"אני בהריון"

"את משחקת בקקי"

כך אמרתי לה. כן כן, אחרי 10 שניות נישואין החלטתי לשים הכל על השולחן. "לך תוריד את הזבל" היא השיבה לי, מבלי לאבד ולו שמץ משלוותה. אז ירדתי לזבל. היה קר בחוץ. מוכרת גפרורים קטנה עמדה בסמוך לפחי הזבל. רועדת מקור. מנסה למכור את מרכולתה. "זין", אמרתי. והתכוונתי לכל מילה.

"מנסה למכור מרכולתה"

,המשפט הזה גרד לו בראש,כמו כינה עצבנית,עוד מימי כלכותא העליזים, כשהיה צעיר, מזוקן, משופם, בעל זקיפות קומה וזיקפה,שעיר במידה,ובעל שטרות. מכל זה נותרו רק השטרות, שטרות חוב, וההלוואה שלקח בשוק האפור, ואישתו הרביעית עם המזונות, והילד שבמוסד לגמילה, וזוג זקנים שטוען בתוקף שהם הוריו. ועכשיו, נערה רועדת מקור מנסה לפתות אותו בגפרור. עד כאן.נקישת ההדק נשמעה.סוף סוף המערכה האחרונה.אנחת רווחה נשמעה בקהל.ולאחריה,רישרוש צלופנים וכיחכוחי גרון.

הדרן

כולם המתינו לגברת השמנה. מסתבר שאותה שמנה מיתולוגית משתתפת בעונה החדשה של "לרדת בגדול" והיא כבר אינה אותה שמנה. זאת אומרת. כן, היא דבה. אבל במלתעות הפוליטיקלי קורקט נכנה אותה אישה נשית המודעת ומטפחת את הנשיות שלה.

או !

חתיכה קטנה פיצפונית של כוסברה מהמערכה הראשונה נתקעה בין המלתעות שלך.

העלילה מתדרדרת.

משיקולי רייטינג אני חושב שיש צורך בקורטוב של סקס. תתפשטי.

Dan_Kap_

Active member
לאסי

ברוך שובך
[ אישית, אני מוצא חשד מסוים בדפוס הקבוע שבו טימי תמיד מסתבך בצרות ולאסי תמיד מתילה אותו ברגע האחרון... ]

טימי

מעורר את חשדך? ואני חשבתי שההתעוררות זה בגלל שהתפשטתי ( עפ דרישת המחזאי, באמא שלי, זה בשביל האמנות, זה לא כזה בעייתי,חתמתי על סעיף בחוזה,נו,שזה בשביל האמנות,בגלל שיש מסר, זה לא סתם,כן,בקטנה)

Dan_Kap_

Active member
את

מוזמנת לסור ללשכתי, כדי שנדון במסרים לשבוע הבא.

אני שמח

שעלית על המסר של המחזה שלי- זהו מחזה העוסק באקזיסטנציאליזם בחברת השפע המערבית, בחוסר יכולתו של הפרט להביע את עצמו כהלכה, באיבוד הערכים הישנים, ובכך שאני חרמן.

אוריק3

New member
הבל הבלים הכל מצוץ אין דבר כזה דומדומניות

החורש. יש רק מרידן לטרלי באנוס המזרחי דרומית לאשך שמאל. נא לדייק להבא ולהמא.

זיוי בת

New member
זה

לא שאין דבר כזה דומדמניות. זה פשוט שיותר קל לשתות בירה. [זיוי מנסה לג'ברש כמו ההוא פה מלמעלה]

אוריק3

New member
אין דבר כזה בירה נמוכה יש צבע לוחש בימיי א'

ליד המזרקה המוארת באור זולות, רק בבוקר כשיש הפסקת קפה מול רידינג היכן שמצוי היער ללא עצים למדורה, שרפו את הקרטושקס המניאקים.

Pigulim

New member
הכיעור.

הוי, הכיעור. ברחובות בהם היה טום מנסה לקושש לו כמה פרוטות כדי לקנות דג קטן לארוחת הערב, דבר לא שלט ביד רמה יותר מאשר היעדר-החן העמוק. נדמה היה שהקבצנים המרופטים, המוכרים בשוק שמסרבים להתקלח וההמון הגידם והחיגר הצובא על הכיכרות והסמטאות גם יחד, נדמה היה שכולם קונים כיעור טרי ושופע הישר מחנות המפעל. ובאמת, לא עבר זמן רב וטום, שנבעט בישבנו מדוכן הדגים בשוק, כבכול ערב, נבעט לפינה שלא נחת בה מעולם קודם לכן: פינה רגילה, מטונפת כשאר העיר, אלא שהקול היחיד שנשמע בה היה קולן של מכונות כבישה וקיטור. טום פתח את הדלת היחידה שניצבה בודדה בסוף הסמטה ומראה מדהים נגלה לעיניו: על פס ייצור, מודרני באופן יוצא דופן, נשלח לו אל קופסאות קטנות כגדולות כיעור, באיכות יצוא, בעוד הקופסאות מועמסות על מדפים, המחכים ליום המחרת, בו יימכרו לשועי העיר במיטב המחיר.

תינוק, תפסיק לקרא לי כל הזמן

אתה יכול להשתמש במט אפורה או אוף וויט ואפילו כחול כההההה.

Pigulim

New member
מה? מה פתאום

מטאפורה? מדובר בהמון אדם, שהרכבו כולל גידמים וחיגרים. אסמי. בעיניים של טום ראיתי!

Pigulim

New member
במקור היה כתוב "ראסמי"

אבל החיגרות, אין לה אדושם...

לאסי לא רואה

שום אפשרות אחרת : תתפשט !!!!! ואז תוכיח.תעודות יש היום לכל המון צובא. בעצם,אפשרי גם שתוכיח,ואז תתפשט.או, שרק תתפשט ואנחנו כבר נוכיח.או שטום יתפשט.או טימי.גם כן טוב.

למעלה