אני בונה אתר ב ASP.NET

• פותח הנושא aa
  • פורסם בתאריך

aa

New member
אני בונה אתר ב ASP.NET

עכשיו אני מעדכן את הדף של CODE BEHIND... האם אחרי כל עדכון יש צורך לקמפל את הפרויקט להמתין עד שיטען מחדש תהליך שלוקח זמן... האם יש פתרון יותר זריז?? תודה..

yuval k

New member
לא...

וזה אכן חיסרון של ASP.net - הקומפילציה אחרי כל עידכון קוד, שלוקחת כל כך הרבה זמן. עד כמה שאני יודע, ב-Whidbey תהיה אפשרות של Edit and Continue, ואני מקווה שזה יחול גם על ASP.net (אין סיבה שלא, למען האמת, עם ה-ViewState...).

sharkyM

New member
הבעייה היא

לא רק ה-view state אלא גם שה-IIS מאפס את ה-session כל קומפילציה.

nattygur

New member
אם תכתוב את כל הקוד בקובץ ASPX לא

יהיה צורך להדר מחדש ... הפרדת קוד ותצוגה בפח אבל... דרך אגב ברירת המחדל ב Whidbey היא חלון עם קוד כחלק מה ASPX, יש אמנם הפרדה וויזואלית אבל אותו קובץ.

OnTheRoad

New member
האם חובה לקמפל asp.net

עם codeBehind? והאם יש דרך קצרה יותר מאשר בפקודת DOS? (אני משתמש בVS 2003)

OnTheRoad

New member
קימפול codeBehind

האם ה- repereneces שאני אמור לכלול אמורים להקביל לכל ה-imports שאני מכליל?

nattygur

New member
לא בהכרח

Imports עושים ל namespace ויש מצב ש DLL אחד יחזיק מספר NameSpaces או לחילופין Namespace אחד יוגדר במספר Dlls. מכיוון ש Reference עושים ל DLLs זה לא תמיד יחס ישר. מקווה שאני ברור.

OnTheRoad

New member
אבל ראיתי במספר דוגמאות

שהם נותנים בקוד הdegisn בתגיד הpage src="code.aspx.vb" הם במצב הנ"ל גם יש צורך לקמפל?

nattygur

New member
כן. תמיד צריך להדר.

התגית הזאת מציינת באיזה קובץ נמצא הקוד של האירועים.

OnTheRoad

New member
לא קימפלתי וזה עובד....

האומנם?איך זה יכול להיות? אני מפעיל קובץ aspx שקורא לקובץ ascx שכתוב עם code behind וזה עובד חלק ללא קופלציה הקובץ ascx.vb מבצע אפילו חיבור למסד נתונים של sql... האם יש הסבר לחוקיות הקומפלציה?

yuval k

New member
?

את ה-code behind מספיק לקמפל רק פעם אחת, וה-assembly נטען. כשאתה משנה את הקוד, אתה צריך לקמפל, בכדי שה-assembly יתעדכן בהתאם לקוד שלך..

OnTheRoad

New member
מה זה play?

אולי אתה מתכון start? אבל הקימפול הוא לא רק בעזרת פקודת cvb בדוס?

yuval k

New member
../images/Emo26.gif

כמובא פה

למעלה