אני בונה בחינם!!!

אני בונה בחינם!!!

שלום לכם כל מעריצי קולד פליי אני בונה אתר והולך לי טוב!!! אני צריך שתעלו לאתר חומרים כדי שאני אשים באתר!!! ביינתיים השלב הראשון הוא הבנייה עצמה כשאני אגמור נוכל להעלות את האתר לאינטרנט ואז לפרסם אותו במנועי חיפוש!!!! אז תאחלו לי בהצלחה!!!! וכדר אגב הנה מדריך שהכנתי הוא מסביר איך מעלים קבצים לאינטרנט!!! פשוט ביותר נכנסים לאתר הבא: http://rapidshare.de/ לוחצים על Browse מעלים את מה שרוצים ולוחצים על Upload מחכים עד שזה יעלה לאחר מכן הוא נותן למטה שתי קישורים Your Download-Link ועוד משהו את לוחצת על ה Your Download-Link ואז את נותנת למי שאת רוצה את הכתובת שרשומה למעלה וכשלוחצים עליה לוחצי Free מחכים כמה שניות שצריך כתבים את מה שהוא מבקש ואז מורידים!!!!!!! בהצלחה בבבייייייייי

Coldplayist

New member
טוב... בהצלחה... רק אל תעלה שירים

זה לא חוקי, זה סתם יכול לסבך אותך אחר כך וזה דבר ממש לא יפה לעשות לקולדפליי ולמעריצים במיוחד אם זה יהיה אתר רשמי למחצה

טל 888

New member
בהצלחהההההה :)

אני אשלח לך לאייסי דברים שתעלה

Coldplayist

New member
ועדיין לא הבנתי מי אתה...

מאיפה צצת פתאום? אתה אוהב את קולדפליי? ממתי? איזה שירים?

צצתי...

אני אוהב את קולד פליי כבר הרבה זמן ובת דודוה שלי שלחה לי את הקישור לעצומה להביא את קולד פליי לארץ והיא אמרה לי שיש פורום בעברית לקולד פליי והחלטתי להיכנס ורציתי לבנות פורום בעצמי וגם אתר ואז אתם באתם עם הרעיונות שלכם לבנות אתר רשמי לפרסם בגוגל וכו' ורציתי לעזור!!! הבנתם?

sf59

New member
יפה! ברגע שיהיה אתר או לפני...

אפשר לשרשר הצעות לגבי האתר. כמו שאמרו פה, אפשר לרשום לינקים ל-youtube.com ואין צורך במקום לאיחסון שירים או קטעי וידאו.

למעלה