אני בוערת מי בא? מי??? כל הדגדגן שלי בחוץ
א א המקורית היחידה New member 18/11/06 #5 דלות הלשון ונענועים מבעבעת, רותחת , בוערת , חמה ? מה אני, נערת מזג האויר ?
P Pigulim New member 18/11/06 #6 תראי, גיברת דגדגן בחוץ זה לא למכבי אש, זה למכב"י אשדוד. אבל הם באשדוד, אז אני אחליף אותם.
P Pigulim New member 19/11/06 #9 נו, היא בשוק אני בווניל. וחוץ מזה, אולי לא היה צורך אם את, לדוגמה, כמנעלת הפורום, היית מגלה יותר פילנטרופיה. המקורית והיחידה והמסכנה הזו פונה לפורום, לא פעם ראשונה, ואף אחד לא נחלץ לעזרתה. זו חרפה ובושה - היא מתחרפנת בגלל הבוש שלה, ואין מי שיציל. מזל שאני כאן.
נו, היא בשוק אני בווניל. וחוץ מזה, אולי לא היה צורך אם את, לדוגמה, כמנעלת הפורום, היית מגלה יותר פילנטרופיה. המקורית והיחידה והמסכנה הזו פונה לפורום, לא פעם ראשונה, ואף אחד לא נחלץ לעזרתה. זו חרפה ובושה - היא מתחרפנת בגלל הבוש שלה, ואין מי שיציל. מזל שאני כאן.
א א המקורית היחידה New member 19/11/06 #11 כבאים וכדורגלנים לא. שוטרים גם פאסה. תביא את טרי פארצ'ט, הוא יעשה את העבודה.
P Pigulim New member 19/11/06 #20 הולך בתל... אביב, הולך בתל (אני מסתובב כבר שעות - איפה את גרה, הו, מקורית ויחידה??) נ.ז. כמעט שכחתי, בשבילי 1 זאב ערבות, 3.5 סוכר. בלי רואוד רנר. תודה.
הולך בתל... אביב, הולך בתל (אני מסתובב כבר שעות - איפה את גרה, הו, מקורית ויחידה??) נ.ז. כמעט שכחתי, בשבילי 1 זאב ערבות, 3.5 סוכר. בלי רואוד רנר. תודה.