אני בודדה

שירלית

New member
אני בודדה

אני מבינה שאני בודדה במערכת הנקבות בפורום זה. אני מרגישה גם בורה בכל עניין החיפושיות הקשר היחידי שלי אליהן הוא שאחותי החזיקה אחת לפני שנה. ואני נורא רוצה לקנות אחת (אני נהגת חדשה, אפילו חדשה מאד) רציתי גם לשאול האם יש אפשרות לשים לחיפושית הגה כח.

© DrorZi

New member
לא, א-ב-ל

הגה של חיפושית זה לא כזה סיפור גדול אין משקל בכלל קדימה, הגלגל הגה גדול, באמת שאין שום סיבה לשים לחיפו הגה כח.
דרור זי.

KiCKAs5

New member
דווקא כן דרור..

יכול להיות שהתרגלת כבר , אבל למי שלא נוהג על חיפו באופן קבוע קשה להתרגל (אני) ההגה קשה בטרוף כשהרכב עומד במקום..

© DrorZi

New member
../images/Emo35.gif יש לך הגה קטן ../images/Emo35.gif

עם ההגה המקורי זה אולי מרגיש כמו סירה אבל לא ממש קשה אולי זה הזכרון שדפוק אצלי (מאוד יכול להיות) אני מבטיח לנסות שוב עם תשומת לב (ואני נוסע מספיק על רכבים אחרים, יש לי נק יחוס טובה)
דרור זי.

ofir_y

New member
אבל ניר

יש לכם הגה קטן... הגה גדול הרבה יותר קל...

zxram

New member
תגובה

אז ככה בקשר להגה כוח, בואי נגיד שזה לא כזה סיפור זה אפילו יותר כיף בלי הגה כוח כי ככה מרגישים את הכביש, תאמיני לי שזה לא כזה נורא,אם אחותי ואמא שלי נוהגות על החיפושית שלי שהיא עוד עם הגה ספורט קטן (מנוף יותר קטן...אפילו יותר קשה לסובב) זה אפשרי ומתרגלים לזה, והכי הרבה מרכיבים תפוח הגה(זה לא עובר טסט אבל למי איכפת)..אם את לא יודעת מה זה תפוח הגה אז זה כזה מין ציר עם כדור שמרכיבים על ההגה ואז התנועה של סיבוב ההגה יותר קלה , זה בדרך כלל נמצא ברכבים של נכים....וזה דיי תופס במקרה שלך :)

ניר, טיפ קטן:

בזמן שאתה מסובב את גלגל ההגה תן לרכב להתקדם קלות (אחורה/קדימה לא משנה) כבר תרגיש את ההבדל וגם תאריך את חיי הצמיגים התפוחים ותיבת ההגה. zxram ,אם רק ידעתי את שמך, קצת טקט..... "זה בדרך כלל נמצא ברכבים של נכים....וזה דיי תופס במקרה שלך :)" תבקש סליחה!

KiCKAs5

New member
אני חשוב שחלה איזו אי הבנה..

אני מדבר מנקודת מבט של בן אדם שנוהג ר-ק על הגה כוח , ואני נוהג לעתים רחוקות על החיפושית של אחי , שמורכב עליה הגה ספורט קטן , אז העובדה שצריך להשקיע יותר כוח בסיבוב ההגה זרה לי.. וזה לא שאני לא מסתדר עם זה , אני פשוט אומר שלמי שלא רגיל זאת יכולה להוות בעיה.

zxram

New member
הומור קצת הלו!!!

אם מישהו או מישהי ניפגע מדברי אני מתנצל.....

שירלית

New member
תודה!!!!!!

תודה, טוב שיש מישהו עם טקט פה בפורום הבנים הזה! יש מי שמגן על הבחורות העדינות. קבל שתי נקודות יקירי...

Morticia

New member
למה הגה כח?

למתילדה יש הגה גדול, ולא כזה קשה לסובב אותו (ואני בוגדת בה עם רכבים אחרים, אז יש לי רפרנס), מלבד כשאני תקועה בחנייה עם שני רכבים צמודים אלי, ואז אני נאלצת לסובב את ההגה כשהאוטו עומד וזה כבר ספורט. האמת היא שאני בהחלט מעדיפה את ההגה ככה, בהגה כח כל תנועה הכי קלה האוטו כבר שם, עושה לי בחילה. אבל יכול להיות שזה בגלל שהתרגלתי. ועוד משהו חשוב לדעתי לגבי חיפושיות - אין שכל, אין דאגות. בהגה כח עם מנגנון ואישיות משל עצמו יש יותר דברים שיכולים להשתבש, כאלה שיעלה כסף לתקן אחר כך. דוגמא לנוחיות שבפשטות של החיפושית: כבר קרה שנגמר לי המצבר (הלך לי הדינמו שאח"כ החלפתי באלטרנטור) אז המשכנו לנסוע למוסך, אמנם בלי אורות ורדיו - אבל נסענו. כל רכב מתוחכם יותר לא היה נותן להניע, והמציקים יותר אפילו לא היו נותנים לך להכנס בלי מצבר בגלל נעילה חשמלית.

למעלה