אני בטח

nash ctrl

New member
אני בטח

מפגינה בורות ואת העובדה שהפעם האחרונה שהתעדכנתי בחידושים של מ"ת היה לפני הרבה מאוד זמן... אבל.. מה זה rd&d? עם כל הכבוד ("אל תעניק לי את כל הכבוד לפני שאתה מראה לי כמה אני מטומטם") אף פעם לא שמעתי על זה....

מירטל

New member
זה לא חדש.

אבל ההבדל בין d&D ל rd&d הוא העובדה שאחד הוא משחק שולחני ( ז"א, השה"מ והשחקנים יושבים סביב שולחן, מגלגלים קוביות ומדברים) והשני הוא... משחק אמיתי ( ז"א לא יושבים סביב שולחן, אלא מסתובבים, הולכים מדברים ולפעמים, כן, גם נלחמים).

nash ctrl

New member
יעני מ"ת חיים? אר?

הא... עכשיו הבנתי... מצטערת. פשוט אף לא ראיתי את זה כתוב ככה (באנגלית ועוד מוזכר בשורה אחת עם D&D ולא ז'אנר אחר) לא חשוב. זה היה טיפשי.

BluePrint

New member
בכאילו כזה

לא ראית כתוב בגלל שכבר לא קוראים לזה RD&D, אלא LARP. במקום Realistic Doungeons & Dragons שנשמע די מוזר (איך נהפוך את הקסם למציאותי בשביל המשחק?), Live Action Role Playing שיותר מסביר פנים ואינו מתחייב לסגנון מסויים.

shadowfax

New member
מדובר בוריציה למשחקי תפקידים

הרעיון מאחורי LARP או RD&D הוא שהמשחק אינו מתרחש מסביב לשולחן אלא מבוצע ע"י השחקנים עצמם באמת, במקום לדמיין שאתה לוחם גדול עם חרב קטנה אתה מתחפש ומגלם לוחם גדול עם חרב קטנה יחד עם עוד מספר אנשים כאשר הקרבות הם קרבות עם חרבות ספוג והלחשים הם אפונים בשקית וכך הלאה. היתרון של הוריציה הזו היאשלמשחק יש מצאיתיות ותחושה של ראליזם חזק החיסרון יכול לבוא בדמות בן מחצה במשקל 200 קילו ובגובה 2 מטר.

Remetz

New member
Which comes to show...

That someone should fix that silly title FAST. Not that anyone here bothers heading English threads...

backdoorslam

New member
ומה הקטע עם הכותרת בכל אופן?!

מה גם ששם הפורום מהווה הפרת זכויות יוצרים.

Remetz

New member
Yeah!

But this "Creators Rights (Or something) thing is realy dumb. It is now a problem to write d20, for god's sake!

למעלה