אני בוחרת בארז אלון!!

Arel Frank

New member
אבל בעיקר

בגלל שהוא פצצת כישרון, נכון? נראה לי שכל הגרופיות כאן שוכחות שמפחפשים שחקנים ולא דוגמנים. כמה חבל, כמה עצוב.

CaMi La BooMBa

New member
פרנק....

אתה שם לב למה שאתה עושה פה?! אתה בעצם מעביר לנו מסר שזה שארז חתיך אסור לבחור בו ואין לו כישרון! חשבת על האפשרות שבנאדם יכול להיות גם חתיך וגם כישרוני? אם לא חשבת אז כדאי שתתחיל לחשוב כי ארז מראה יכולת משחק הרבה יותר טובה משל הרבה אחרים בינתיים! ויכולת משחק אני מתכוונת יכולת משחק ולא יכולת דוגמנות....

Arel Frank

New member
מתי בדיוק

אמרתי שאסור לבחור בו..? אני פשוט חושב שזה ממש ממש עצוב, שטחי וטיפשי לשלוח הודעה שהתוכן שלה זה ארז החתיך או ארז הכוסון.. בחייאת, מה לא מובן פה??

CaMi La BooMBa

New member
אתה יודע

מלך הכוונה במשחק שלו והוא באמת משחק לדעתי הכי טוב מכולם וחתיך כי זאת עובדה ואם יש אנשים אכולי קנאה שקשה להם להשלים עם זה שיש בנאדם שהוא נורא מוכשר גם במשחק וגם הוא חתיך אז חבל! ושים לב כשפתחו הודעה חדשה על ארז, הודעה אחת מסכנה שפעם ב.... מדברים על הבנאדם הזה פה אז זה נורא הפריע לך אבל מה עם עמיתי שמציף פה כמעט יום יום את הפורום עם הודעות מטופשות ביותר חסרות תוכן בכלל? ורק מעביר לנו מסר כמה שהיא יפה וכמה שהוא מכיר אותה במציאות אז זה לא מפריע?

Arel Frank

New member
עמיתי מקרה אבוד

הוא ממש מקרה קשה, וכבר התייאשתי מלהגיב לזה.. וזה ברור שעמיתי מציג שטחיות ורדידות. זה שעמיתי מציג את זה בצורה כל כך מוגזמת לא אומר שהודעות סטייל ארז הכוסון והחתיך הן לא שטחיות בעצמן. וכן, זה מפריע לי כי להיות חתיך זה לא כישרון.

yoooni

New member
לגבי ארז אני נאלץ לחלוק עליך

הבן אדם מלא בכישרון. אי אפשר להגיד שלא. הוא גם צעיר ויש לו את המראה הנכון לטלנובלה. אני בטוח שתפקידים כמו של "גידי" לדוגמה מ "לחיי האהבה" תפור עליו....

למעלה