אני בוץ

Woking

New member
ישנם ארבעה סוגים של יועצים אירגוניים

כולם מחלקים את העולם לארבע.

alma fa

New member
אלא אם כן זה גבוצות

אז מתחלקים לשלושה גבוצות...

יעלי9

New member
תראי משהו:

בדיוק אותו הדבר, לא? מתוך ספר המקסים של שירה גפן ואתגר קרת "לילה בלי ירח" עם איורים באמת מדהימים של דוד פולונסקי.

alma fa

New member
אממ.. אז ככה:

קודם כל, העיקר הוא שהדור הצעיר מתחנך על ספרות המכילה ציורי חתולים, ועל כך מגיעה תודה ומגיע שבח

,
וכדי להעמיד אספרסיביות חתולית על דיוקה, הסבר קצר בליווי הדגמה של אזרחי כבוד של הפורום
:
התמונה ששרשרתי לשין כאילוסטרציה דקורטיבית, הדגימה חתולים במצב 'אני ישן, נא לא להפריע'
(נא בחתולית = אני מציע בחינניות, ולא כדאי לבדוק עד כמה תגובתי תישאר בגדר החינניות באם ההצעה לא תכובד במלואה
)
דוגמן: שייקה לבית כאוס, אוחנבליק והאיש

alma fa

New member
התמונה מ'לילה בלי ירח' לעומת זאת

מדגימה חתול בתנוחת 'הנה הבטן שלי. אמנם לא חשופה לגמרי אלא ארוזה בבליל מסתלסל של כפות קדמיות נחות בשלווה תפנוקית ורגליים אחוריות מציגות במופגן כפות קטיפה ורודות ותמימות, או מרחפות באמצעות פירצה בכוח המשיכה הידועה רק לחתולים. אמנם יש בתנוחתי מן הסמליות שבנמנום, אולם אם לא תפשוט ידך במהרה על מנת ללטף את בטני תוך גיפוף קליל בין הכפות העליונות אל הצוואר, אינך אלא פראייר, שלא לאמר אוויל גמור'.
ולא תאחר לבוא השעה שהחתול יתנער באחת ויסתלק בבוז מופגן כדי לישון שינה עמוקה יותר מבלי להעניק מזיו הדרו לעין המתבונן הפסיבי.
דוגמנית:
מושו לבית טור דה פראנס

alma fa

New member
יש כמובן מצבים פחות מובהקים, המצריכים קריאה

מורכבת של ניואנסים.
למשל- אני לא באמת ישן, אבל שהעין החצי פקוחה וכמעט קורצת שלי לא תבלבל אתכם- הבטן שלי ברשותי הבלעדית. הכפות ארוזות בחיק הזנב, אני רק צופה בעין פקוחה על מרחבי ממלכתי- באמת שאין לכם מה להתקרב

alma fa

New member
לעומת זאת, תמונה דומה של 'המשרד'

פישבונ לבית הברווזית מדגימה יפה מן התמונה השמאלית למטה ובהדרגה בניגוד לכיוון השעון מצבים בין: 'לטפני נא קלות אך צפה כל העת אל הזנב' לבין 'העכבר שלי, הספר שלי, המשקפיים בתחומי הפרטי ותזכיר לי בכלל מי אתה ומה מעשיך כאן?!'

alma fa

New member
אלו היו ששים שניות על התכרבלות חתולית

ונסיים בפרסקי לבית הברווזית המדגים 'נרדמתי על אמת תוך כדי תנוחת תביאי-פינוק, התשלום על האיחור מצידך יבוא בזמן ובמקום שאני אמצא לנכון(אם אני אזכור)'

סופ"ש נעים וחתולי!:)

יעלי9

New member
א. אני באמת אלרגית לחתולים

עם קבלות, כזאת שלפעמים מתחילות להתגרד לה העיניים רק מלעמוד ליד מישהו שגר בבית של חתול ונושא עימו את שערותיו.
ב. לכן כנראה לא הבחנתי בהבדלים. למרות חיבתי לחתולים, זו חיבה וירטואלית בלבד כבר שנים רבות.
ג. אנ'לא מאמינה שאנחנו כותבות הודעות כאלו בשעות שכאלו (במיוחד את עם ההסברים, התמונות ומראי המקום). נראה לי שהגיעה העת לעשות מעשה חתול וללכת לישון.

shemesh7079

New member
מהממים

ואהבתי את התיאורים הרומנטיים... בעיקר את הבטן הארוזה בבליל מסתלסל:)

alma fa

New member
אבל איך בכלל אפשר לתאר את כל הפאר הזה

אם לא ברומנטיקה ושנצים בסגנון הרוקוקו?

ו-כן, כנראה שלהיות חתול של אנשים בפיב"א נחשב התמקמות שווה במיוחד, והמוצלחים שבחתולים בוחרים להם אותה

למעלה