אני בהיי

אני בהיי

לא מצליחה ללכת לישון.. זה התחיל כשהעמדתי אותו מולי בתחתונים והתחלתי לבדוק את הגוף המושלם שלו כאילו היה סחורה בשוק. משם הכל רץ כמו סרט מטורף- ספנקים, קשירה על צלב, שוט, קשירת הזין שלו שיזכיר לו למי הוא שייך, דילדו בפה, רגליים שלה ושלי בפה שלו, עוד מכות, קשירה שלו לארבע רגלי המיטה, ישבתי לו על הפרצוף וגמרתי כמה פעמים וגם דאגתי להשפריץ עליו, זיינתי אותו בזמן שהיא משחקת לו בזין ומנשקת אותי, ישבתי לו על הזין ואחכ שוב על הפנים, דאגתי שיגמיר אותה ואותי עוד כמה פעמים ואז כשסיימנו לשחק בצעצוע הוא ביקש לגמור בזמן שאני משתינה עליו- לא היה קל, אבל השתנתי עליו כמו מלכה! אאאהההההההההה לא יודעת איך אני ארדם עכשיו
סופש שהתחיל ככה יכול להיות רק טוב!

WOW

לקרוא את זה גורם לי להתחרמן לדמיין את זה... בכלל אם הייתי רק יכול להיות זבוב על הקיר...

תודה לכולם

על התגובות הנעימות והמפרגנות! מדהים אותי איך הוא מוציא ממני את הצד הדומי בכזו טבעיות, חיבור והנאה. אני לומדת דרך זה כל כך הרבה על עצמי

טוסבר

New member

ככה יפה בלי איזה כמה תמונות כדי להרטיב את עינים (ואת הלשון) ? בטח שלא תרדמי, דחוף מחר לנגר להחליף את המיטה באפריון ...

טוסבר

New member
תלוי איזה נשית :)

בעקרון כמעט כל דבר שיש בו "נשית" עושה לי את זה ...

מטריף

האחרונה שעמדה מעלי ברגליים מפושקות, ניסתה ופשוט לא הצליחה להשתין אני מחכה לזאת שתענג אותי בהשתנה של זרם חם על הגוף שלי

למעלה