אני בהריון

אני בהריון

אני לא ממש מעכלת את זה עדיין, ובטח לא מעיזה לומר את זה בקול אבל אני בהריון. ביום ו' - בטא 290, היום (יום א') - 841. אני מאוד מתרגשת, מתוחה ודרוכה, ממתינה בציפיה לבדיקת הבטא הבאה וכמובן לראות דופק. מסתובבת כל הזמן ומשננת את הסטטיסטיקות, לא נותנת לעצמי עדיין לשמוח ולהנות מזה, לוקחת בחשבון את כל האפשרויות. שמחה על כך שיש לי אתכן לחלוק את הבשורה. האמת היא שלא תיארתי לעצמי שבטיפול ה-IVF הראשון זה יצליח והכנתי את עצמי נפשית כבר לטיפול הבא. לטיפול הזה קדמו 5 הזרעות עם איקקלמין, צילום רחם, 4 מחזורי הזרעות עם זריקות, וכמובן - הטיפול הנוכחי- הפרייה אחת. באופטימיות זהירה אני מקווה שהכל יהיה תקין. ולכן - המלוות אותי כבר מספר חודשים מיותר לציין שאני מאחלת לכולן כאן לפנות את המקום במהרה. שלכן, סיגל

חגיתלה

New member
../images/Emo6.gif בשעה טובה

איזו בשורה. שיעלה ויכפיל ויגדל ויפעם ויסב לך רב אושר ונחת. שיעבור בקלות ובאושר

lady D האחת

New member
שמחה להיות המברכת הראשונה../images/Emo49.gif

מזל-טוב, מזל-טוב ושוב מזל-טוב שמחה איתך !!! ומי ייתן והבטא רק תמשיך להכפיל,לבעוט ולהתעגל להריון תקין ומשעמם מלווה באושר ושמחה
נשיקות

אלה 2

New member
מזל טוב סיגל!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

הפריה ראשונה- זה נהדר! ואיך אומרים- פזרי אבקה!!!

chompi XL

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב, תגדלי תתעגלי ותרגישי טוב

פּוֹנְג

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יופי של בשורה. פזרי, פזרי, ועני לנו על הסקר בבקשה
מזל טוב

רוית ב

New member
צהלולים פולניים../images/Emo2.gif../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif

איזה כייף לשמוע!!!!! מחזיקה לך אצבעות להמשך הריון מדהים ומשעמם כמובן אושר גדול!!!!!

elian5

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

טאניוש

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב סיגל!!!!

שיכפיל ויכפיל ויבעט ויבכה!

hyb

New member
מזל טוב חמודה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזו יופי! נכנסת לסטטיסטיקה של IVF ראשון, מאושרת מאוד בשבילך, שמחה בהצלחתך! שיעלה ויכפיל ויבעט לתשעה חודשים שלמים.

chompi1

New member
הרבה מזל טוב ../images/Emo65.gif

שיהיה המשך הריון קל ועגול

nuli 25

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מם 1971

New member
מזל טוב עצום ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך הריון משמים , תקין ומושלם
מזל טוב

למעלה