אני בהלם!!

The Terminator4

New member
אני בהלם!!../images/Emo12.gif

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3292589,00.html פשוט אין מלים רק תקראו את התגובות, אני לא מאמין שהגענו למצב כזה במדינה זה ממש מתסכל לחיות במקום שרוב האנשים לא רוצים אותך
בגלל שהתנגדנו למלחמה(וזאת זכותנו כאזרחים) עושים לנו את זה!??

NorthernStar

New member
עצוב מדי בשביל לקרוא עיתונות

ישראלית, בעיקר את שני הסמרטיטונים הפופולרים (ופופוליסטיים). כמה דברי שטנה, שנאה והסתה, לא רק כלפי ערביי ישראל, אלא אחד נגד השני. כאילו הריחו את הדם ועכשיו כמו עופות טרף רק מרחפים מעל לפגרים. גועל נפש מזוקק.

NorthernStar

New member
../images/Emo45.gif

אדם כמוהו (שלא גדל במזרח התיכון ולא מבין את הדינמיקה הייחודית לאזור), מייצגם את השנאה והגזענות, רק יביא אסון לאזור כולו. לפחות עד עכשיו, אפילו הבוחרים הישראלים הפופוליסטים ביותר (כל הביביסטים למיניהם) הבינו את זה.

שר המדע

New member
הם מ-פחדים

ליברמן, אחד הבודדים במערכת הפוליטית הישראלית שיודע בדיוק את הדינמיקה במזה"ת, מפחיד את הערבים כיוון שהם יודעים שהוא יודע את שפתם ויחזיר לך כגמולם - מי שיהיה נאמן למדינה - יזכה לחובות וזכויות שוות, ומי שלא, ימצא עצמו בלבנון - כי המדינה הזו קטנה מדי לשנינו, ואנחנו לא זזים מפה.

אישלום

New member
חבל שגם את נתפסת לתיוג של מוצא...

מה שייך איפה אדם גדל ומנין בא? אני מבין שאת בכלל לא מתגוררת בארץ. האם בגלל זה הדעות שלך פסולות? יש רבים וגם טובים שלא גדלו במזרח התיכון ודעותיהם מתונות, ורחוקות מגזענות. כמו שאת מצפה שייתיחסו לדעות שלך ולא למוצא שלך, מן הראוי שגם את לא תנהגי באופן שונה. דעותיהם של האנשים עומדות לדיון, לא מנין באו.

InDaHouse

New member
חשוב להישאר ביחד

אפילו קבוצות בעלות חילוקי דעות, לצעוד בנפרד ולהכות ביחד. המדינה נעשית יותר ויותר מדינת משטרה וסמכויותיה לריגול אחרי האזרחים הולכות ומתרחבות. לא ירחק היום ובו אנשים כמוני וכמוך יפגשו ימנים קיצונים בתא צר של אסירים פוליטיים. יש להישאר עירני.

שר המדע

New member
כדאי שתצא מהר מההלם

תקרא טוב את המאמר, תפנים ותבחר צד כפי שליברמן הציע לכם. אתם תופתעו לשמוע כמה מנדטים יקבל ליברמן בכנסת הבאה.

yaroni61

New member
ליברמן וביבי ילכו ביחד ואז...

המדינה הזאת תקבל שינוי טוב!

אישלום

New member
ליברמן וביבי כבר הלכו ביחד בעבר

התוצאה הייתה מדינה מוכית טרוף ושנאה. ממש שינוי טוב!

yaroni61

New member
לפחות הוא לא הרג ביידים שלו חיילים!

נתתם יד להסכם אוסלו ...זה לא רצח? נתתם יד להיתנתקות ואנחנו קיבלנו קסאמים על שדרות! אז תעשו טובה יפיי נפש שבו בשקט מספיק הרס גרמתם למדינה! אנשיי שלום ? אתם? אתם אנשיי טרור לא שלום !! מוכנים לעשות הסכם אם אנשיי טרור , משתפיי פעולה זה מה שאתם , בשבילי אותם אנשים שמצדיקים את פלשטין ואומרים דיי למלחמה נגד הטרור אז אותם אנשים הם פושעים , רוצחים! יפיי נפש נימאסתם!

sela v

New member
זה רצח?

חוזר לביה"ס ולמד מה זה רצח. בזמן ביבי לא היה יותר טוב מאשר בזמנים אחרים.

אישלום

New member
שמח להיקרא 'יפה נפש',

השאלה היא למה אתה ושכמותך עדיין רואים בזה כינוי גנאי. מכל המלחמות יצאנו מוכים. בכל המלחמות יש הרוגים ופצועים, יש שכול וכאב. אבל לך אין בעיה להיכנס לעוד מלחמה ולעוד אחת ולעוד אחת... תהליך אוסלו נתקע. בסופו של דבר הוא לא הצליח לעצור את ההדרדרות לקראת האנטפאדה השנייה. ומבחינתך זהוא! מכאן ואלך נמשיך ממלחמה למלחמה, מהרג להרג. אני וכשכמותי אומרים - דרך המלחמה היא הדרך שבא אנחנו הולכים מאז קום המדינה. על דרך השלום עלינו לראשונה בהסכם השלום עם מצרים. אחר כך בא ההסכם עם ירדן. אחרי שנות דור של שפיכות דמים, אין לנו עוד מלחמה לא מצרים ולא עם ירדן. מסתבר שזה הפיתרון. ואם תהליך אחד נכשל, יש לפתוח באחר, עד שתימצא הנוסחא. יתכן ועד שתמצא נידרש גם להילחם, אבל הדגש הוא על 'גם'. תמיד ובכול מצב יש להמשיך לחתור לשלום. יש מי ששכח, אני מקוה שאתה לא בניהם, האנטפאדה הראשונה פרצה לפני הסכם אוסלו! כי השלום הוא המרכיב המרכזי לביטחון של אמת. כל השאר... טוב, רק עכשיו ראינו מה היא משמעות של בטחון הנשען על 'כוח' ו'הרתעה'.

yaroni61

New member
בשביל לעשות שלום צריך...

שלמדינות תיהיה ריבונות! לא יכול להיות שראש ממשלת איראן קורה להשמיד את מדינת ישראל ... לא יכול להיות שאסאד החולה נפש יעזור לאירגון טרור... לא יכול להיות שלבנון לא תיקח שליטה על לבנון.... תפסיקו לחיות בסרט אי אפשר לעשות שלום בצל טרור!

ניראה מי חיי בסרט !

מה קיבלת שוק? אמרתי משהו לא נכון? אהה אופס אתה תומך בטרור נכון עכשיו נזכרתי... אבל מעניין איך אתה חיי באנגליה? היא מדינה שנגד הטרור.... לפי דעתי אתה צריך כרטיס טיסה לעזה...שמה אוהבים אנשיי טרור , לך תעזור להם במקום לקשקש פה בפורום. יוו אולי אתה מישהו מבוקש? טוב אני לא יהיה מניאק לא נלשין לצה"ל בשלב זה!...

אישלום

New member
מה זאת אומרת 'לא יכול להיות...'

איראן קוראת להשמיד את ישראל? עובדה! איך זה מתקשר לפלסטינאים? אסאד עוזר לאירגון טרור? עובדה! בתנאים כאלה אין אפשרות להגיע לשלום! ארה"ב חיה בצל טרור, אירופה חיה בצל טרור, העולם כולו חי בצל הטרור. ועדיין רוב רובו של העולם חי בשלום עם סביבתו. מי שאנחנו צריכים לעשות איתם שלום הם שניים: סוריה והפלסטינאים. סוריה משתמשת בארגוני הטרור כדי להזכיר לנו שיש ביננו עניין בלתי פתור. ומה חשבת? שסוריה השלימה עם אבדן רמת הגולן? יש בסיס ברור להגיע לשלום עם סוריה. מובן שלא נשלים עם תמיכה סורית בארגוני הטרור. באשר לפלסטינאים: לאורך שנים חלקנו באחריות למצב המלחמה ביננו. עכשיו כדי להגיע לשינוי אמיתי, נדרש מאיתנו לא פחות מאשר מהם. בנתיים קרו דברים, כמו עליית החאמס. ועדיין הפלסטיאנים (אבו מאזן ועוזריו) הכריזו באופן ברור ובלי לגמגם: * תפקידינו להפסיק את ירי הקאסמים, * לשחרר את החייל החטוף * להכיר בקיומה של מדינת ישראל. בתמורה על מדינת ישראל לשחרר כמות משמעותית של אסירים ולהיכנס למו"מ לשלום. אני חושב שזה בסיס הוגן ונכון לפתיחת מו"מ משמעותי שיש לו סיכוי.

למעלה