אני בדר"כ לא כותבת...

רוקסין

New member
נו באמת, צריך להיות ממש מטומטם בשביל לא להבין

שבלי שגב אין לבוקי מה לעשות עם פסלון החסינות. הרימישהו צריך לשים את השם של אחד מהברית המשולשת כדי שהוא יודח, ולבוקי הרי יש ווטו... אז כמה מטומטם צריך להיות בשביל לא לפצל קולות רק בגלל ששגב לקח אותך איתו למלון?

TUndead

New member
אבל הם חשבו ששגב איתם 100%

זה הנקודה זה למה זה עבד כי זה מה שהם חשבו , הם היו בטוחים שאם לבוקי נגיד ויש שגב לא חלק מזה, זה עדיין מטומטם לא לפצל אבל זה רק בגלל ששגב התחבב עליהם מספיק שהם לא ירצו ללכת נגדו

X יו יו S

New member
איזה בן ברית שלו ?הוא רשם את שמו להדחה

ותורג'י אפילו פעם אחת לא רשום שגב

black scar1

New member
תורג'י דווקא רשם פעם אחת שגב

דווקא בהצבעה ההזוייה הזאת שאף אחד לא הבין מה עמד מאחוריה- בהדחה של עזאם - תורג'י ועזאם היחידים שהצביעו שגב.

ניסיתי להגיע לספקולציות למה הוא עשה את זה ולא הגעתי לאף מסקנה הגיונית. אפילו אם הם לא סמכו על יוצאי דאנג שיצביעו איתם עזאם- הם עדיין 4 מול 3 (על נטלי שמו את הווטו), כך שרוב להדיח את עזאם יש להם בדוק. אין שום צורך ל"אבטח" את עצמם ולשים פתק של שגב. ההסבר היחידי הוא אולי לערער את שגב ולתת לו תחושה שמישהו מהברית שלו שם את השם שלו. אבל זה הסבר דיי קלוש ולא כזה מחזיק מים.

אבל בלי קשר לזה- בוקי כן היה "יותר" בן ברית של שגב מתורג'י. בגדול אחרי האיחוד- היו 2 בריתות בגדול של יוצאי דאנג מול יוצאי טיניום. אם לא היה את ההפסד הקבוע של דאנג מול טיניום בצמידים, ואם יוליה לא הייתה זגזגנית ושגב היה רואה שיש לדאנג רוב- הוא היה ממשיך בברית של דאנג עם בוקי. בגלל שהוא ראה שאין לו- הוא ניסה ליצור בריתות אחרות.

כשהוא נשאר בחמישיה האחרונה מיעוט ברית של 2-3- אז הוא ניסה להתחבר לברית של השלישיה גם במחיר של להיות גלגל רביעי והעיקר לעבור עוד הדחה. צריך לבחון את המהלך הזה ב-2 אספקטים:
1. האם זה חכם? - חד משמעית כן. יעזור לו לעבור עוד הדחה, ולפעמים אפשר להסתכל רק הדחה אחת קדימה.
2. נכון מוסרית? - במקרה עם בוקי- שוב, בהחלט כן. בוקי לא היה כזה בן ברית שלו והוא לא היה חבר כזה טוב שלו מעולם. עוד בדאנג הוא רב איתו קצת ובגד בו לא מעט. שגב לא חייב לבוקי כלום. אם זאת הייתה נטלי- הייתי אומרת שזה אולי צעד חכם, אבל באמת מגעיל ולא מוסרי- כי נטלי הייתה בת ברית הדוקה של שגב.

רוקסין

New member
היחידי שלא מתלכלך? ראית את הפרק האחרון?

או אולי צפית בו כמו כולם פה בצורה סלקטיבית ללא הקטעים ששגב צוחק ולועג לבוקי על שומניו וקורא לו "הזקן והים"... לא יאומן כמה חוסר אובייקטיביות יש בפורום... אז בסדר, זכותכם להעריץ את מי שאתם רוצים, אבל לפחות תהיו אובייקטיביםם אפילו טיפונת לגבי מושא הערצתכם.

לשגב יש 2 תכונות: משפיל חלשים, ומלקק לחזקים

לשגב יש שתי תכונות בולטות .

1. משפיל את החלשים - בהשפלתו של משה פרסטר , שהיה חברו ובן בריתו הקרוב, היחס המשפיל אליו

היה גרוע מאשר יריבו של פרסטר , והוא כבן בריתו וכחברו השפילו.

השפלה נוספת הייתה על בוקי, "הזקן והים", "הישבן של בוקי , וכל הדאחקות עליו.

2. הליקוק לחזקים - הליקוק לתורג'י וחבורתו..

הליקוק לחזק מגיע בשילוב של השפלה לחלש,

שגב , התרפס וליקק לחבורת תורג'י, בשילוב עם השפלת בוקי .

שגב לא מלקק לחלשים, ושגב לא משפיל את החזקים

אכן סמרטוט ריצפה , כפי שהגדירו בוקי.

לא ידעתי על התכונות האלו של שגב, ידעתי שהוא סטנא' סוג ד', ובדיחות לא מצחיקות מהקומדי סטור,

כנראה שרק בתוכנית כמו הישרדות, כל הקליפות מקולפות וניתן לראות מי זה שגב האמיתי

DontEvenBlink

New member
מה הקטע שלך?!

אוקיי עזבי רגע את הישרדות- מה הקטע לפתוח הודעה חדשה שיוצאת על אחת הגולשות?! אם יש לך משהו אישי נגדה תכתבי לה מסר- למה את צריכה לכתוב כזה דבר על גבי הפורום????

Bladeblur

New member
את הפכת לגיברה שלי :)

בואי נדבר מתישהו :p

סתם בלי קשר

בלי קשר שגדלתי על איתי שגב, לרקורד הוא לא היה החביב עליי מהקומדי סטור, העדפתי את הרביעייה האחרים עליו, אז שלא תחשבו שאני "פנאט" שלו, יותר אהבתי אותו בערוץ הילדים.

אם נסתכל על הקאסט אפשר לראות שרובו מורכב מכוכבים שאנשים מכירים או רלוונטים להיות כמו אנה ארונוב, נטלי דדון וכולי. שגב הוא די כוכב עבר, מי זוכר אותו? בפרק הראשון אנה אמרה שהוא כמו ילד בגן, ואני יכול להסכים שהוא היה מעצבן. אבל ברגע שאושרי לקח אותו בתור הגבר הראשון שלו בשבט הייתה לי תחושה שהיה לו משהו שהיה יותר מסקרן בלבחור את ג'מצ'י או מייקל לואיס.

בלי קשר לסיבות אסטרטגיות הוא הבן אדם הכי אנושי שם. הוא מרגיש כאב, שמחה ודכאון באופן שקל מאוד להתחבר אליו. איתי שם עליו מסכה של קומיקאי אבל הוא לא חסר לב. שהוא גילה שכל מה שהוא אמר על פרסטר לא מצא חן בעיניו הוא לא כעס עליו, אלא רק רצה להתפייס איתו. הוא כזה לארג' שלמרות שהוא ידע שפרסטר רצה להצביע נגדו ולמרות שהיה לו אופציה להעיף אותו, הוא הצביע לבוקי בשביל תיקו. בכלל במשימה שהוא גילה שעושים עונה שניה לתוכנית שלו הרגשתי מה זה רע. בתור אדם שעורך וידאו ועושה תוכנית באינטרנט זה ממש חרא, שמישהו בא ולוקח אותה מידיך... אני מאוד מקווה שאחרי הישרדות הוא ימצא משהו חדש...

וכמובן מבחינה אסטרטגית אמנם הוא לא עושה מהלכים מטורפים, אבל יש לו את המשחק החברתי הטוב ביותר אי פעם ככל הנראה, כי הם לא רוצים להדיח אותו. מאז שנטלי עפה בפעם הראשונה הראש שלו היה על קרש החיתוך, אבל הם לא עושים כלום.

X יו יו S

New member
העדפת את הרביעייה האחרים עליו פניו?

מילא את גיל וצביקה אבל רובי ואסף אשתר ?

לך תעמוד בפינה

black scar1

New member

נראה לי שבזמן אמת העדפתי רק את גיל עליו, כי כל השאר היו יותר מבוגרים- ורק שניהם היו צעירים וגם בערוץ הילדים.

אבל היום- אם לשפוט רק לפי ההומור של התוכנית, לדעתי גיל ודואנייאס עשו הומור קצת יותר גבוה מהשאר עם המערכונים של חם ויפת, ועם הפינה של שניהם של המדען הצרפתי.
(שלא לדבר על ליאור כלפון, עם ניסים בוסקילה שהוא מקום 3- במצחיקים של התוכנית- אבל היה פספוס אדיר כי הצטרף רק בעונה השלישית שדישדשה ברייטניג וגרמה לביטול הקומדי סטור)

הדמויות של איתי, אשתר וצביקה הדר- נראות לי גרועות היום- מבחינת הומור.

Bladeblur

New member
אלו עובדות לצערי

צביקה הדר היה פאקינג ג'וג'ו
אסף אשתר היה פאקינג יש לי ישל לי
רובי וגיל בתור חם ויפת וז'ק והמדען הצרפתי...

ושגב...

ג'ודי לוץ? רוב המערכונים שלה לא קשורים אליה בכלל ולולו בכלל היה תרגיל פוני אחד.

אני אוהב את שגב בהישרדות אבל בקומדי סטור, האחרים היו יותר טובים. אפילו ליאור כלפון.

survivortvk3

New member
מסכים עם כל מילה

וגם עם blackskar1
שגב באמת השחקן הכי טוב בעונה הזאת

למעלה