אני בהלם

ליליכיק

New member
אני בהלם

היום החלטתי אחרי התלבטויות לפנות לעזרת הרפואה המשלימה (כי בעלי אמר שזה שטויות) ניכנסתי לאתר הזה וקראתי מה שאתם כותבים אז עכשיו אני כבר מצטערת אפילו על סוף השבוע של הרייקי שעשיתי כי נראה לי שהכל מזויף אצלכם איפה האהבה ? איפה הזולת ? אתם יושבים בתפוז ויורקים לבאר שאתם שותים ממנה אז בקיצור הכל הצגה ? מתחסדים ? לא בדיוק הבנתי על מה קיטרתם , אבל הסגנון היה ממש מספיק כדי להתרשם מאחת שבאה לבקש עיצה וברחה כשהיא בהלם

שלום ליליכיק.

גם לאנשים על לב מזהב ונשמה אלוהית מותר להתנגד כשלוקחים להם דבר נפלא שהקיעו בו וגידלו אותו! הפורום הזה הוא מקום חשוב להרבה מטפלים ואנשים שרוצים לקבל דעה. מציעה לך לשפוט את טיבו של הפורום והמטפלים בו מהתשובות המקצועיות שתקבלי. לא שופטים אדם בשעת כעסו.

הערכה עצמית וערך עצמי

הם המפתח לבריאות. בנינו כאן משהו טוב ויפה שתרם לגולשים ולמטפלים כאחד. תפוז נהגו בנו בחוסר כבוד, ולקחו באחת את מי שאחראית להקמת הפורום המופלא הזה. כל אחד כאן, בסיגנונו האישי, מביע את התרעומת ומנסה לקבל בחזרה את מה שאבד. פנית לקבל עזרה אם גחמה של אישה צרת לב תסתיים בניצחונה, אם יעל קליינמן מנהלת הפורום לא תשוב ותנהל אותו, לא בטוח שתמצאי כאן מי שיענה לך. אני מבטיחה לך שאני לא אהיה כאן. אין לסערת הרוח כלום עם הצורך שלך בעזרה אם את מצפה למצוא כאן אנשים קדושים, זו לא הכתובת. כולנו כאן (כן, גם המטפלים הטובים) רק בני אדם. בשורה התחתונה, את תעשי את הבחירות בחייך ויתור על רפואה משלימה רק בגלל שאנחנו נלחמים כאן למען מה שחשוב לנו, יהיה ההפסד שלך... ההבדל הוא, שלא את בעלך תאשימי אלא אותנו.... אור ואהבה, נאוה. נ.ב. - את מוזמנת למפגש הפורום ב- 24.01.2003 כדי לבדוק קצת יותר לעומק

m_katzmann

New member
כולנו בהלם

היתה כאן מנהלת פורום רגועה,נינוחה, עם המון ידע בתחומים שונים, שידעה לנהל את הפורום הזה, כך שרובנו הרגיש בו ממש כמו בבית. וביום בהיר אחד, נכנסנו וכבר לא ראינו אותה עם כובע ושרביט. מה את מצפה מאנשים שמאוד כועסים, שלא יודעים על מה מי ולמה. אז את יכולה להסכים עם בעלך שהכל שטויות ומזוייף, אך לא על גבנו. זוהי החלטה שלך, שאין לה ולא כלום עם מה שקורה כרגע בפורום. אני גם לא מרגישה שאנחנו יורקים לבאר שממנה אנחנו שותים. זה פורום שפעל במשך יותר משנה והיה מאוד פעיל ותרם להרבה מאוד אנשים. מאיה

Einatm

New member
את רואה מאיה, אמרתי לך שרק צומחים

אחרי שיחה עם "ההנהלה" כאן, הם הצליחו לגרום לנו להסכים

למעלה