, תנשמי עמוק ויהיה בסדר...

אני זוכרת את עצמי בגיל שלך, גם אם חשבתי שאני יודעת על עצמי משו- לא ידעתי. אל תמהרי להגדיר את עצמך- פשוט תנסי לבחון את ההרגשות שלך שאת נמצאת לידי גברים וליד נשים. אני מאמינה שברגע שתסגרי סופית על המיניות שלך את תדעי את זה בוודאות, את לא צריכה להילחץ או למהר. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה

למעלה