אני בד``כ לא משאירה

Levinzone

New member
אני בד``כ לא משאירה

המון הודעות כלאה, אבל באמת שאם יש לכם זמן (יודעים מה? לא אכפת לי אם יש לכם זמן.. תקראו בכל אופן) -אתם חייבים לקרוא את זה..

rastotman

New member
קראתי הכל!

ואני בכלל לא רואה בזה הישג, מאוד נהנתי. -עכשיו למלאכת אניסת האנשים לקרוא את זה גם- פוף אין לי כח, למה אנשים חייבים להיות כל כך מועקים מסיפור חביב שמכירים להם?

N0

New member
אז אולי את צריכה להשאיר יותר...

וואו, זה בהחלט סיפור מצויין. המשכתי לקרוא גם את הסיפור ``טל מתה, טל נולדה`` שלו. אלה סיפורים שמכריחים אותך לחשוב. בהחלט מומלץ. N0

hasaroot

New member
בספקתי לקרוא רק את דואר יוצא

ולא את טל מתה.. ממש אהבתי, באמת גורם לחשוב. בכלל, יש כ``כ הרבה דרכים לחשוב על המוות, יש גן עדן וגיהנום? יש באמת איזה עולם נפרד שונה ומשעמם כמו בסיפור? הברנש חושב שאלו שאלות שאי אפשר לענות עליהן. שאלות שאלוהים לא התכוון שהאדם יענה עליהן, כמו היקום והסוף שלו. אמנם טעמנו מעץ החוכמה, אבל עדין אנחנו לא מספיק חכמים habarnash שהיתה לו אתמול נגיעה עם המוות

Hell is beige

New member
זה דואר יצא דואר נכנס

באמת סיפור מדהים, כבר קראתי אותו איזה 3-4 פעמים, גם את טל מתה טל נולדה (שרציתי להוסיף אליו קישור אבל נו כבר הקדים). אכן סיפורים טובים מאוד (אפילו שלסופר המהולל אין מחסור בזרע הסנוביזם) עכשיו, אני אמליץ על סיפורים מהעמוד שלו בשמות (אין לי כוח לחפש קישורים): כאן גרים בכיף שמשון, מכשירומטר והכל בפנים.

למעלה