אני בהריון

מצב
הנושא נעול.

אפרת12

New member
אני בהריון../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני בהריון

אכלתי קבנוס לארוחת בוקר
...

אני בהריון מדומה כבר זמן רב

אני בהריון

אכלתי קבנוס לארוחת בוקר
...
עייפות נוראית, בחילות אחרי מתוק אבל לפעמים תאווה בלתי מוסברת למתוק, חוסר תאבון ובקיצור: כל הדברים הטובים. הבעיה היא שההריון הזה בא בלי עובר

אפרת12

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo4.gif

עייפות נוראית, בחילות אחרי מתוק אבל לפעמים תאווה בלתי מוסברת למתוק, חוסר תאבון ובקיצור: כל הדברים הטובים. הבעיה היא שההריון הזה בא בלי עובר

אז הלואי שהעובר יבוא בלי שאר הדברים הנלוים. בקרוב.

anguly

New member
גם אני לא - אבל זה לא הפריע לי

אני בהריון

אכלתי קבנוס לארוחת בוקר
...
לאכול קופסה של מלפפונים בחומץ ומיד אחרי זה 3 קרמבואים. ואחרי זה לקבל בחילה נוראית...

כשאני הייתי בהריון

לאכול קופסה של מלפפונים בחומץ ומיד אחרי זה 3 קרמבואים. ואחרי זה לקבל בחילה נוראית...
כשאני הייתי בהריון
אוי כמה שזה היה מזמן... לא יכולתי לגעת באוכל, חוץ מהדברים שאף הריונית נורמלית לא מתקרבת אליהם: קפה סיגריות ודיאט קולה. (זה גם מה שאני מערה לתוכי גם היום, אז אולי בכל זאת יש סיכוי?) חוצמזה היתה לי תשוקה עזה לאבטיחים. הבעיה שאבטיחים הופיעו בשוק רק חודש לפני הלידה. ומה פתאום קבנוס? לא חראם על החיות המסכנות?

אפרת12

New member
זה מה שהיה בבית

כשאני הייתי בהריון
אוי כמה שזה היה מזמן... לא יכולתי לגעת באוכל, חוץ מהדברים שאף הריונית נורמלית לא מתקרבת אליהם: קפה סיגריות ודיאט קולה. (זה גם מה שאני מערה לתוכי גם היום, אז אולי בכל זאת יש סיכוי?) חוצמזה היתה לי תשוקה עזה לאבטיחים. הבעיה שאבטיחים הופיעו בשוק רק חודש לפני הלידה. ומה פתאום קבנוס? לא חראם על החיות המסכנות?
זה מה שהיה בבית
וגם קלמנטינות, שזה יותר הגיוני לאכול בארוחת בוקר, או פיתה האמת היא שאיך שקבנוס נראה, אין לי שמץ של מושג מה הכניסו לתוכו...

אני אכלתי בכל בוקר כריך עמבה ונקניק

כשאני הייתי בהריון
אני אכלתי בכל בוקר כריך עמבה ונקניק
שלא תאמרו שלא שברתי שיא. למזלי, באזשהו שלב נשבר לי, מאז אני לא יכולה להסתכל על השילוב.

העין ה 3

New member
ואני בהריון של עומר

כשאני הייתי בהריון
ואני בהריון של עומר
הייתי אוכלת כל יום מנה פלאפל, בדוכן מסויים שהיה ליד הבית שלנו. עד ההריון וגם לאחריו - אני ממש לא אוהבת פלאפל... יום אחד, כחודשיים לאחר הלידה, עברתי ליד אותו דוכן פלאפל, והמוכר (שהכיר אותי היטב) ראה אותי, קרא לי ואמר "מזל טוב, בואי, בדיוק יצאו כדורים חמים"! אז עניתי לו בנימוס: "לא, תודה, אני לא אוהבת פלאפל"

אפרת12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני בהריון של עומר
הייתי אוכלת כל יום מנה פלאפל, בדוכן מסויים שהיה ליד הבית שלנו. עד ההריון וגם לאחריו - אני ממש לא אוהבת פלאפל... יום אחד, כחודשיים לאחר הלידה, עברתי ליד אותו דוכן פלאפל, והמוכר (שהכיר אותי היטב) ראה אותי, קרא לי ואמר "מזל טוב, בואי, בדיוק יצאו כדורים חמים"! אז עניתי לו בנימוס: "לא, תודה, אני לא אוהבת פלאפל"

מצב
הנושא נעול.
למעלה