אני בהריון

אל71

New member
אני בהריון../images/Emo23.gif

אמנם לא הייתי מאד פעילה בפורום, אבל אחרי הרבה זמן של קריאה והזדהות, רציתי להודיע לאן נעלמתי בשבועיים האחרונים. אני בהריון. אחרי שנתיים ארוכות וכואבות של נסיונות, אכזבות, בכי וצער, פתאם יש תשובה חיובית. קצת קשה לעכל, ויש המיון חששות. בנוסף, אני מרגישה זוועה, מקיאה וחלשה, ואני יודעת שאסור להתלונן, אבל זה נורא קשה. אני רוצה לחזק אתכן בדרך הארוכה של כל אחת ואחת כאן, ולהודות לכן על התמיכה והעזרה לי לפני ה- IVF (שהצליח), ובכלל בעצם קיומכן. אני מחזיקה אצבעות לכולכן, ומקווה לראות עוד הרבה הודעות משמחות. אוהבת

dvoriz

New member
מזל- טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזה יופי!!!
אפשר לדעת איזה IVF , וכמה עוברים הכניסו ואת האיכות שלהם? תודה, המידע יכול לעזור לנו מאוד. בכל אופן שיהיה המון בהצלחה וגידול קל.

מם 1971

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך הריון בריא , תקין ומושלם

קולולולן ../images/Emo65.gif

מזלטוב והכי הרבה שמחה שיכול להיות. תהני מהבחילות. אחרי שנתיים של טיפולים מגיע לך קצת בחילות מהסיבות הנכונות ולא מהתרופות

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולו

כבר עלה והכפיל, שילש ואולי גם פעם, שיבעט לך בבטן תשעה חודשים. מאחלת לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה, שהילד הבא יבוא רק מאהבה
. עשינו עוד
על IVF ראשון, ו
על אלרגיה לחומר הרגעה באסותא
. נועם

אל71

New member
קצת אינפורמציה

IVF ראשון (אני יודעת, הרבה מזל). שאבו 12 ביציות. הופרו רק 6, שניים הוחזרו (היו יפים), וכל היתר לא התפתחו טוב, ושום דבר לא הוקפא. כלומר, התמונה לא היתה מזהירה מלמכתחילה, אבל מספיק שניים טובים, כדי שיהיה הריון (של שניים!!!). טפו טפו טפו. אז בהצלחה לכולן.

עינת ב6

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gifיוווו...המון מזל"ט

שיהיה לך הריון יפיפה , תקין ומשעמם!!!
והכי חשוב המון המון המון מזל טוב (כפול 2 אני מבינה, נכון?
)

אלה 2

New member
אז מזל טוב X שניים!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

עכשיו הרבה יותר כייף לאחל- מזל טוב, ברכה והצלחה כפולה ומכופלת שיהיה בהצלחה עד סוף 9 חודשים וגם אחר כך!!!

למעלה