אני בהריון

לימורית

New member
אני בהריון

שלום לכל הבנות הפריה ראשונה באיכילוב, שיטת איקסי, בעיית זרע חמורה של הבעל, החזירו 2 עוברים דרגה 1 (והקפיאו 2). אחרי הבדיקת דם היום בבוקר, פשוט....הלכתי לישון ...והאחיות לא הצליחו להשיג אותי, בסביבות שעה 2 החלטתי לשמוע את השלילי ולגמור עם זה!!! אבל לא - אני בהריון בטא 412 - מקווה שזה מספיק טוב, אשמח אם תאמרו לי לגבי כמות הבטא שלי וזהו... מפחיד, מרגש, והכי חשוב...מאגר החרדות שלי לא התרוקן הוא פשוט התמלא באחרות בהצלחה לכולן אני עוד פה לימור

נוג

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

היי, יופי של בשורה, הבטא שלך יפה שתמשיך לעלות. אני לא ממש מקור מוסמך אבל בד"כ בטא גבוהה זה סימן ל
. שיהיה הריון קל נוג

מזל טוב

גם אני עברתי החודש הפריה ראשונה עם איקסי באיכילוב (אולי נפגשנו ?)אבל עם סוף אחר
מאחלת לך המשך תקין . אין לך מה לדאוג לגבי 412 בטא מתי היתה ההחזרה? אם היא היתה לפני 12 יום אז זה מעיד כנראה ששניהם השתרשו . דרך אגב תוכלי לספר לי איזה פרוטוקול קבלת ואיך הלך הטיפול , אם תוכלי לשלוח לי במסר אודה לך. אז בהצלחה בהמשך , עם הUS והדופק , רק בשורות טובות שיהיו.

מזל טוב לימורית ../images/Emo23.gif

כלכבוד על הקוּליוּת - לישון עד התשובה? שיהיה לך הריון מ ו ש ל ם ! ועוד
גדול!

orp

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifוהרבה אושר ו-../images/Emo50.gif

../images/Emo49.gifאיזה יופי ואיזה כיף זה מעודד

אני שמחה בשבילך שיהיה לך הריון קל ותקין ותהני מכל רגע.

גיליה

New member
המון המון מזל טוב../images/Emo65.gif

שמחה בשביל שהצליח ועוד יותר בהלם מה"קוליות" - לישון עד התשובה? אני לא הייתי מסוגלת. שיהיה לך הריון נפלא ורק אושר, ומעכשיו שהכל ילך קל!!!

טלי2

New member
שימשיך המזל הטוב ../images/Emo57.gif

עד ללידה... והרבה אושר

זוליק

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif|מזל

בטא גבוהה בבדיקת דם ראשונה מעידה בדרכ´ על יותר מעובר אחד, במקרה שלך שניים. שיהיה לך הריון קל ותקין והמון ברכות ואיחולים.

anatc

New member
מזל-טוב../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

דנדושון

New member
../images/Emo49.gif לימור

שההריון ימשיך כמו שצריך וללא סיבוכים או בעיות. דנדושון

../images/Emo124.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

איזה נוקאווט למכשפה, ועוד בעיניים עצומות (איך הצלחת להירדם בכלל ???). הבטא נשמעת גבוהה ועגולה - מאחלת לך שתמשיך ותעלה. שיהיה היריון נעים עם כמה שפחות חרדות. עוגיה. שגם נחשבת הריונית, אבל עדיין לא הפנימה..(שבוע 8 עם חרדות עד השמיים
)

קינמוני

New member
איזה כיף. המון ../images/Emo49.gif וגם שאלה...

אולי את יכולה לפרט קצת לגבי הבעייה של בעלך. גם אני לפני הפרייה ראשונה בגלל בעיית זרע וזקוקה להוכחות שזה אפשרי. איזה פרוטוקול קיבלת? מאחלת לך שוב המון מזל טוב והריון קל ומהיר. קינמוני

neta2

New member
מזל-טובבב ושיהיה בהצלחה../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif

למעלה