אני בהריון...

יעלי דר

New member
אני בהריון...

אני בהריון - חודש שישי. רציתי לדעת אם יש מזונות שכדאי להרבות בהם או להפך להמעיט, על מנת "להכין את הקרקע" להנקה טובה. האם יש מזונות המעשירים את החלב ? ובקיצור כיצד להכין את הגוף להנקה טובה ואיכותית

Wonderful news!!

If you keep a healthy diet, your body will do the work. If there are allergies in your family, then there are certain dietary restrictions which , if you start now, may help to prevent allergies in your baby. If there are such allergies, such as hay fever, skin rashes, runny nose in certain seasons, or food allergies, on your side, or on your partner´s side, then let me know and I will tell you what to avoid. Otherwise, read as much as you can. If there are mifgashim in the breastfeeding forum, you should go to see other breastfeeding moms. Joins La Leche League group near you. There are 4 meetings before the birth which really help. Go visit a friend who has a baby and get used to holding babies, especially new ones. when youa re in about the 36th week, come to my lecture on "5 Keys to Successful Breastfeeding" which I give in Lis for pregnant couples. Choose a hospital that is breastfeeding friendly, which means that you and your baby are not separated, and breastfeeding is according to the baby´s needs, and not the convenience of the hospital. Read, read, read!! Here is the best collection of breastfeeding resources: also go to the LLL site which you can find in here. stay with us in this forum, and ask as many questions as you think of!! Have a wonderful pregnancy!!​

justmom

New member
תרגום: חדשות נפלאות!

אם תקפידי על תזונה בריאה, גופך יעשה כבר את העבודה. אם יש במשפחתך אלרגיות, יש כמה הגבלות תזונתיות, שאם תתחילי להקפיד עליהן עכשיו עשויות לעזור למנוע אלרגיות בתינוקך. אם יש אלרגיות כאלה במשפחתך, כמו קדחת השחת, פריחות בעור, נזלת בעונות מסוימות או אלרגיות למזון, בצד שלך או של בן זוגך, אמרי לי מהן ואני אור לך מאילו מאכלים להימנע. מלבד זאת, קראי כל מה שאת יכולה. אם יש מפגשים בפורום הנקה, כדאי לך לבוא ולפגוש באימהו מיניקות אחרות. הצטרפי לקבוצת לה לצ´ה בסביבה שלך. יש 4 מפגשי טרום-לידתיים שבאמת עוזרים. לכי לבקר חברה שילדה והתרגלי להחזיק תינוקות, במיוחד כאלה שרק נולדו. כשתהיי בשבוע 36 סערך, בואי להרצאה שלי על "5 יסודות מפתח להנקה מוצלחת," שאני נותנת בליס לזוגות בהריון. בחרי בית-חולים ידידותי להנקה, שזה אומר שלא יפרידו בינך לסין התינוק ושההנקה תתבצע על פי הצרכים של התינוק, ולא לנוחיות בית-החולים. וקראי, קראי, קראי! כאן באתר תמצאי את האוסף הטוב ביותר של חומר ומשאבים על הנקה. היכנסי גם לאתר לה לצ´ה, שתמצאי בקישור למטה. הישארי איתנו בפורום הזה, ושאלי כל שאלה שתעלה בדעתך! ושיהיה לך הריון נפלא!

יעלי דר

New member
תודה על התשובה .... והמשך....

בעלי סובל מאלרגיה כרונית, נזלת. כנראה משהו באוויר. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת שהאלרגיה לא תעבור לבננו הקטן ? תודה.

למעלה