אני בחתונה

stאסתי

New member
אני בחתונה

ומשעמם לי!אוף החתונות של דוסים.יושבת באוטו.מקשיבה למשחק של מכבי

snift

New member
אם בחתונות עסקינן

בתחילת השבוע הייתי "בחתונה" מאוד מעניינת. כל הנוכחים הגיעו מצד הכלה, אני וחברי היינו שם מצד כלה א' שהכרנו בלימודים, אחרים היו שם מצד כלה ב' שזו היתה הפעם הראשונה שפגשנו בה. רב כמובן לא היה וגם לא חופה. אבל היתה החלפת נדרים שהיתה גורמת לאדם הכי אנטיפט להזיל דמעה והיה לא פחות שמח מכל חתונה אחרת שהייתי בה. אני מאוד גאה בידידה הזו שלי שהעזה ולמרות שהיום המעשה שהן עשו לא מוכר ומבחינת החוק זו היתה סתם עוד מסיבה מוצלחת עם קטע אומנותי, יום יבוא והן יוכלו להתחתן באמת ובתמים.

למה בחתונה

זה באוטו לא בחתונה לא הבנתי למה באת היית יושבת בבית יותר מוצלח

stאסתי

New member
הייתי חייבת להופיע

חתונה של בנדוד... אבל לא הייתי חייבת להיות כל הזמן. יש מלא אנשים אז ישבתי באוטו עם אחי והקשבנו למשחק ומדי פעם עלינו להראות שאנחנו שם

דב בער

New member
אני קורה כמה הודעות שלך ובכל אחת

את מקטרת ובוכה על מר גורלך מה את רוצה בדיוק? שהכל יתנהל כמו שאת רוצה ולא תנקפי אצבע? או שאת יוצאת או שאת דתיה ממורמרת על כל העולם

דב בער

New member
צלילים צורמים לא יותר את לא שווה

התיחסות את והחבר שלך שחושב שהוא איזה גאון שלמעשה הוא פסיכופת אז לכי תחפשי את החברים שלך.אחד מצאת כבר

dbutcher

New member
משהו אחד יש לי לומר

מחכים לך בבית, לך תשטוף את הפנים ומה חשבת כשאמרת, יש ימים ויש ימים עוד תגלה שהעולם רגיל שהקירות שלו מחומר שאפשר למעוך הכל עניין של גיל

stאסתי

New member
חשבתי שאני אוכל לבוא לפה

ולקבל את התמיכה...כי בחוץ תמיד הכל יפה ואני תמיד מחייכת. חשבתי שמצאתי מקום שבו אני אוכל להוציא את מה שקשה כי למרות שחזקים לפעמים צריך מקום לשפוך את התסכול והקושי עד שמגיעים לאן שרוצים (זה קורה בכלל?) מסתבר שלא. על יותר מדי הודעות שלי הגיבו בצורה שהגיבו על זה. יותר מדי אנשים לא מוצא חן בעינהם מה שאני כותבת..או דרך החיים שלי. חלק מהם אני מכירה אישית וה"היכנסות" בי כלל לא קשורה להודעות שלי אלא נובעת מקנאה ופסים אישיים לגמרי. וחלק הם סתם מטרידנים. מה שכן..לא כל כך נוח לי לכתוב פה לפחות לא על הבעיות שלי.

למעלה