אני בהלם........ 8-(

felomena

New member
אני בהלם........ 8-(

אני פשוט לא מאמינה....לעצמי...אני מאוכזבת... היום הייתה לי מתכונת באנגלית...אני בחמש יחידות.לא עשיתי אותה..כי היא הייתה נורא קשה ולא הצלחתי ..לא הצלחתי להתרכז. אני כל המתכונת חשבתי על איך בא לי על הסנדביץ` מהמכולת ועל איך אני אקיא אותו אחרי זה...תשמעו..אני מתדרדרת כל עניין המחלה הזה מתדרדר , אני מוצאת את עצמי כל יום מקיאה לפחות 4-5 פעמים....אוכלת ומקיאה...יורדת במשקל..איך?איך אני אצא מזה...? יש ימים שאני פשוט לא מאמינה שיום אחד יהיה לי את הכוח לקום ולאכול נורמלי...אני פשוט אף פעם לא אשב ואהנה מארוחה כמו חברות שלי...כמו כולם...אני פשוט תמיד ארגיש אשמה ותמיד אני רק אקיא ואקיא ...איך אני אצא מזה? איך אני אצא מהמעגל המגעיל הזה ...המעגל האין סופי הזה...איך? אני? החרשנית של הכיתה? יוצאת ממתכונת של אנגלית כי היא קשה??????להרים ידיים.....? טוב, אני חייבת ללכת המשלשלים קוראים לי........... שונאת את עצמי כל כך ולמה? למה נכנסתי לזה....? מה אני אעשה...אני מרגישה שאני לא יכולה יותר...אני? החרשינית של הכיתה.......

אויי...

כמה שאני מזדהה... חמודה שלי, אני חושבת שזה הזמן לפנות לטיפול! כלכך הרבה יש לך לתת! ככה סתם לאבד את הדרך?!!? אני לא מרשה!!!!!!!!!! תראי כמה החרא הזה הכניס אותך לח-ר-א! לא יותר! את מודעת לבעיה- טפלי בה! יפה שלי! בבקשה לאף אחד לא מגיע לפספס מישהי כמוך! אוהבת, הכלבה החזירה והשמנה.

A-naT

New member
יעלי.....

א) מה זה לעזאזל מתכונת, לפי דעתי יש רק מגן, בגרות ועבודת גמר ב)מחכה לך הודעה בסי קיו ג) }{ ד)בקשר לקפיטריה- העם איתך! זה כל הזמן קורה לי, בדיוק מה שאת מתארת.. זה ממש מוצא אותי מהריכוז באמצע השיעור. בקשר למבחן.. יש מועדי ב`, יעלי, וכדאי שלפני מבחנים תעשי מה שאני עושה- בערב לפני תאכלי משהו, הכי קטן, שלא יהיה לך כבד בבטן וגם לא יעשה לך רגשות אשמה (רצוי סלט וקצת גבינה לבנה) זה יעשה אותך פי שמונה יותר מרוכזת במבחן, בדוק. ... מצד שני, יש לי חמש נכשלים. אוף.... אוהבת אותך מאוד-מאוד עינת

felomena

New member
עינתי...

מתכונת...זה מהמלה ``הכנה`` זה מכין אותך לקראת בגרות, משמע...זה מבחן אבל..בדיוק כמו בגרות רק שבגרות זה חיצוני ממשרד החינוך והמתכונת זה פנימי של הבית ספר..הציון של המתכונת נכלל בתוך המגן ביחד עם י``א י``ב... הבנת? אז בכל אופן אין מועד ב` ....וזה ממש חשוב...מקסימום אני ארד ל4 יחידות לא נורא...ואת לא מבינה ...אם אני אוכל את הסלט הזה עם הגבינה אני אקיא את זה...אני מרגישה אשמה בקשר לכ-ל דבר שאני מכניסה לפה... יהיה טוב אמן:)

יעלי חמודה..

לא נעים לי אבל נראה לי שכדאי שתפני לעזרה מבחוץ, כי כמו שאת אומרת את מאבדת שליטה.. תראי, לפחות את מודעת שאת בבעיה, ואולי זה טוב, אולי תהיה לך יותר מוכנות אמיתית לפתור אותה. אנחנו כאן לתמוך בך, אבל בהחלט כדאי לערב גורם חיצוני ומקצועי, כי אחרת המצב ידרדר ומהר. לגבי המבחן, יש עוד את הבגרות, אולי תסבירי שהרגשת רע ויתנו לך עוד צ`אנס במיוחד שיודעים שאת תלמידה כל כך טובה.. אבל יעלי, חמודה, את חייבת לקחת את עצמך בידיים, אני יודעת שזה לא פשוט ולא קל, אבל צריך להתחיל מאיזשהו מקום. טוב חמודה, אני כאן בשביל לתמוך, תחזיקי מעמד, תזכרי שהבגרות היא מה שקובע, ואם הציונים היו טובים אז אולי זה לא כל כך נורא.. בהצלחה חמודה, שולחת המון אהבה ותמיכה. ניב

למעלה