אני בהסגר 5 ימים

• פותח הנושא eve6
  • פורסם בתאריך

eve6

New member
אני בהסגר 5 ימים

(במצוות הרופאה). נראה לי שלא יהיה מנוס למהתחיל לצפות שוב בפרקים של תיקים. עכשיו מכיוון שרוב העונה הראשונה נטחנה אצלי עד מוות, אני חושבת שפשוט אראה את The Erlenmeyer Flask ואמשיך הלאה עם פרקי מיתולוגיה... יהיה מעניין לראות את הפרקים האלה בפרספקטיבה של שכחה הולכת וגוברת... דרך אגב, בדיוידי של תיקים יש משהו נורא נחמד (שלא ראיתי שעושים בדיוידי של סדרות אחרות) - אפשר לראות פרקים *ביחד* עם ה-DELETED SCENES...שזה חוויה נחמדה ביותר

aerynsun

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

דווקא את מתחילה עם הפרק הזה??? The Erlenmeyer Flask . זה הפרק עם החצ'קונים המתפוציים, לא?
בכל אופן, בריאות, בריאות ועוד פעם בריאות!!! ותהני מהפרקים.

Gilliana

New member
ממש לא זה!

את מתכוונת ל- F Emasculata. בקבוקון ארלנמייר זה הפרק שבו מאלדר מגלה במעבדה את המבחנה עם הד.נ.א. החייזרי.

anatxf

New member
בהסגר וקמה ב-7:00 ? ../images/Emo12.gif

האמת, כשיש כל כך הרבה פרקים לראות, אפשר להבין את זה. איזו רמת הסגר זו? כלומר, לחתולות מותר לשהות במחיצתך? יאללה מיכל, העיקר שתרגישי טוב ושתהני מהשבוע הזה. ענת :eek:)

Gilliana

New member
תרגישי טוב! ../images/Emo24.gif

נו טוב, לפחות תהני מהצפיה החוזרת בתיקים והרעיון לעשות סבב מיתולוגי הוא בהחלט מצויין. וזה באמת מאד נחמד מה שאת מספרת על ה-DVD, באמת לא ראיתי את זה בשום סדרה אחרת.

eve6

New member
קודם כל, תודה לכל המברכים

אמן ואמן שאפסיק להשתנק במהרה בימינו אמן כן יהי רצון בע"ה וכו'... עם כל היתרונות הקטנים, זה ממש לא כייף להיות חולה, במיוחד שהמאפיין העיקרי של המחלה הוא חוסר חמצן. וזה עונה גם על השאלה שלך ענת, שינה טרופה, גורמת לקימות בשעות מוזרות - למשל לפני שלושה ימים קמתי ב-4, כי אם הייתי נשארת במצב מאוזן עוד כמה דקות זה לא היה נגמר טוב... ועכשיו שגמרתי לתאר את התיק הרפואי שלי (סקאלי בטח היתה גאה בי בתיאור המדעי המדוייק
).... אז אכן ראיתי את הפרק עם ה"צנצנת של אלנמייר". ובכן, לא נעים להגיד, אבל זה כבר לא מרגש כמו בפעם הראשונה ואפילו לא כמו בפעם השנייה. אני נזכרת במיוחד בהתפעמות שלי כשראיתי את הסצינה שבה מאלדר נכנס לחדר עם המיכלים שבתוכם מתנדבי (?) הניסוי שוכבים להם בתוך נוזל ירקרק (למי שלא זוכר, "גרון עמוק" טען שהאנשים הנ"ל היו חולים סופניים שהתנדבו לעבור טיפול גנטי חדשני). וכמובן סצינה נוספת, שבה סקאלי שולפת את המיכל עם העובר הדמוי חייזר... כמה דברים דווקא נחמדים: הדיאלוגים בין מאלדר וסקאלי עדיין נשמעים אמינים, השנינות לא קהתה והכימיה פשוט שם, למרות השנים שעברו. ועוד משהו חיובי על הדמויות של שניהם. למרות שמדובר בעונה ראשונה בלבד, הדמויות אמינות להפליא ושלימות ("עגולות" בלשון ספרותית) - סקאלי היא ה"סקאלי": סקפטית, שואלת שאלות, לפעמים מתעצבנת על האימפולסיביות של מאלדר (וזה יימשך ויימשך גם בעונות המאוחרות). מאלדר הוא ה"מאלדר": אימפולסיבי ואינטואיטיבי, כמעט תמיד צעד אחד קדימה מכיוון שהוא פועל על פי תחושותיו ולא עוצר לבדוק ב"ספרים". היום גם חשבתי על כמה שהליהוק לסדרה הזאת מושלם. ג'יליאן כל כך אמינה כשהיא פולטת את כל המלמולים המדעיים שלה, שאפשר ממש להאמין שמדובר במישהי שיודעת על מה לעזאזל היא מדברת
ודיויד כל כך מגן על העמדה של מאלדר בלהט, שאפשר ממש להאמין שדיויד הוא מאלדר וליהפך...

Gilliana

New member
העיקר הבריאות ../images/Emo13.gif

לפי מה שאת מתארת חטפת איזו ברונכית חריפה או אולי אפילו דלקת ריאות - האמנם זו הפרוגנוזה? ואני מסכימה איתך - הליהוק לתיקים באמת מושלם, ועם חושבים על מה שקורה בהמשך ועל ההתפתחות של הדמויות, רואים אפילו עוד יותר את השלמות. מדהים לחשוב שבעצם ג'יליאן ודיוויד הם בדיוק ההפכים (טוב, במקרה של ג'יליאן רק בחלק מן הזמן) של הדמויות אותן הם מגלמים.

eve6

New member
פרוגנוזה מדוייקת לגמרי...

(יש לך רקע ברפואה??) הייתי על הגבול לדלקת ריאות, מזל שהחלטתי בכל זאת ללכת לרופאה. אני בד"כ נותנת לדברים האלה לעבור לבד...אבל העניין נראה חשוד אחרי שעברו יותר מדי ימים בלי שיפור. ולעניין דייב וג'יל - אני חושבת שבג'יליאן יש גם די הרבה מסקאלי, הגישה שלה לחיים נראית די רציונלית ו-DOWN TO EARTH, למרות השטותניקיות שלה לעיתים...

Gilliana

New member
יש לי בעיקר רקע בדלקות ריאות ../images/Emo3.gif

אבל האמת? כן, יש לי רקע ברפואה אלטרנטיבית שלמדתי שנתיים. ובלי שום קשר - גם אני הייתי עם דלקת ריאות לפני שלושה חודשים בערך, ועוד וירלית -שזה אומר שלא ניתן לטפל בה באנטיביוטיקה. לא נעים זו לשון המעטה. אני מניחה שזה נוצר אצלך כסיבוך משפעת? לפעמים אפילו שפעת קלה ביותר יכולה להסתבך לדלקות בדרכי הנשימה. ולגבי זה שבג'יליאן יש הרבה מסקאלי - זה נכון, בדיוק בחלק הרציונלי כפי שאמרת, אלא שג'יליאן הרבה יותר פתוחה מסקאלי והרבה יותר מוחצנת, שלא לדבר על האמונות שלה במיסטיקה וכו'.

eve6

New member
מעניין מה שאת אומרת ( ../images/Emo32.gif מהאיקס

כי היא באמת אמרה שזה וירוס, ובכל זאת קיבלתי אנטביוטיקה (קראתי קצת גם באינטרנט ובאמת היה כתוב שם שבברונכית ויראלית לא נותנים אנטביוטיקה). היא גם חזרה על עניין הוירוס היום כשהתקשרתי אליה בענין הדלקת בעין.. אולי זה כסת"ח מצידה או שאולי היא גילתה אצלי משהו אחר שמחייב אנטביוטיקה. מי יודע? בכל מקרה, בחיים שלי לא לקחת/שאפתי כל כך הרבה תרופות...

Gilliana

New member
זה באמת מוזר...

ולא להבהל - לא פתחנו פה פורום רפואה, אבל בכל זאת... אנטיביוטיקה הרי מחלישה את הגוף וכאשר מדובר בוירוס שאנטיביוטיקה אינה יעילה נגדו, קשה להבין מה הטעם בלתת לחולה אנטיביוטיקה. אלא אם כן כמו שאת אומרת יש עוד משהו כמו דלקת גרון או (ומה שיותר סביר בעיני) - הרופאה לא היתה בטוחה לגמרי שמדובר בדלקת ויראלית ורצתה למנוע התפתחות של דלקת ריאות אלימה. עשית בדיקות דם? שיקוף ריאות? ובכל מקרה, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב ושמרי על עצמך!

eve6

New member
אי.אר פרק 2223 ../images/Emo8.gif

ובכן, יכול להיות שמדובר באנטביוטיקה נגד דלקת גרון, כי גם "זכיתי" לכאבי גרון לפני כמה ימים.

anatxf

New member
ברונכיטיס... הממ..

נשמע או יותר נכון מחרחר/מצפצף מוכר. הצוואר שלי עוד תפוס מהשבוע בו ישנתי בישיבה... תרגישי טוב ותשמעי בקול הרופאה. ענת :eek:)

orityemini

New member
תרגישי טוב יקירתי!! ../images/Emo140.gif

ואל תדאגי, הקלטות של פארסקייפ שוכנות בבטחה בארוני
זה לא כיף לחטוף דלקת ריאות ואני מקווה שתחלימי במהרה (ובעזרת השם כשאקפוץ לבקר כבר תבריאי) מה קורה שכולנו חולים עכשיו? הללללללללללו, החורף לא אמור להסתיים כבר?
החלמה מלאה לכול החולים והמדוכאים (עד כמה שידוע לי, ענת ומיכל, יש פה עוד מישהו שמצטרף?) תרגישו טוב, אורית.

eve6

New member
תודה, אני גם מקווה להבריא במהרה

כל המצב הזה פשוט כבד ולא מתאים לי להיות מוגבלת...אפילו חטפתי אתמול דלקת בעין אחת...מה שהקשה עליה אפילו להסתכל על המחשב/טלויזיה. חשבתי שאני עומדת להשתגע... טוב, אינאף קיטורים..פארסקייפ בהחלט מחכה לך
יש שמועה שאיזה פרוייקט פארסקייפ חדש מתבשל, החבר'ה בפורומים בחו"ל במצב של כמעט בעירה ספונטאנית מרוב התרגשות ומתח, למרות שככל הידוע אין משהו ממש מוצק. הדבר היחיד ההגיוני שמדברים עליו כבר זמן מה זה פרוייקט מונפש (יענו, אנימציה). אני (ועוד הרבה) לא ממש מתלהבים...אני לא מתה על אנימה אבל אם יביאו את הקולות המקוריים אני אהיה מרוצה חלקית
דיברו גם על ספין אוף, אבל אם זה בלי ארין אז שישכחו ממני... מה שלא יהיה, אני מקווה שזה לא ייגרר כמו פרייקט X. לפעמים נדמה לי שהסקייפרים יותר אובססיביים מהאקספילים. אולי זה בגלל שהם (הסקייפרים) לא רבים ביניהם כל כך כמו האקספיילים...

למעלה