אני בהלם!

אני בהלם!

הייתי אצל הרופא משפחה,הוא קרא את הטפסים ואמר שאין לו מושג על סמך מה קבעו לי אפילפסיה,הוא שלח אותי לבדיקות שיהיו רק שבוע הבא.בינתיים הוא ביקש שאפסיק עם הכדורים ואכין תביעה רצינית(לא שזה מדאיג אותי, העיקר שיראו שאני בריאה!) בכל מקרה,לא לקחתי את הכדור היום ולאט לאט התחושה חוזרת לגוף.אני לא אעזוב את הפורום הזה,לא משנה מה,למדתי המון בימים המטורפים האלה! למדתי שלא משנה מה,אני חייבת להחלים מהאנורקסיה.זה בזבוז חיים רציני. למדתי מה זה אפילפסיה,גם אם הבדיקות יצביעו על קיומה של האפילפסיה בתוכי,אני כבר פחות מפוחדת הודות לכם! אם התוצאות יראו שאין כלום אני אדע שאפילפסיה זה לא סוף העולם ושכולם בני אדם רגילים בסופו של דבר.אין מאושרת ממני (בלי קשר למה התוצאות יראו שבוע הבא!) אני רוצה ללמוד משהו שקשור באפילפסיה,אולי להרצות על הנושא, להסביר יותר,שיבינו.תודה לכם!אתם נפלאים!!

תודה!

תודה לך על הכל! עדיין לא יודעים כלום בברור אבל בכל מקרה אני יותר רגועה.תודה באמת מכל הלב,על כל המסרים המרגיעים אתה ענק!

כל הכבוד לך, באמת

ותודה על הכוונות הטובות:) ורפואה שלמה, באמת.. שתי חברות שלי היו אנורקסיות ורבות סביבי סובלות מהפרעות דימוי למיניהן.. ואני מאחלת לכל בחורה בעולם להבריא ממצב כזה! ובקשר לרופא... על שמך מה באמת קבעו שיש לך? עשו לך אי אי ג'י? אמ אר איי? משהו?

זהו,שעשו סי.טי מח,

והכל יצא תקין.לגמרי.אבל הם קבעו על סמך צורת ההתעלפות.שהיו התכווצויות,שיצא קצף מהפה,שהיתה נעילת חניכיים...רק שהרופא משפחה קרא את המכתב שחרור התברר שהם לא עשו שום בדיקה שמוכיחה וסתם מיהרו להביא לי כדורים,אז את כל הבדיקות אעבור שבוע הבא ועד אז אני צריכה לנוח, לאכול טוב ולא להתקרב לכדורים האלו.

ענת71

New member
שיהיה לך המון בריאות!!!

אני מאחלת לך שתנצחי גם את האנורקסיה.

קסומה חמודה לילה טוב../images/Emo39.gif

אני שמחה לקרוא שרופא המשפחה שלך שבוודאי מכיר אותך לא מעט שנים ממליץ לך להפסיק את הטיפול התרופתי שקיבלת, אני מבינה שאת הבנת ממה שכתבו כאן שאולי התרופה שנרשמה לך היא דפלפט. כדאי שתתיעצי עם דיאטנית בקשר לתזונה נכונה או תוספי מזון שיכולים לסייע לך להשמר מהתקפים בעתיד, תהיי חזקה ואיך לא? תישארי איתנו

ufo11

New member
אני חושב שהכינוי שלך מתבטא

מאוד בנימה בה כתבת את ההודעה. אין ספק שיש בך הרבה אופטימיות וזה טוב לגבי כל דבר בחיים ובפרט בהתמודדות עם "מחלות" למיניהן. אין לי ספק שעם גישה כזו, תצליחי להתגבר על האנורקסיה ולחזור לחיות חיים נורמלים שקטים וטובים יותר
אני שמח לשמוע שהצליחו להרגיע אותך לגבי האפילפסיה, וכמו שאמרת, אין סיבה להיות מפוחדת גם אם יחליטו כי יש אפילפסיה. כולי תקוה בשבילך כי תתבשרי שאינך נושאת את המחלה, אך זכרי...לקחת הכל בפרופורציות. מידע רב זורם בפורום הזה אודות אפילפסיה וכל המשתמע מכך...כך שאת ההתעניינות והלמידה את בהחלט יכולה להתחיל כאן (כמו שכולנו עושים ואני באופן אישי למדתי המון...אבל המון על אפילפסיה מהרגע שהפורום נפתח). שיהיה המון בהצלחה, שיהיה רק טוב והמון בריאות!

תודה רבה!

כן,אני בהחלט חושבת שהראייה שלי כלפי כל כך הרבה דברים השתנתה וניהיית יותר אופטימית בעקבות המקרה הזה.בכל אופן,מה שיגידו הרופאים,אני הגעתי למסקנה שיש מחלה שאני כן שולטת בה (האנורקסיה)ועם הרבה עזרה מהרופאים אני אצליח גם לצאת ממנה,אז אני פשוט אלחם בה.בכל הכח. בקשר לאפילפסיה, עד שנכנסתי לפורום הכרתי אותה תמיד בתור מחלה מפחידה שמסכן מי שיש לו אותה,אחרי שנכנסתי לכאן הבנתי שאין דבר כזה סתם.שום דבר לא קורה סתם.יש סיבה להכל וכנראה הסיבה של המקרה הזה זה כדי לשנות לי נקודת מבט על החיים.זה הצליח.מאד.אני רק מנסה לחשוב מה יכול לגרום לגוף שלי להיות רדום כמה ימים...

למעלה