אני בוכה

אני בוכה../images/Emo7.gif

לא הייתי פה הרבה בזמן האחרון...כי היה לי חבר..שקראו לו כפיר.. נהיינו חברים מיום שני בערך..ואתמול נודע לי משהו עצוב.. : לכפיר היה חברה שקוראים לה אגם..הם היו חברים..הם רבו המון וביגלל זה ניפרדו.. שבוע אחרי כפיר הכיר אותי..דיברנו לפחות 5 שעות באותו יום שהכרנו...ואני ממש חיבבתי אותו..הוא אמר שהוא אוהב אותי..ואז אני נתתי לעצמי להתאהב בו גם... יום למחרת ניפגשנו והוא הציע לי חברות אני הייתי כל כך מאושרת.. והוא כל הזמן אמר לי שהוא אוהב אותי וכל הזמן החמיא לי וכולם אהבו אותנו כזוג.. ואמרו לו לשמור עליי..ושהרבה בנים היו רוצים להיות במקומו...היינו מתנשקים..והוא כל הזמן היה אומר לי שהוא שונא את אגם ושלא אכפת לו שהיא מתקשרת אליו כל הזמן ומתחננת שיחזרו.. ואני הייתי כל כך מאושרת!!!!!! אתמול...כשישנתי אצל חברה...ראיתי באיסיקיו שיחה שלה ושלו...ושם היא שאלה אותו אם הוא עדיין מרגיש משהו כלפיי אגם..והוא אמר לה ... שכן.. שהוא עדיין מרגיש משהו... אני התחלתי לבכות... ומרוב כעס אמרתי לו משפט פוגע...כי כבר לא ידעתי מה לחשוב...למה הוא בעצם הציע לי להיות חברה שלו? כי אגם פגעה בו והוא רוצה לגרום לא לקנא? אני לא יודעת... אני הייתי כל כך מבולבלת.. והדמעות לא הפסיקו לרדת.. אחרי שאמרתי לו את המשפט הזה...הוא שיחק אותה פגוע..וביכלל לא התייחס למה שהוא עשה לי..על כמה שאני פגועה.. ומבולבלת... ואני מתוך אהבה אמרתי לו שאני מסוגלת לסלוח לו על זה רק שלא ניפרד..והוא אמר שהוא צריך לחשוב על זה..ושהוא יחזיר לי תשובה יום למחרת.. היום בבוקר..חבר שלו התקשר ואמר לי שכפיר החליט להפרד ממני...ואחרי זה שוב בכיתי..וחברה שלי אמרה לי לחזור לישון..ניסיתי להירדם אבל לא הצלחתי..וחברות שלי התחילו להתקשר אליי ושאלו למה ניפרדנו...ואפילו גיליתי שדקה אחרי שהוא ניפרד ממני הוא ישר נהיה חבר של אגם!!! יואו כאילו אני לא מאמינה מה עשיתי לו!!!..למה הוא עשה לי את זה??? אחרי זה חברה שלי התכתבה איתו באיסיקיו ולאט לאט התברר לי שהוא ניצל אותי.. ושהוא לא אהב אותי.. הוא ניסה .. וכל המילים היופות שאמר לי וכל הנשיקות.. לא היו מיועדים לי..הם היו לה.. לאגם הזאתי...אני כל כך עצובה.. אין לי חשק לעשות כלום.. איך הוא ניצל אותי ופגע בי.. ולא אכפת לו ביכלל... הוא רק חושב על התחת שלו... העיקר יש לו חברה עכשיו... ומה איתי? הייתי רוצה להיות ידידה שלו... שוב.. כי בתחלס אני יודעת שהוא אוהב את האופי שלי...... אז למה כפיר? למה פגעת בי? מה אני אמורה לעשות... אני כל כך עצובה ומדוכאת..אף פעם לא עשו לי דבר כזה!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo10.gif

מסכנה צ'ליייי
הסיפור ממש העציב אותי
אני אפילו לא יודעת מה להגיד לך
איך להרגיע אותך
מסכנה
לדעתי את צריכה ללכת להתקלח, ואז לישון
אל תצאי היום
תנסי לסדר את הראש שלך
יש כאלה בנים בעולם, שהם ממש זבל
ואני לא הייתי מאחלת את מה שקרה לך לאף אחת אחרת
לדעתי את צריכה לדבר איתו, לנסות לברר למה הוא עשה את זה, אני יודעת שזה לא ממש יעזור,אחרי הכל, הוא בכל זאת פגע בך, והלב שלך ישאר שבור, אבל לפחות זה לקח לפעם הבאה
אני מקווה שתירגעי ושתוכלי לסדר את כל המחשבו בראש שלך
מצטערת בשבילך

WinnerMan13

New member
../images/Emo7.gif דיי נשמה אני איתך אל תבכי נשמה!

זה כל כך לא פייר זה לא מגיע לך את נשמה של ילדה למה הגורל פוגע דווקא בטובים הוא חרא מורו'ש הוא חרא מגיע לך זהב מגיע לך דברים הרבה יותר טובים מגיע לך את הגבר הכי מושלם בעולם...נשמה כל כך כואב לי לשמוע את זה איך שהוא פגע בך...מתוקה זה יעבור לך אני בטוח בחיים הכל עובר! גם זה יעבור...אני יודע שלא דיברנו הרבה וזה נשמע מוזר שאני פתאום מתעניין אבל נשמה זה כואב לי כאילו שזה קרה לי נשמה את יכולה לבכות אל תסתירי את הבכי הבכי לפעמים עוזר (ולפעמים לא) את תתגברי אני בטוח אני מכיר אותך ואת תתגברי ותשכחי ממנו מגיע לך זהב מגיע לך משהו הרבה יותר טוב!!! נ.ב אני מקווה שתעני בחיוב למה שהצעתי לך באימייל...

Maybe Its Me

New member
../images/Emo7.gif

להפגע זה קשה,ישנן כל הזמן אכזבות.. אבל בטוח תמצאי את החצי השני שלך! למעשה,אולי תנסי להבין ולסדר את חיי האהבה שלך.. אבל לגבי כפיר-הוא בן אדם מוזר,ולפי דעתי הוא לא שווה שתהי חברה\ידידה שלו! אז מה נשאר לך? לחפש,ולאהוב! אין חיים בלי אכזבות..זה המשפט האכזר..
אולי את מצאת את הנסיך השווה והאוהב,אולי לא.. בהצלחה לך !!!

shahar 6

New member
אל ../images/Emo7.gif אם את תבכי גם אני../images/Emo7.gif

אם את רוצה עדין להיות ידידה שלו דברי איתו בכוח גם א\עם הוא לא רוצה ותגידיו לו את האמת מתוך נסין זה עוזר !

../images/Emo7.gifאיזה נורא...

הוא סתם בן זונה מניאק והוא ניצל אותך! למה שתרצי להיות ידידה שלו????? הוא ממש מגעיל... אל תבכי בגללו הוא לא שווה את הדמעות שלך.. לדעתי את צריכה להתנתק ממנו לגמרי ואם את רואה אותו ברחוב לתת לו מבט מזלזל ולהמשיך ללכת... ובנות בכלל- אל תאמינו לבן כשהוא אומר כ"כ מהר שהוא אוהב אתכן.. אהבה זה משהו שכולל הרבה דברים הוא צריך להכיר אתכן לפני שהוא יכול לומר לכן שהוא אוהב אתכן יתרונות וחסרונות. ברגע שהוא ממש מכיר אתכן ואז אומר שהוא אוהב- אז הוא באמת אוהב. נועה

למעלה