אני בהזיה?

אני בהזיה?

האם באים, כולם באים אחד ועוד אחד רחוקים אבל קרובים, הם מלאי בפחד ומלאים בעצב הם מלאים בי, בך, בנו אני רואה אותם והם רואים אותי מלאים בכל זוועותיך,שלובי מותנים, שסועי מותן, עם החיוך המנכלוני, הבשרני, המאיים,גע בי הם נגעו בכל חלקה אחת בגופות הרקבות ,בעשן שמתלחל בתוך ארובות העניים האדומות האלו, יום רודף יום לילה בא ואין מגיע, מקלט היכן? יאוש בו רכוכב עלי הזמן מתעתע בי, שולף אימה רב חסד או מהללים, הודו להשם זמרו שמו גילו

ורעדה בם? מי אני? הדמיות מאכלות ראשי, אוטמות גופי, סותמות חור אין חור בין המח הראשון לשני ,בין מיאות חולפת לבין דימום בלב המשבר עצמו לאלף חתכים אני נלחם במה שאיש אינו שם עליו ידו? אני בחדר הסדור שלי, עני נקשורת בסרט השחור, ואני רואה אותו לבוש בגידי חג הדורי שמחה, הוא קורא לי " התשמע את קולת זעקת העזובים" ואני? בחדר אטום, רטוב, שבו,ר עצמות יבשו, מים דלחו ,אין הכל קר ואפל בעולם הזה, אבי הבאני עד הלום וישמני על כף מאזנים יש לעד או אין תחתית לבור הנקרא חיים? אחים אני סך הכל בהתקף פסיכוטי נהדר, רואה עוד דמות עומדת כמולי, שולפת את הנשק יורת חצים ארהבה טמירים, אני בתוך בועה, יצאתי ממנה לפני שבועיים, אבל היא רדפ]פה אחרי בכלים שאין בי לי או לך להתמודד כמולם, למה? כי אני בחדר שחור, קוכב על עצמות יבשות שמחבורות למוח עצל, אם אצרח מי יענני? מי ישמע קולי, ואמר כולם דום, כל זעקה אין.

לסיים את הקלפים על השולחן, אין סוף כדורים לקחתי, אין סוף טיפולים הייתי, פסכיטר אחד בכיר מהשני ועוד מזה טעמי ומזה כמו שאמר זך, והיום? אני עפוף שיכרון רודף אחרי זנבי של עצמי, שועל קטן בתוך כרם ענבים שחור, בוזו לי בנו אדם יהפכוני אל חפץ ואין בו ישועה, אני מיאוש ,אני שדוד, אני רמוס, אני גרוס, ואני מאוס, אז לשם מה הם באו? הקולות למה? להפריע למנוחת השינה הזאת, לאין הפסק הזה, השועל ירוץ השועל ינוס השועל טס אל מרחב שמים, ואמר תודה.

הזיה כפולה

ראיתי שההזיה הזו מופיעה גם בפורום "גבולית".
לאיזה פורום לדעתך היא מתאימה יותר?
,

יורם נראה שלא לפה ולא לכאן יש פורום פסיכוטי?

לא אני שואל ברציניות, כי מה יש לי לעשות פה? ואיפה יש לי לפרסם חוץ מפורום של " חולי נפש" מה אתה אומר לי לא לפרסם? להשאיר בלב? זה לא מתאים? למה אסור לי לפרסם? דווקא זה עוזר לי... אז אסור או מותר, כי אני יקשיב לחוקים אפילו שאני אנרכיסט....

המשך הדיון

לנתנאל שלום,
הדברים שאתה כותב מתקבלים כאן בברכה, ומותר לך בהחלט להעלות אותם כאן.
לא התכוונתי לומר שהם לא מתאימים.
אני מצטער אם הבנת את השאלה שלי כשיפוטית.
השאלה שלי היתה כדי לעורר דיון, ובאמת לשמוע מה דעתך לגבי הקשר בין ההזיה שתארת לנושאים של שני הפורומים.

הבנתי.

אני לא יודע מה הקשר, אני פשוט מפרסם בכמה פורומים שקשורים לבריאות הנפש אין לזה שום סיבה ממש....

למעלה