אני בהלם!!! אין פורום של NICKELBACK??????
S slallum New member 2/10/05 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחח די אני על הרפצה נשבע לך
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחח די אני על הרפצה נשבע לך
N NYMets Man New member 2/10/05 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לקח לי זמן להבין!!!!! אבל גדול!!!!!!!!!!!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לקח לי זמן להבין!!!!! אבל גדול!!!!!!!!!!!!
D Davidson New member 2/10/05 #3 כנראה שלא ../images/Emo13.gif (לא כזאת טרגדיה גדולה, לא? ) אם אתה רוצה, אפשר לבקש לפתוח פורום להם.
S sharzoe New member 3/10/05 #19 אני חושבת שמי שאתאיסט ששלם עם עצמו לא צריך לדבר על זה, בניגוד למי שמאמין באלוהים שכל הזמן אוהב "לדחוף" את נושא הדת לכל מקום.....אתה לא חושב?
אני חושבת שמי שאתאיסט ששלם עם עצמו לא צריך לדבר על זה, בניגוד למי שמאמין באלוהים שכל הזמן אוהב "לדחוף" את נושא הדת לכל מקום.....אתה לא חושב?
G genz New member 3/10/05 #20 אל תעשי הכללות יש אתאיסטים שדוחפים אי-אמונה על אנשים באותה מידה כמו דתיים שמטיפים לאתאיסטים. בנוגע לפתיחת הפורום, נראה לי שאם כן תחליט לפתוח פורום כזה, אני בטוח שיהיה לך שם חתיכת קהל.
אל תעשי הכללות יש אתאיסטים שדוחפים אי-אמונה על אנשים באותה מידה כמו דתיים שמטיפים לאתאיסטים. בנוגע לפתיחת הפורום, נראה לי שאם כן תחליט לפתוח פורום כזה, אני בטוח שיהיה לך שם חתיכת קהל.