מסכים אתך נועם.
במקרה הצפציפי הזה, שיש בו משום סכנה, ניחא. אבל ברמת העיקרון, כמעט ואין שום סיבה שמצדיקה מחיקה. כן כן, אפי' לא את ג'ינג'ית. מי שלא רוצה שלא יקרא, כולם לא רוצים, כולם לא יקראו, לא יהיו לה תגובות, זה ירד וגמרנו, אבל למחוק??? בשביל מה??? מה טוב בזה??? תן לי סיבה אחת למה למחוק. אם החברים מתעסקים בהודעה, אז בסדר נוח להם עם זה. ואם לא אז מה זה ביוק מפריע. הרי את האופי הכל כך מקובע של הפורום, לא יוכלו הודעה זו או אחרת לשנות. לדוגמא אני, שרוב הודעותי בדך כלל, קשורות לנושאי הפורום, לא יכול לסבול את זה שישפעמם שאני צריך לכתוב דברים בפורומים אחרים, אותי מנינים החברים שלי, אני רוצה שהם יקראו את מה שאני כותב, לא מענינים אותי כ"כ אנשים אחרים. איך שלא יהיה, הלמתי עם זה, ואת ההודעה בענינים פוליטיים השארתי כאן, כפי שכבר צינתי בהודעתי שם, "אגב שיטפא". הענין הזה עולה המון בזמ האחרון, והא התחיל הטריד אותי לראשונה כשכתבתי הודעה ביקורתית נורא על עוול שנעשה לי בפורום "חוזרים בתשובה" שהכילה בין היתר גם התבטאויות בוטות והיא נמחקה. נו באמת, התבטאות, זה ענין שלי, יש רגעים, ביחוד כשאני עצבני, שאני משתלח באכזריות, נו זכותי. אפר להכניס לי בשינים. אפשר אפי' לומר לי מול כולם מעל דפי הפורום שההתבטאויות שלי מגעילות, ושאיכסה לקרוא אותם. ושאתה בגלל זה שונא אותי, הכל כשר. כשר פי' לאים בכ שאם אני משיך כך לא תקרא יותר את מה שאני כותב, אבל למחוק??? מאן דכאר שמיה. וחוץ מזה, אם התבטאות בוטה כלפי אריאלה וג'ינג'ית אסורה, אז למה התבטאות בוטה כלפי יוסף פריצקי מוצדקת??? למה אותה לא מוחקים??? מחיקה זה הדבר הכי חמ שיכול להיות. לדוגמה אריאלה, עומדת סבול קש ומרורות המחיקה והחסימה שלה. וגם הפורום כאן, האמת, אחרי שהבנתי שנמחקה ההודעה, שקלתי לעזוב את הפורום. רגעים אחדים של מחשבה הבהירו לי שהפורום תורם לי הרבה יותר משהוא מעצבן אוי ולכן עדיף היה אם אמשיך בפעילותי בו. אבל למה? אם אפשר שזה יהיה מושלם אז למה. ונועם, אני מסכים אתך שיש משהו נורא מגעיל בהתבטאות בוטה, אב יש משהו הבה יותר מגעיל בסתית פיות, זה מגעיל לאין שיעור הבדל מהתבטאות פחות תרבותית. והאמן לי, לכל אחד יש את הרגעים הללו שהוא משתלח בצורה פחות מחמאה לו. נו מ??? אנחנו בני אדם. נועם, תה לא יודע כמה שמחתי שראיתי ששמך הוכחל הבנתי שגם אתה צורפת למנהלה, ואני דין שמח, כי אני אוהב אותך בלי שום קשר למה שאתנה עושה. בל נא בבקשה אם אפשר קצת יותר חופשיות.