אני בהסגר 5 ימים

• פותח הנושא eve6
  • פורסם בתאריך

orityemini

New member
מכירה את זה היטב...

זה לא כיף להיות מוגבל ככה
מה גם שמחלות באות בצרורות....פעם אחת חטפתי כל כך הרבה דברים בבת אחת (וכל זה בתקופת מבחנים כמובן) שחשבתי שמישהו פה מתבדח על חשבוני
נשאר רק להיות אופטימיים, לבטוח בקב"ה ולהבריא!

מצטרפת לחולים...

כבר שבוע עם כאב גרון וקול צרוד וסקסי ובנוסף על הצרות כאבי אוזניים מטורפים... והכי חשוב מחר יש מבחן מה שעושה אותי חולה עוד יותר...

anatxf

New member
welcome

ובהצלחה במב.. רגע! לא היית אמורה להתנזר מהפורום עד אחרי המבחן? נו נו נו (בשורוק) החלמה מהירה לכולם. ענת :eek:)

לא לא אני

שיר מתנזרת מהפורום.. אני לא מסוגלת לבצע כזאת גמילה.. חוץ מזה אני חייבת לפקח עליכם שאולי חס וחלילה לא יבוא מישהו פה ויחליט שמותר לו למור מילה רעה על מאלדר...

anatxf

New member
אופס.

הלכתי לעמוד בפינה, אבל אז הבנתי שאני לא מגיעה למחשב, אז חזרתי. טוב, אני אתרץ את הבילבול ב... אוף! אין לי תירוץ. לא נורא. בהצלחה לכל הנבחנים. ענת :eek:)

orityemini

New member
נו תמיד חולים בתקופת מבחנים לא?

לפחות ככה זה אצלי כל פעם...

1Shir

New member
../images/Emo10.gif

1. מיכל תרגישי טוב
2. עידכון לגבי מצבי העגום: משתי העבודות שהייתי צריכה לעשות אני בסוף עושה רק אחת ואת השניה דחיתי למועד ב' כי הבנתי שאין לי סיכוי להספיק.. בקיצור מרוב ייאוש נשברתי ובאתי להתעדכן בפורום...

muldercrushed

New member
שיו... איך אני משתתפת בצערך...

אצלי גם ככה פחות או יותר (רק שאצלי אין מועד ב'..) רק התחילה מחצית וכבר התלמידים מקבלים התמוטטות עצבים... לא נורא!! תראי בלופרס ותשמעי מוזיקה אירית!! (אולי גם כמה פרקים+סרט יתרמו את חלקם לעבודה..) נשבעת לך שזה עוזר!!

eve6

New member
תודה, שירוש

ולא נורא, גם עבודה אחת זה בסדר מבחינתי

anatxf

New member
שיר, זה אולי לא חינוכי,

מה שאני הולכת להגיד, אבל אני דחיתי מראש את רוב הבחינות שלי למועד ב' (לא ניגשתי ל-א'), והיו בודדות שאף הגדלתי לעשות ודחיתי לשנה אח"כ. אבל אל תלמדי ממני, אני עושה בד"כ דברים ברגע האחרון, אם לא מאוחר יותר. שיהיה בהצלחה. ענת :eek:)

Gilliana

New member
לא רק שלא קרה כלום - להיפך...

עשית מאד בחכמה לדעתי. למה להעמיס על עצמך כשיש אלטרנטיבה? אין לך ממה להתיאש בכלל!

1Shir

New member
תודה רבה רבה לכולן... ../images/Emo140.gif

רק שגם מועד ב' לא בדיוק יהיה בתקופה רגועה.. אבל לא נורא, עם כזאת תמיכה אני אסתדר :)

orityemini

New member
בהצלחה שיר עם כל הבחינות והעבודות!

אני גם עמוסה על כל הראש עם הבחינות והעבודות (למרות שיותר עבודות מאשר בחינות, מה שהרבה יותר מתסכל!) אם היו אומרים לי שתואר שני זה רק עבודות אולי הייתי חושבת פעמיים....LOL
בהצלחה!! מחזיקים לך אצבעות והעיקר לא להתייאש!
אורית.

למעלה