אני בטח הכי זקנה פה

D o r o t h y

New member
אני בטח הכי זקנה פה ../images/Emo187.gif

האחיין שלי משחק במייפל סטורי כבר די הרבה זמן ואני עוקבת אחרי ההתקדמות שלו. הייתי רוצה להתחיל לשחק בעצמי.ולהפתיע אותו. איך מתחילים? מאיפה מורידים? מישהו יכול לעזור לי להתחיל?

enjye

New member
היי :)

אממ את יכולה להוריד ת המשחק מהאתר הזה: www.nexon.net אני לא כ"כ יודעת להסביר איך מתחילים ^^; אבל בעיקרון זה משחק בו את נלחמת במפלצות ויכולה לצ,וטט עם אנשים מכל העולם ואת יכולה לבחור 4 עבודות: קוסמת גנבת (לא ממש גנב... O.O) לוחמת וקשתית. כדאי לך להחליט מה את רוצה להיות כדי שתוכלי לדעת כבר מההתחלה באיזה סקילים להוסיף [= אם את צריכה עזרה את יכולה לשלוח לי מסר

DirtySpirit

New member
נצל"ש בקשר לעניין עם הגנב;[

אני זוכר שילדים מפגרים היו באים אליי ושואלים אותי אם גנב יכול באמת לגנוב מסוס. ם_____ם

enjye

New member
XD

פעם כשהייתי נובית קטנה ומסכנה זה מה שחשבתי ;^^ אבל לא ממש שיתפתי בזה אנשים o_O יש לי הרבה סיפורים מביכים מימי כנובית... XD

ToryMaster

New member
ספרי ספרי

זה עלול להציל את אלו בינינו שעוד תקועים בשלב הנוביזם [no pun inteded, דה?]

enjye

New member
אוקי... אבל אל תצחקו יותר מידי ^^

פעם לא ידעתי איך משתמשים במגילות אז מכרתי claw for att לחנות במסו
חשבתי שעבודה שניה זה אפשרות שניה לבחור עבודה O.O (כלומר אם אני לוחמת אני יכולה לבחור משהו אחר כמו קוסם או גנב ברמה 30 XD) אני זוכרת שהתלהבתי מאנשים ברמה שלושים XP וכשנסעתי לאורביס פעם ראשונה עזבתי אותה בחוץ והלכתי לקרוא ספר וכשחזרתי היא מתה והיו מסביבה מפלצות ענקיות (ברגולים כרגע מסתבר XD) טוב ימי כנובית לא היו משו... עד היום יש לי טראומה מפטריות כתומות. o_O

חחחחח

תמיד שחברה שלי באה אלי אז היא שאלה אותי מה אני אז אני אומרת לה גנב[יש לי גנב רמה 11 חח].. אז היא עושה "גנב? נו תראי לי איך את גונבת לאיש הזה תבגדים"
או "מה יש פה בנקים?"

D o r o t h y

New member
תודה רבה ../images/Emo142.gif

אני אתחיל ואשאל בטח עוד מיליון שאלות.. כשאהיה נובית בעצמי.. :)

למעלה