אני בהלם

ההודעה נמחקה וטוב שכך...

היו בה יותר מידי פרטים (תאריך ומיקום) על המפגש הבא של ה.ל.ל. זו סיבה מספיק טובה למחוק אותה.

../images/Emo122.gifלגבי תאריך........

אתה צודק. ומיקום? לא זכור לי... בכל מקרה אם זה ישוחזר (אחרי צינזור כמובן) אשמח.
יוני

תגיד יוני

כל יום אתה עושה בעיות בפורום ???????????? כל יום צריך המנהלים למחוק הודעות שלך ??????

לא מבין ת'הלם

זאת פעם ראשונה שאתה רואה שמוחקים כאן מסיבות מוצדקות יותר או פחות? וכשמבקשים למחוק, נראה לך שמוחקים? כל עוד אנו בתפוז המזעזע והבלתי מעודכן שבו לא יכול כל כותב לערוך ת'הודעה שלו נמשיך לסבול בשקט (או שלא)... האמת שאני סתם מלכלך על המנהלים, הם לא אשמים זה התפוז המכאני. אני חוזר ומציע לעבור כולנו להייד פארק.. וזה שלא רואים כמה אנשים נכנסו לכל הודעה כבר אמרתי?

מה זה הדיבורים האלה בכלל

רינה התקשרה אלי אישית וביקשה שאמחוק את ההודעה שלה כי היא כללה המיקום מדויק של המפגש האחרון של הלל. מה הקטע שלך? אני בכלל לא הייתי צריך לספר את זה.

מסכים אתך נועם.

במקרה הצפציפי הזה, שיש בו משום סכנה, ניחא. אבל ברמת העיקרון, כמעט ואין שום סיבה שמצדיקה מחיקה. כן כן, אפי' לא את ג'ינג'ית. מי שלא רוצה שלא יקרא, כולם לא רוצים, כולם לא יקראו, לא יהיו לה תגובות, זה ירד וגמרנו, אבל למחוק??? בשביל מה??? מה טוב בזה??? תן לי סיבה אחת למה למחוק. אם החברים מתעסקים בהודעה, אז בסדר נוח להם עם זה. ואם לא אז מה זה ביוק מפריע. הרי את האופי הכל כך מקובע של הפורום, לא יוכלו הודעה זו או אחרת לשנות. לדוגמא אני, שרוב הודעותי בדך כלל, קשורות לנושאי הפורום, לא יכול לסבול את זה שישפעמם שאני צריך לכתוב דברים בפורומים אחרים, אותי מנינים החברים שלי, אני רוצה שהם יקראו את מה שאני כותב, לא מענינים אותי כ"כ אנשים אחרים. איך שלא יהיה, הלמתי עם זה, ואת ההודעה בענינים פוליטיים השארתי כאן, כפי שכבר צינתי בהודעתי שם, "אגב שיטפא". הענין הזה עולה המון בזמ האחרון, והא התחיל הטריד אותי לראשונה כשכתבתי הודעה ביקורתית נורא על עוול שנעשה לי בפורום "חוזרים בתשובה" שהכילה בין היתר גם התבטאויות בוטות והיא נמחקה. נו באמת, התבטאות, זה ענין שלי, יש רגעים, ביחוד כשאני עצבני, שאני משתלח באכזריות, נו זכותי. אפר להכניס לי בשינים. אפשר אפי' לומר לי מול כולם מעל דפי הפורום שההתבטאויות שלי מגעילות, ושאיכסה לקרוא אותם. ושאתה בגלל זה שונא אותי, הכל כשר. כשר פי' לאים בכ שאם אני משיך כך לא תקרא יותר את מה שאני כותב, אבל למחוק??? מאן דכאר שמיה. וחוץ מזה, אם התבטאות בוטה כלפי אריאלה וג'ינג'ית אסורה, אז למה התבטאות בוטה כלפי יוסף פריצקי מוצדקת??? למה אותה לא מוחקים??? מחיקה זה הדבר הכי חמ שיכול להיות. לדוגמה אריאלה, עומדת סבול קש ומרורות המחיקה והחסימה שלה. וגם הפורום כאן, האמת, אחרי שהבנתי שנמחקה ההודעה, שקלתי לעזוב את הפורום. רגעים אחדים של מחשבה הבהירו לי שהפורום תורם לי הרבה יותר משהוא מעצבן אוי ולכן עדיף היה אם אמשיך בפעילותי בו. אבל למה? אם אפשר שזה יהיה מושלם אז למה. ונועם, אני מסכים אתך שיש משהו נורא מגעיל בהתבטאות בוטה, אב יש משהו הבה יותר מגעיל בסתית פיות, זה מגעיל לאין שיעור הבדל מהתבטאות פחות תרבותית. והאמן לי, לכל אחד יש את הרגעים הללו שהוא משתלח בצורה פחות מחמאה לו. נו מ??? אנחנו בני אדם. נועם, תה לא יודע כמה שמחתי שראיתי ששמך הוכחל הבנתי שגם אתה צורפת למנהלה, ואני דין שמח, כי אני אוהב אותך בלי שום קשר למה שאתנה עושה. בל נא בבקשה אם אפשר קצת יותר חופשיות.

יש כאן ענין עקרוני

למרות שרוב הכותבים בפורום מכירים אחד את השני פנים מול פנים, אל לנו לשכוח את מאות הקוראים שאינם כותבים וכן את הכותבים שאנו לא מכירים בפנים. אלה שמכירים את הכותבים פנים מול פנים רוצים להתבטא בכל התחומים ולא רק בעניין היציאה בשאלה, וזה אך טבעי, אבל, ויש כאן "אבל" גדול שאתה ואחרים לא שמים לב אליו. אלה שרק קוראים את הפורום אינם מרגישים שייכים ל"חברה" כאן והם רוצים לשמוע רק על עניין אחד - על "יציאה בשאלה", על יוצאים שכבר יצאו ועל אלה שבדרך. אם הם ירצו לשמוע פוליטיקה או מזג אויר הם ילכו לפורום אחר. פשוט מאוד. צריך לזכור את המטרה של הפורום, הפורום אינו קיים בשביל שה"חברה" שהתקבצו בעקבות הפורום אלא בשביל לתת תמיכה ולהוות בסיס הידברות ליוצאים על נושא היציאה. אין מנוס מלשמור על הכלל הזה. שבתאי, תמיד אתה יכול לכתוב הודעה "יוצאית" ולשרבב בתוכה כל נושא העולה על רוחך
אוהב אותך

סליחה נועם?

אתה באמת חושב שהפורום בראשו מיועד לכל הצופים בסתר? שהקהילה הפאסיבית ראויה להתחשבות גדולה מהקהילה האקטיבית? אוקיי, אז בואו תמיד נכתוב שהכל טוב והכל יפה ותמיד נכעס על אלוהים. ותוריד את כל שרשורי הבדיחות, הפוליטיקה, הכדורגל, העברת דירה, ימי הולדת. כי בשביל מה צריך את זה? זה סוטה מרעיון היציאה בשאלה. נועם יקר, הפורום דבר ראשון אמור להיות תמיכה לאלה שכותבים בו! שמשתתפים בו!! שלוקחים חלק פעיל! אני לא מסכימה להיות פה בשביל כמה צופים לא משנה לי אם הם חילוניים או חרדים. אני פה, יש לי פה חברים שהם כבר חלק מחיי ואני חושבת שאנחנו בעדיפות ראשונה!!! זה אמנם תמיכה אבל אין שום בן אדם בבני ברק שחשוב לי יותר משבתאי. אותי מענין בדיוק מה הוא חושב, מרגיש, ולא אכפת לי שהוא יביע לפעמים את דעתו הפוליטית. ובכלל במשך השנה מיצינו כל כך הרבה נושאים שעכשיו חוזרים על עצמם. לא יזיק אם לפעמים נגלוש קצת לכיוונים מענינים אחרים. וכמו בכל מקום שיש שם כמה אנשים לא כולם מתענינים בכל דבר אפשר תמיד לדלג. שוב, אם כל הפורום יוצף בפוליטיקה זה מעצבן. אבל למחוק הודעות של אחד מחברי הפורום, שהשקיע בהודעה ומחכה לתגובות שלנו זה נראה לי ממש אבסורד. ובשביל מי? בשביל הקהילה הפאסיבית? ונגיד שכן מתחשבים בהם, בפאסיביים.לא יזיק לאחד שנמצא שם ואולי מתכנן לצאת לשמוע מה היוצאים כותבים ומרגישים גם לגבי עוד נושאים. לראות שלא הכל בחיים שלנו זה רק יציאה. אתה יודע שמעל הכל אני חושבת שאתה מקסים ומנהל בצורה מאד מאד מיוחדת. שום דבר לא אישי. אלוהימית.

Le Fay

New member
../images/Emo45.gif ותודה שהבאת את הקטע הזה

הוא יפהפה!

מותר לי

New member
אהלן שבתאי!

ביעסת אותי! חצי ממה שכתבת לא הבנתי כי לא למדתי גמרא לפני שיצאתי. (המלצתי: השקיעו בלימוד ארמית יותר מאנגלית) אז אנא!!! רחמנות עלי!!! ד.א. איך מוסיפים איקונים לדבר הזה?

סיטרא

New member
ומי כבודו ?

דמות מוכרת במחוזות היוצאים או שמא נשמה בודדה ותועה בעולם הרחב ? גלה באוזני רז זה, שהרי כל היוצאים ערבין זה לזה, ואין ערבין אלא במי שליבי חפץ, קרי, יוצאים שאני לא מכיר. סיטרא

מותר לי

New member
לסיטרא

1 היית צריך להבין דבר מתוך דבר. אולי אם לא למדתי גמרא אז כנראה שאני בת? (למרות שבקהילתנו הדבר נפוץ גם אצל הבנים) 2 כן. אני דמות דיי מוכרת במחוזות היוצאים, ויש מצב שאני מכירה אותך, למרות שכרגע איני יודעת מי אתה. * היית בסופ"ש האחרון? אם כן - אז תבין מהיכן זה בא: "מותר לי"!!! (אא"כ הברזת מהסדנאות) ד.א. מאיזה סניף אתה?

למעלה