אני בועד עובדים -

J o s e p h

New member
אני בועד עובדים -

אין לי הרבה ניסיון, וזה די חדש אצלנו בארגון... מה בעצם הדרישות מועד העובדים? האם אנחנו צריכים לדאוג למתנות בחגים נניח, אני חדש בעניין ואשמח לדעת מה מצופה ממני כדי לייצג נאמנה את העובדים...אני מאמין שיחסי ציבור זה חלק חשוב מהתפקיד, כיצד זה בא לידי ביטוי?

J o s e p h

New member
לא מצאתי פורום ועדי עובדים...

אתם נראים לי הקרובים ביותר...

אם כבר שאלת ואתה בפורום אז..

ועד עובדים מטרתו מצד אחד לדאוג לאינטרסים של העובדים ומצד שני גם להיות קשוב להנהלה, .. אתם צרכים למעשה לדאוג לרווחת העובד ולאינטרסים שלו מול ההנהלה ,חלק מהתפקיד אומר גם מתנות לחגים פעילויות לעובדים מסיבות וכו' אינני יודעת באיזה ארגון אתה עובד, אבל לועדים גדולים יש כוח לא קטן ובהחלט הועד צריך לעשות לעצמו יחסי ציבור פניים ארגוניים.וחוץ אירגוניים תלוי כמובן איזה ועד וגודל הארגון (לדוגמא להוציא עיתון לעובדים, הודעות לעיתונות על כנסים מיוחדים וכו') ועד טוב וחזק יכול לחולל מהפכות..ראה ועד עובדי בנק לאומי, חשמל וכו' שבת שלום לי טורסטון עדני שירון יחסי ציבור

mentorit

New member
נו גם אני אהיה נחמדה...

לדעתי מטרתו העיקרית של ועד העובדים (מעבר למציאת דילים קבוצתיים לתורכיה וקניית מתנות ולא רק תלושים של קלאבמרט לחג...) הינה- להוות דלת פתוחה לעובד הקטן זוהי מטרתו המקורית של הוועד! אם עובדת הוטרדה מינית....אם עוכבה משכורתו של עובד...אם המפעל רוצה לפטר מחלקה שלמה....אז מרים הוועד את ראשו ויוצא להגן על העובדים. העובדים מצפים שיהיה עם מי לדבר ושלא תשכח מאיפה באת! ומה הקשר בין זה ליחסי ציבור?.....(אני מאוד פואטית בשעות כאלה) - דאג ליחצ"ן את עצמך כנציגם של עובדים אך שמור על האיזון גם בעיני ההנהלה (שהיא זו שתסייע לך בהשגת התנאים השונים עבור העובדים)

אם מדןבר בארגון גדול כדאי לשכור...

את שירותיו של יועץ תקשורת שילווה אותכם בתחום כולל כללי התנהגות פנים ארגוניים וחוץ ארגוניים. החל בטקטיקה למו"מ מול ספקים שלכם לאירועים השונים ועד יועץ לעבודה מול התקשורת במידה וצריך. כאמור, זה כדאי ונחוץ רק אם מיספר העובדים גדול ומצדיק זאת.

למעלה