אני בהיסטריה!!!!!!!!!!

אני בהיסטריה!!!!!!!!!!

אבא של ביתי (4 חודשים) לקח אותה היום לשעתיים וחצי (הזמן שלו) וכשהיא חזרה היתה לי נראית לי קצת משונה... פתאום אחרי 5 דקות כשאני צוחקת איתה ושמחה לשובה קלטתי שיש לה סימנים כחולים על הראש... משהו שלא ראיתי אף פעם קודם לכן... התקשרתי אליו לשאול אם היא במקרה נפלה על הראש או קיבלה מכה... הוא אמר שלא... - אולי קיבלה מכה מהעגלה?! --- איך לעזעזל היתה יכולה לקבל כאלה סימנים כחולים מהעגלה? נגעתי בה בראש אבל לא נראה שזה כואב לה ובמהלך השעות האחרונות זה קצת עובר... כדאי ללכת לבדוק מייד או לחכות עד הבוקר ואז לראות...? היא ישנה עכשיו ואין סימנים של פגיעה ממשית אבל אני עדיין בהיסטריה מזה. לא סומכת עליו בכלל. מה לעשות ???

MamaBee

New member
קודם כל קחי נשימה... ../images/Emo24.gif

אני מאוד מאוד מבינה את הדאגה שלך....האם יש נפיחות גם? בדרך כלל כשילד נופל או מקבל מכה על הראש לא מומלץ לתת לו לישון אח"כ יותר מדי. אני הייתי מעירה אותה אחרי 45 דקות לבדוק שהיא ערנית ומתנהגת כפי שאת רגילה. במידה ולא....הייתי רצה איתה למוקד או מיון. אני חא מנסה להבהיל אותך....גם לבן שלי יש לפעמים סימנם שאין לי מושג מאיפה קיבל אותם....הכי חשוב לעקוב אחרי הערנות והתגובות שלה. סביר להניח שזה כלום אבל אני הייתי מעירה אותה ובודקת.... אם את במקרה שייכת למכבי את יכולה להתקשר למוקד הארצי ולהתייעץ עם אחות. מאחלת לכם לילה שקט ורגוע....

m i c h a l i

New member
מז זאת אומרת משונה?

מה גרם לך לחשוב כשראית אותה שהיא נראית משונה? האם היא היתה אפאטית? האם לא הגיבה אליך? האם היא אכלה או שתתה מאז? שווה להתקשר למד"א או למוקד עירוני אם יש לכם ולבדוק איתם .

אני חושבת שהיא בסדר

היה בה מבט כזה מבולבל, היא היה קרה מאוד, הוא לא דאג מספיק לחמם אותה.. הוא טוען שהיא לא אוהבת את העגלה (שטויות, היא ממש אוהבת להיות בעגלה) אז הוא הולך איתה על הידיים (בלי מנשא) ודוחף את העגלה, לא מבינה את זה!, לא מדובר פה בילדה שמחזיקה את הראש ואת הגוף בשלמות, זה כה מסורבל ולא בטיחותי ללכת ככה ברחובות... אלוהים יודע מה הוא עושה איתה... מה שמתחשק לו!! היא אכלה מאז ונרדמה.. בדקתי אותה עכשיו והיא נראית בסדר. הכחולים ירדו, רק קצת נשאר בקטע אחד.. מה אני עושה בנות? אני פשוט לא סומכת עליו. הוא לא אדם אחראי. איך אני יכולה לתת לו לקחת אותה?

m i c h a l i

New member
במה מתבטא חוסר האחריות שלו?

מה עם הסדרי הראיה? (מצטערת שאני לא זוכרת...)

פעמיים בשבוע

הוא בא ולוקח אותה לשעתיים - שעתיים וחצי. אנחנו מחליפים כמה מילים עליה, מתי אכלה, אם צריכה לישון או משהו אחר. הוא מאוד משתדל להגיע בזמן מאז שהתלוננתי בתוקף על הנושא (הוא מאחר כפייתי) בגישור... אנחנו בתהליך של גישור. מחר יש פגישה של טיוטא ראשונה של ההסכם. הוא טיפוס מרחף, לא מחובר למציאות. אני יודעת שלא תאהבי את מה שאני רוצה לומר ושיש לך - מיכלי הרבה מה לומר בנושא הזה לזכויותיהם של האבות אבל האמת - יהיה לי הרבה יותר קל להתמודד עם הגידול של הקטנה לבד מאשר שיהיה לה אבא של פעמיים בשבוע ואני אהיה כל הזמן במתח בגללו. אני לא יכולה לשנות אותו ולא רוצה גם אבל כשזה נוגע לילדה שלי - הכי יקרה לי בעולם אני ממש במצוקה כי אני דואגת לה, קשה לי להסביר, אבל הוא כל כך דפוק! אם הוא לא מחבל בה בזדון אז הוא עשוי לפגוע בה בשוגג בגלל הפלגמטיות שלו ואני בהיסטריה מזה.

m i c h a l i

New member
אם אני אוהב את זה או לא זה לא משנה

זה האב שבחרת לבתך ועם זה תצטרכי לחיות כל חייך... ואת זה אף אחד לא יכול לשנות. אני לא מגנה עליו ולא מדברת בשמו כי איני מכירה אותו. אני יודעת שיש לו זכויות (וחובות) כאחד משני ההורים של הילדה. בשורה התחתונה, אם את לא יכולה להוכיח בצורה חד משמעית שהוא מזיק לילדה ו/או פוגע בה בצורה כלשהי אין לך מה לעשות בעיניין. לכן עדיף להגיע להבנה ולהסדרי ראיה שמקובלים על שניכם. את יכולה לנסות להציע שעד שהיא תגיע לגיל מסוים הם יתראו מס' מסוים של פעמים ובכל שנה או ככל שהיא גדלה לדון בכך שוב.

היית צריכה לצלם את זה...

ללא עדות מצולמת זו מילה שלך מול שלו - לכי תוכיחי שאין לך אחות... תעקבי בפעמים הבאות שהוא לוקח ואם יש צורך - ערבי עו"ס

a44

New member
ומה שלומך ושלום ביתך, סומסומיה ../images/Emo35.gif

ואיך היה הגישור היום? האם התקדמתם???

Bavmorda

New member
סומסומיה יקרה... ../images/Emo25.gif

קודם כל גמני יחד עם a44 רוצה להתעניין לגבי הגישור. תקשיבי רגע... עברתי על כל השרשור ומשהו אחד לא מסתדר לי שלא הוזכר עד כה: סימנים כחולים (סגולים צהובים...) לא מופיעים מייד אחרי המכה, גם לא אחרי חצי יום. זה בדכל מופיע אחרי יומיים או יותר ונמשך שבוע אפילו. אני מדברת מתוך נסיון של כל מכה קטנה אצלי ברגליים יוצרת אצלי כחול שנמשך שבוע. אני לא מזכה אותו מאשמה, ***אבל*** הסימנים הכחולים הם לאו דווקא ממנו. אני תוהה... האם היא הולכת שמחה לגן ? האם היא נרתעת מאחת המטפלות בגן ? אני רק רוצה להעלות אפשרויות אחרות... הכל ייתכן.
לחיזוק, BAV.

הי לכולן...

נרגעתי קצת מההיסטריה, אתמול בבוקר (שישי) לקחתי אותה לרופאה וזו לא מצאה שום דבר חריג בראשה. אני כבר לא יודעת מה לחשוב.. כי אני כן ראיתי בערב ההוא וגם עכשיו אני רואה משהו כשרידים של הכחול שהולך ונמוג... זה נכון שלוקח לכחול יום-יומיים לההפך לכחול אז כנראה שאת המכה היא קיבלה לפני הפגישה איתו ביום חמישי... אולי ביום שני שהיא פגשה אותו.. אולי מהמטפלת - למרות שאני ממש לא מאמינה... אולי מהצעצועים שלה?? בכל אופן זו תעלומה. אני מרגישה רע עם האשמה שהטחתי בו, מרגישה נורא עם הבלבול והמצוקה והדאגה לקטנה שלי. לא הייתי בפגישה של הגישור ביום שישי כי הלכתי עם הקטנה לרופאה וגם הייתי כלכך במתח שלא רציתי בכלל לראות אותו. לא יודעת לאן להמשיך כרגע.. אני מדברת עם חברות, עם משפחה ומקבלת כל מיני דעות והמלצות ונהייה לי מסובך בפנים, בכל אופן יש לי גם פגישה עם עו"סית מחר בבוקר.

a44

New member
הי, יקירה ../images/Emo24.gif

קודם כל טוב שהרופאה מצאה שהכל בסדר, לטובת הילדה. לגבייך... מותר לך להיות הסטרית לגביה, היא התינוקת שלך, האוצר שלך, ועלייך מוטל התפקיד לדאוג לשלומה. ספרי על חששותייך לעו"ס שלך מחר. בינתיים תשתי תה צמחים מרגיע
. ד.א.: גם לי מחר פגישה עם העו"סית שלי... חבל שאנחנו לא גרות באותה עיר!

בדיוק הכנתי לי תה מרגיע ../images/Emo9.gif

שיהיה לנו קל, אמן! ואיזה כיף שהפיצפולה של צוחקת עכשיו בקול גדול ומתוק , אני נמסה!

למעלה