אני בהלם

QAFFan

New member
אני בהלם

עכשו אני בהלם ,חשבתי שאני מכירה הכל על הכל לגבי הסדרה אבל זה עוד לא ידעתי : רוברט גאנט זה שמשחק את בן הומו... כמה חבל הוא פשוט מקסים וגם גוק וויתרול אני בהלם חברים פשוט בהלם .... דרך אגב האם משהו מהצוות התחתן כמו האל ספרקס או גייל הרולד והאם לרנדי יש חבר חדש ? אני מנסה לדלות את האינפורמציה מאצרים אחרים ולא מצליחה ושוב אני בהלם ואני הולכת לוודא כי השמועה נכונה

tulchi

New member
באמת חבל

גמני פעם חשבתי שרוברט גאנט מקסים אבל כשהתברר לי שהוא הומו שיניתי את דעתי ועכשיו אני חושבת שהוא מפלצת. (ובשביל אלה שקשה להם- ההודעה הנ"ל נכתבה בציניות מוחלטת
)

רינת4

New member
אני חושבת שהיא התכוונה

חבל מבחינת זה שאם היו אומרים לך שגייל הומו היית אומרת שחבל כי עכשיעו כביכול אין לך סיכוי איתו. וטלוש! אדום!!!! רק עכשיו ראיתי!!!!!!!! מזל טוב!

tulchi

New member
../images/Emo6.gif

כמובן שאם בובי לא היה גיי לכולנו כאן היה סיכוי איתו
נו באמת... היה לי ברור שלזה היא התכוונה אבל אנשים צריכים להזהר בלשונם. ואם גייל יצא בהכרזה שהוא מעדיף את בני מינו זה יוריד לי מועקה גדולה מאוד מהלב. |תוהה אם איה מרגישה אותו דבר בקשר לפיטר|...|חושב שוב|...|מגיע למסקנה שלא| הנטיות המיניות של גייל, ושל שאר השחקנים לצורך הענין, לא מזיזות לי אפילו נקבובית אחת. שיהיה בריא ושידברו עליו ב E כבר!! למען השם!!!!תודה על על המזל"ט על האדום

GaleOholic

New member
אני דווקא חושבת שהיא התכוונה

שאם בובי לא היה גיי היה לה סיכוי ועכשיו אין...
ממש חבל! פויה כל ההומואים - הם "ביזבוז" - NOT!

QAFFan

New member
חברה התכוונתי למשהו אחר

חברה שאמרתי שאני בהלם כי לא חשבתי שהוא הומו פשוט כמו שאמרתי חשבתי שאני יודעת הכל מסתבר שלא ממש לא התכוונתי עם כוונה רעה ,ולא חבל לי שהוא הומו בגלל שעכשו אין לי סיכוי איתו כי אף פעם גם אם הוא הייה סטרייט לא היה לי סיכוי איתו את עולם החלומות עזבתי בגיל 15 אבל אין ספק שהידיעה תפסה אותי לא מוכנה זה הכול ואכן היית י גם בהלם אם גייל או האל היו הומואים ערב מעולה חברה (מקווה שהבהרתי את כוונתי)

LITTLEwind

New member
חוצמזה ש..

האל כן הומו. לא יעזור מה הוא יגיד\יעשה.... המאמץ הזה שלו לוכיח כמה הוא סטרייט מראה על פחד שלו להתמודד עם משהו. ואם הוא באמת סטרייט- הוא סתם ייצור.

GinniePig

New member
אממ...

גייל מאורס... ואני לא מבינה איך הוא יכול לעשות את זה עם כל כך הרבה בחורים בלי להיות הומו!

QAFFan

New member
מתי גייל התארס?

מהיכן גילית שגייל מאורס? ולמי? הוא נראה כמו הרווק הנצחי...

GinniePig

New member
לפי מה שחברה טובה שלי

שעוד חיה בארה"ב אומרת... אומרים שהוא מאורס כבר 4 חודשים..

למעלה