אני בוגד

יקיצונ

New member
אני בוגד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אז מה עם שלשום הפגנתי נגד הממשלה וצה"ל, ואמרתי שפואד הורג ילדים? זה אומר שאני בוגד?! ואם אתמול הפגינו יהודי צרפת על פיגועים בבתי הכנסת שלהם ובעד תמיכה בממשלת ישראל, ואז חברי הפגינו נגדם וכך הראנו לעולם שהפלשתינים לא פוגעים בבתי כנסת אלא הם מסכנים שנכנסים לערים שלהם ולא מרשים להם לפעול באופן חופשי (דמוקרטיה או לא!), אז זה אומר שאני בוגד?

יקיצונ

New member
ואם

ואם אני מופיע ברשתות זרות ומספר על הערבים המסכנים שנשארים בלי אוכל בעוד שאצלנו יושבים במסעדות ומתפוצצים מרוב אוכל
, אז אז זה אומר שאני בוגד?

צל1

New member
האם האם אמרו לך פעם שאתה

יקיצוב - שם יפה , שפירושו - "יקיץ טוב " מעירפול החושים . דאגתך לפלשתינאים כה גדולה עד שאני מרחם עליך. חס וחלילה - שלא תתמוטט עלינו מכל ה - אם" שלך. זכותך לשבת במחנות הטרור , לאכול אתם פיתה שמן וזעתר , ואנחנו נשב עם מתינו בדיקוטקים ובמסעדות. אלה שמתו מפני שהם יהודים. סתם ....מפני שהם יהודים. והיו ביניהם גם שמאלנים - חבריך. ואתה - תשתדל להשאר בחיים, גם כשלא תעשה את רצונם של מארחיך. עראפת ומרעיו , הם ד"ר גייקל ומיסטר הייד. אנחנו נישאר להיות יהודים.

אלי.

New member
בודאי שאתה בוגד

יש לך הגדרה אחרת לאחד שבעת מלחמה מזדהה עם האויב ? אפשר לחשוב שהאויב מזדהה אתך כשנהרגים לך ילדים. בוגד - אין מילה אחרת.

resh0

New member
בוגד ולא בגלל טענתך.

הנ"ל הזדהה עם סבלו של האויב, לא עם האויב. זאת לא בגידה. בוגד הוא אחד שמשתף פעולה ו/או מסייע במעשיו לאויב תוך כדי לחימה.

אלי.

New member
נו, ומה ההבדל ?

הרי הזדהות (בריש גלי, כמובן) עם האויב נותנת לאויב לגיטימציה ומוטיבציה להמשיך ב"לחימתו". זה לא נחשב עזרה ו/או שיתוף פעולה ?

יקיצונ

New member
כולכם צודקים

התשובה לשאלה: אני בוגד?, היא: כן, אתה בוגד בעמך בשעת מלחמה ודינך... ואני מבקש
מאנשי הפורום על ההתחזות. מפגיני שלום עכשיו שהפריעו להפגנת יהודי צרפת הם בוגדים. הם גרמו לכך שהפגנה מכובדת שהיתה צריכה להציג מסר חשוב לצרפתים, ואשר יציג את כאבם על פגיעות בבתי כנסת ומוסדות, הפכה בתקשורת הצרפתית לריב פנימי בין יהודים אני חושב שלא בושה היום לקרוא לילד בשמו: בוגדים ול"מברכי", אנא בטלו "ברכותיכם", ואני אשתדל לא לחזור על דברי שנאמרו בדרך האיפכא מסתברא

אלי.

New member
לא נורא, אתה לא המתחזה היחיד.

יש איזה לינק למקרה שאתה מתאר בצרפת ? ידיעות, מעריב, הארץ ?

יקיצונ

New member
הלינק הוא מן ה-

טלויזיה הצרפתית שאשתי מסתכלת ומתרגמת לי. ישראל מככבת בצורה מאד בולטת בצרפת ובטלויזיה במיוחד. דוקא בימים האחרונים, התחילה זחילה לכוון ישראל, וההפגנה של יהודי צרפת היתה צריכה למשוך את הצרפתים עוד לכוון ישראל. מה עשתה שלום עכשיו (נשאו שלטים "שלום עכשיו" בעברית ובצרפתית - שודר בטלויזיה הצרפתית), הפגינו דוקא באותו אזור ובאותו זמן שהתנהלה ההפדנה של יהודי צרפת. הרי הם יכלו לעשות זאת במועד אחר, אך הם דוקא רצו להכשיל את הפגנת היהודים, חברו לערבים ויחדיו שבשו את הפגנת היהודים. וכך יצא שהדווח בטלויזיה הראה כביכול שני צדדים, והנה גם היהודים לא תומכים במדינת ישראל ולא תומכים בהפגנה נגד האנטישמיות. בסוף שידור הכתבה אמרה אשתי החכמה שעצוב לראות איך הגלגל נסוב לאחור ושוב נראה את דעת הקהל בצרפת נגד ישראל יותר מאוחר, בלילה אני מקווה למצוא לינק מתאים (אולי בצרפתית עם תרגום)

דובי123

New member
1. תביא

2. שחרר את הודעתך הראשונית [חזקה מאד] גם בפורום דו קיום רצוי בשם נאטרלי ולא בשם שברור ממנו שהכותב כותב בציניות [ואי לכך חוסר הגבה איננה דבר תמוהה]

אלי.

New member
הנה הלינק

וממקור לוקאלי. הקשר בין המתואר בו ובין המתואר שבהודעתך הראשונה קצת רופף, בלשון המעטה. אני מניח שהפער נובע מהאופן שבו המדיה הצרפתית, עליה הסתמכת, בחרה לפרש את מה שראתה (כפי שמצויין גם בכתבה). בגידה, בכל אופן, אין כאן, וגם לא משהו שמתקרב לזה. להיפך - יש תמיכה בישראל.

אלי.

New member
סליחה טעות ...

אנשי "שלום עכשיו" הפגינו רק נגד האנטישמיות.

galie

New member
בבבבבדאי!!!! ועוד איך!

מה אכלת בבוקר באותו יום שיצאת להפגנה, כדי שנוציא אותו מהחוק!!!! משהו הרעיל אותך ושטף אותך כי אחרת אדם יהודי ישראלי לא היה מתנהג כמוך.

למעלה