הללויה
ז זקיקית היחידה New member 18/7/04 #19 קולולולו גדול גם ממני ../images/Emo124.gif איזה יופי! שיהיה הכי משעמם בעולם כפול שניים... בהצלחה ומזל טוב
קולולולו גדול גם ממני ../images/Emo124.gif איזה יופי! שיהיה הכי משעמם בעולם כפול שניים... בהצלחה ומזל טוב
O orel06 New member 18/7/04 #21 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifהמון המון מזל טוב איזה כייף לראות את הפורום עם המון הודעות הריון..טפו טפו
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifהמון המון מזל טוב איזה כייף לראות את הפורום עם המון הודעות הריון..טפו טפו
ב ב נ נ י ת של הצאט New member 19/7/04 #26 איזה כיף לראות הודעות הריון ../images/Emo6.gif אתמול חבתי לעצמי שמזמן לא הייתה הודעת הריון, היו רק הודעות עצובות והנה היום הודעות משמחות...שוט מחמם את ה שתהני מכל רגע ותחווי הריון עגול ומשעמם
איזה כיף לראות הודעות הריון ../images/Emo6.gif אתמול חבתי לעצמי שמזמן לא הייתה הודעת הריון, היו רק הודעות עצובות והנה היום הודעות משמחות...שוט מחמם את ה שתהני מכל רגע ותחווי הריון עגול ומשעמם
פ פינקי33 New member 19/7/04 #27 באמת מזל גדול ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif
ר רוח בערבי הנחל New member 19/7/04 #28 ../images/Emo65.gifהמון המון המון מזל טוב../images/Emo65.gif להריון בריא ומשעמם מעכשיו....לא להפסיק לחייך
../images/Emo65.gifהמון המון המון מזל טוב../images/Emo65.gif להריון בריא ומשעמם מעכשיו....לא להפסיק לחייך
D daboki New member 19/7/04 #29 מזל טוב חמסה חמסה ושוב מזל טוב אני צריכה לעשות בדיקת הריון עוד יומיים נגמרה לי הסבלנות במידה וזה לא יפריע לך אני אשמח לשוחח עימך בטלפון ממתינה לתשובה
מזל טוב חמסה חמסה ושוב מזל טוב אני צריכה לעשות בדיקת הריון עוד יומיים נגמרה לי הסבלנות במידה וזה לא יפריע לך אני אשמח לשוחח עימך בטלפון ממתינה לתשובה
א אל71 New member 19/7/04 #30 תודה על הברכות זה מאד מרגש. אני ממש מתרגשת מהיכולת שלכן לפרגן, ולאהוב ולברך אותי. ממש דמעות עולות לי בעיניים. הלוואי שהכל יוחזר לכן במהירה, ובכפולות. אני אשמח לענות לעוד שאלות. תשלחו לי הודעה אישית ואחזור אליכן.
תודה על הברכות זה מאד מרגש. אני ממש מתרגשת מהיכולת שלכן לפרגן, ולאהוב ולברך אותי. ממש דמעות עולות לי בעיניים. הלוואי שהכל יוחזר לכן במהירה, ובכפולות. אני אשמח לענות לעוד שאלות. תשלחו לי הודעה אישית ואחזור אליכן.