אני בונה אתר..

Sandro

New member
אני בונה אתר..

אתם מוזמנים לעזור לי.. זה לאנשים מתקשים:)

Sandro

New member
אני צריך בעיקר..

מאמרים ואם זה קשה מידי, אז סתם אליאסים נחמדים כמו אליאס שמחזיר רק מספרים בטקסט או רק אותיות או אליאס שהופך אנגלית לעיברית או אליאס שמחזיר את זמן השיר וכל מיני רעיונות.. (לא לעשות את אלה כי אלה כבר עשיתי..) אממ.. כל מאמר יכול להיות טוב בשבילי, בעיקר על סקריפטינג.. על IRC כתבתי הרבה, מאמרים ממש מקצועיים.. הגרפיקה של האתר שלי ממש גרועה, אז אם מישהו יכול לעזור, אני אשמח.. ני לא עושה את זה למטרת פירסום, רק למטרה שאנשים יבינו וידעו סקריפטינג ממקור עזר טוב.. ולענות לשאלות נפוצות ומטרידות..

havlaz

New member
ואוו

אתה מבקש מה שאני לא מצליח לקבל ממשתמשי הפורום מאמרים וקודים, איזה מגניב

פIלי

New member
LOL

אגב לאליאסים האלה קוראים סניפטים (snippets או משהו כזה).

Sandro

New member
עדיין לא..

אני רוצה שיהיו לי משהו כמו 30-40 מאמרים.. ויש לי כבר 15-20.. אני חושב.. הכל כתבתי בעצמי בתוך יומיים-שלושה.. אני באמת רוצה להשקיע.. אבל אני צריך עזרה.. אם תוכלו לעזור אז סבבה:)

Sandro

New member
למה חוצפה?

אתה חושב אני עושה את האתר בשבילי? אני עושה אותו בשביל אנשים שלא מבינים, או שרוצים לחזק את דעתם או בכלל אנשים ששואלים שאלות נפוצות ומעצבנות..

פIלי

New member
תגיד לי נושא, אם יהיה לי זמן \ כח

אני אולי יכתוב לך מדריך (אל תדאג חבלז גם אתה יכול לקבל אותו
)

Sandro

New member
אני חושב שגם לפורום

וגם לי חסר כתיבה על דיאלוגים, למרות שהתכוונתי לכתוב שיעורים ארוכים מאוד.. זה אחולשילינג עבודה, אבל אם יש לך זמן פנוי..:)

פIלי

New member
מדריכים על דיאלוגים

נכתבו ע"י Cyrax באתר mircx.co.il, מדריך1 מדריך2. אם משעמם לך תשכתב אותם אם לא, תבקש ממנו רשות לשים באתר שלך... עכשיו רק חסר מדריך שלישי על on dialog \ did ונגמר הנושא של הדיאלוגים.

פIלי

New member
הא, יצא עוד אחד

4 דקות לפני שכתבתי את הפוסט הקודם יצא המדריך השלישי.

פIלי

New member
אז אתה מבקש ממני

לכתוב עוד פעם מדריך שאני אומר לך שקיים? יש לי דברים יותר טובים לעשות... (כמו לכתוב מדריכים שלא קיימים בעברית
)

פIלי

New member
אני עובד על זה

אגב, תשנה את הגישה... אתה לא נותן לי פקודות

Sandro

New member
טעות שלי.. הייתי קצת עצבני

שמע, אני מעלה את האתר היום, או לפחות עד יום שבת, אם אתה רצה לעזור בבנייה שלו.. אני ממליץ שתראה את האתר, תראה את הסגנון שבו כתובים המאמרים, ותחליט אם ומה אתה רוצה לכתוב.. :)

למעלה