אני בהלם

אני בהלם../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif

" צעיר בן 30 שנפגע בתאונת דרכים טען בביהמ"ש: אינני יכול לקיים יחסי-מין, השופטת פסקה: חברת הביטוח תממן לו פסיכיאטר, כדורים "מעוררים" וסקס בתשלום פעם בשבוע - עד גיל 70 " הכתבה מוואי-נט יעל

רציתי גם להוסיף,

שבידיעות אחרונות היום, באחד העמודים האחרונים בקטן, יש ידיעה על חיילת שעברה נסיון לאונס ע"י אחד מן החיילים בבסיס והמפקדים אמרו לה להתעלם מזה ולהמשיך הלאה [!!!]

המממ...

מרתיח ועם זאת ממש לא מפתיע .... לצערי זה ממש לא מקרה יחיד, יש פעמים שמדובר בפגיעה בחיילת ע"י אדם יותר בכיר במערכת הצבאית מאשר חייל, וגם אז, לרוב לא קורה עם זה כלום.

eviv

New member
אוי איזה נחמד המדינה הפככה לסרסור..

פתאום המדינה התחילה לספק שירותי מין... לפי דעתי רצוי שתתחיל לדאוג למזון לקורת גג וחינוך ראוי...

סלוניק

New member
אם מדובר בסרוגייט כפי שההגיון אומר,

אתה יכול לקונן על קיומו של הטיפול, אך הביקורת כנגד מערכת המשפט היא מיותרת. סרוגייט מוכר כטיפול רפואי פסיכוסקסולוגי לכל דבר, הפניה אליו מצד בית המשפט היא בגבולות הלגיטימי.

eviv

New member
הטיפול הפסיכולוגי הוא לא הבעיה...

אלא העניין שהוא כולל ניצול בני אדם. אני לא פסיכולוג אך אני מאמין כי שיש תחליפים טובים בכדי שהחבר יגיע לסיפוק המיני ללא להשתמש בבני אדם או בחלקי גוף של בני אדם...

סלוניק

New member
שוב,

לכן הטענות כנגד ביהמ"ש הן אינן במקום, אם אתה מתנגד להגדרת הסרוגייט עצמו כשירות פסיכולוגי (כל עוד הוא מוכר כטיפול רפואי, הפנייה אליו היא בגבולות הלגיטימי). ולעניין הזה, היות ואני יודע מעט מאוד על הנושא, אין לי דיעה של ממש.

eviv

New member
סרוגייט?

אני כנראה יודע פחות ממך על הטיפול אבל אני יודע שאם הטיפול הזה כולל הליכה לזונות הוא טיפול לא לגיטימי. את האמת נראה קצת מגוחך שהשופטת אמרה לו שהיא לא תיתן לו פיצוי על עניין הסיגריות ושילך לפסיכיאטר בכדי שיגמל ואילו בעניין הזונות שילך וינצל את הנשים הללו.

סלוניק

New member
הכתבה אולי מציינת שירותי ליווי,

אבל ייתכן מאוד שזו סתם מכבסת מילים תקשורתית בכדי לתאר סרוגייט, טיפול מיני פסיכוסקסולוגי המוכר כשירות רפואי לכל דבר, ולזכות בכותרות. הרי ההיגיון אומר שבית המשפט לא יוכל להפנות אדם למכוני ליווי, בעוד זו האחרונה מוכרת כפשע (קל וחומר לכפות על ביטוח לאומי לממן את ההוצאות). לעומת זאת, היות והסרוגייט מוכר בחוק ותקף כטיפול פסיכולוגי, זה די מסתדר. יש האומרים שסרוגייט כמוהו כזנות, היות והטיפול כולל פרטנר מיני מטעם המכון, אולם בכל זאת תהום גדולה פעורה בין סרוגייט לשירותי ליווי. בכל אופן, סרוגייט הוא תחום חדשני יחסית בישראל, ואין לי הרבה מידע עליו גם ככה.

eviv

New member
נראה לי לא נכון

קצת מופרח לפי דעתי שנתנו לו טיפול מיני כזה עד שיהיה בן 70... קצת ארוך לא?

סלוניק

New member
קודם כל, מבחינה פיזית אין סיבה שלא.

ישנם גם בני שבעים ומעלה אשר פונים לייעוץ סקסולוגי כמו גם בני שבעים ומעלה אשר משתמשים בגלולות ויאגרה. פיזית, אין בכך כל בעיה. על כל פנים היות וכפי שציינתי, הידע שלי על הטיפול הוא מועט, קשה לי לומר שאני יודע מדוע הטיפול הוא עד גיל 70, אבל יכול מאוד להיות שלנוכח העובדה שהסרוגייט הוא תחום חדיש בישראל ולא נפוץ כמו בעולם, הפסיקה עד גיל שבעים נבעה מגיל נקוב לפי הנהוג בפסיקות הנוגעות לטיפולים פסיכולוגיים, או הנהוג אצל אותה שופטת, וכו' וכו', זו לאו דווקא התייחסות כלפי הצורך ההכרחי של אותו מטופל או אותו טיפול ספציפית.

The L Name

New member
קראתי את זה היום....

וממש הזדעזעתי! לאן מערכת המשפט יכולה עוד להדרדר?!

einattt

New member
אבסורד.

מגעיל, דוחה. לקרוא את הכתבה ולהזדעזע, כמה אנשים יכולים להיות מפגרים.
-- עינת.

not HITLER

New member
ברור שזה אבסורד. אבל זה...

משעשע בטירופ. אבל נראה לי שרק אני מוצא את זה מצחיק כאן....אהמ....כן.

einattt

New member
זה פתטי

אפשר לצחוק על זה, ולהשתעשע... [חבל שזה אמיתי. אהמ. כן.] -- עינת.

עידו דו

New member
כאילו שזה הדבר היחיד שמצחיק...

אבל מזעזע בישראל. עוזי כהן לא מצחיק אותך? אבל בכל זאת הוא שולט על כל מרכז הליכוד... זאת לא בושה וזוועה? כל העוולות של הכנסת (סילבן עם המסטיק או רוחמה אברהם עם הראייה או ענבל גבריאלי שהיא במח' נגד סמים בכנסת לדוגמא) זה לא מצחיק אבל מזעזע? יש המון דוגמאות כאלה, אבל לשפל כזה של בית משפט עוד לא הגענו עד עכשיו.

einattt

New member
אז הנה עכשיו הגענו.

מה, אני אשמה? לא הבנתי מה אתה רוצה שאומר לך ומה אתה בא לומר. {עינת.
}

למעלה