אני בחורה מותר לי והעבירו לי את זה העכשיו...אולי זה ישן אולי לא..
E el presidente New member 9/5/05 #4 ../images/Emo45.gif גם לי מותר כי אני בחורה הנשיא..ששם את בר רפאלי על ג'יקסר... ועכשיו מתפנה לשחק לעצמו בשחלות.
../images/Emo45.gif גם לי מותר כי אני בחורה הנשיא..ששם את בר רפאלי על ג'יקסר... ועכשיו מתפנה לשחק לעצמו בשחלות.
M MoRunner New member 10/5/05 #11 ../images/Emo2.gif ידעתי! OUTING! את לא "הנשיא" את "הנשיאה"! ידעתי!
E el presidente New member 10/5/05 #12 למה?! מה כבר קרה?! אסור לבן אדם לגדל לעצמו שחלה קטנה..ככה..בקטנה!?
E el presidente New member 10/5/05 #14 אני ממש מתרגש מזה שמדברים אלי במין נקבה בלי שאני אצטרך ללבוש את התלבושת "אחות בית חולים" המוזרה הזאת...פיייי... אפרופו שחלות.. אבא של חבר שלי עוצר לטרמפיסטית... טרמפיסטית: עד איפה אתה מגיע? האבא: עד השחלות. היא עלתה לטרמפ ד"א...
אני ממש מתרגש מזה שמדברים אלי במין נקבה בלי שאני אצטרך ללבוש את התלבושת "אחות בית חולים" המוזרה הזאת...פיייי... אפרופו שחלות.. אבא של חבר שלי עוצר לטרמפיסטית... טרמפיסטית: עד איפה אתה מגיע? האבא: עד השחלות. היא עלתה לטרמפ ד"א...
E el presidente New member 10/5/05 #18 ../images/Emo6.gif אבל תודה שלא היית מתנגד..אה?. אה?..אה?..מה אתה אומר?..אה?..אה?