D-: D-: D-: גדול! ובתיאבוןאני בהריון![]()
![]()
אכלתי קבנוס לארוחת בוקר...![]()
זה כמובן היה צריך להיותD-: D-: D-: גדול! ובתיאבון![]()
ואני בודאות לא בהריוןאני בהריון![]()
![]()
ואני ממש לא בהריון (רק מסיימת מ..)ואני בודאות לא בהריון
ונורא בא לי פלפלים כבושים...
לי לא זכור חשק למתוק בהריון...ואני ממש לא בהריון (רק מסיימת מ..)
ופתאום נורא בא לי למתוק אחרי האוכל......
אני בהריון מדומה כבר זמן רבאני בהריון![]()
![]()
אני בהריון מדומה כבר זמן רב
עייפות נוראית, בחילות אחרי מתוק אבל לפעמים תאווה בלתי מוסברת למתוק, חוסר תאבון ובקיצור: כל הדברים הטובים. הבעיה היא שההריון הזה בא בלי עובר![]()
YES YES YESאני בהריון![]()
![]()
מה פתאום ריבה??YES YES YES
עם ריבה?
אתן ממש מותקמה פתאום ריבה??
ריבה הולך עם סרדינים, לא עם קבנוס...
עד כאןמה פתאום ריבה??
ריבה הולך עם סרדינים, לא עם קבנוס...
עכשיו כשאת אומרת את זהYES YES YES
עם ריבה?
גם אני לא - אבל זה לא הפריע ליאני בהריון![]()
![]()
כשאני הייתי בהריוןגם אני לא - אבל זה לא הפריע לי
לאכול קופסה של מלפפונים בחומץ ומיד אחרי זה 3 קרמבואים. ואחרי זה לקבל בחילה נוראית...
זה מה שהיה בביתכשאני הייתי בהריון
אוי כמה שזה היה מזמן... לא יכולתי לגעת באוכל, חוץ מהדברים שאף הריונית נורמלית לא מתקרבת אליהם: קפה סיגריות ודיאט קולה. (זה גם מה שאני מערה לתוכי גם היום, אז אולי בכל זאת יש סיכוי?) חוצמזה היתה לי תשוקה עזה לאבטיחים. הבעיה שאבטיחים הופיעו בשוק רק חודש לפני הלידה. ומה פתאום קבנוס? לא חראם על החיות המסכנות?
אני אכלתי בכל בוקר כריך עמבה ונקניקכשאני הייתי בהריון
אוי כמה שזה היה מזמן... לא יכולתי לגעת באוכל, חוץ מהדברים שאף הריונית נורמלית לא מתקרבת אליהם: קפה סיגריות ודיאט קולה. (זה גם מה שאני מערה לתוכי גם היום, אז אולי בכל זאת יש סיכוי?) חוצמזה היתה לי תשוקה עזה לאבטיחים. הבעיה שאבטיחים הופיעו בשוק רק חודש לפני הלידה. ומה פתאום קבנוס? לא חראם על החיות המסכנות?
ואני בהריון של עומרכשאני הייתי בהריון
ואני בהריון של עומר
הייתי אוכלת כל יום מנה פלאפל, בדוכן מסויים שהיה ליד הבית שלנו. עד ההריון וגם לאחריו - אני ממש לא אוהבת פלאפל... יום אחד, כחודשיים לאחר הלידה, עברתי ליד אותו דוכן פלאפל, והמוכר (שהכיר אותי היטב) ראה אותי, קרא לי ואמר "מזל טוב, בואי, בדיוק יצאו כדורים חמים"! אז עניתי לו בנימוס: "לא, תודה, אני לא אוהבת פלאפל"![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.