אני בודדה

טלינקה5

New member
ל"בודדה בחשכה"

גם אני חיה בבדידות איומה ואני מסכימה ש"מתרגלים" לזה כי לכל דבר מתרגלים אבל העצב אף פעם לא פוחת. אולי כדאי שתשאלי את עצמך האם באמת את בודדה ולמה את מרגישה ככה. מקווה שתרגישי יותר טוב, טלינקה5.

טלינקה5

New member
ל"בודדה בחשכה"

גם אני חיה בבדידות איומה ואני מסכימה ש"מתרגלים" לזה כי לכל דבר מתרגלים אבל העצב אף פעם לא פוחת. אולי כדאי שתשאלי את עצמך האם באמת את בודדה ולמה את מרגישה ככה. מקווה שתרגישי יותר טוב, טלינקה5.

בדידות ../images/Emo4.gif

אני גם מרגישה בודדה, למרות שיודעת שיש לי חברות שמתות שאצא איתן לבלות <ולא רוצה, כי רע לי ורוצה פשוט להתנחל במיטה שלי וזהו
> ושיש מלא אנשים שאיכפת להם ממני ולי איכפת מהם, אבל עדיין מרגישה לבד בעולם, מרגישה אבודה ובודדה. מקווה שלא תרגישי בודדה- מציעה לך לצאת <אירוני שאני מציעה לך משהו שלא מיישמת בעצמי, אבל פשוט באמת שהיום זה לא הזמן בשבילי לבהות באנשים מתנשקים וכו' מולי>, לעשות דברים שעושים לך טוב בלב, שמעוררים אותך, לקרוא ספר טוב, ליצור משהו- לכתוב שיר, לצייר, לפסל, לצבוע, לעשות חרוזים....
ענקי

היי בודדה ../images/Emo13.gif

אוקיי. את בודדה וזה מפריע לך. השאלה שלי כרגע היא: עד כמה זה מפריע? האם זה מפריע לך בצורה כזו שאת מוכנה לשנות דברים בהתנהגות שלך ובחייך כדי לצאת מן הבדידות? אם כן, אז נתחיל לחשוב ביחד ולבנות אפילו תכנית שתעזור.

למעלה